Vladica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 realno :)gogo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ne dirajte vladicu ja sam ga nauchio svemu shto zna dakle pro sve ce vas polomiti go vladica go Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Ne freeman-e, samo sam relan :), vladica moze sve da ih dobije, a tebe i yuria bi dobili sharky(elf), mile(elf) i ghost, dok bi yurica mogao da pobedi dukea. << --- eto ti jedna ← gogo prodajo za koga si ti glasao ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Ne freeman-e, samo sam relan :), vladica moze sve da ih dobije, a tebe i yuria bi dobili sharky(elf), mile(elf) i ghost, dok bi yurica mogao da pobedi dukea. << --- eto ti jedna ← Mileta,Sharkya i Duka mogu kashikom ,pogotovo UD vs UD,jedino ako neko od njih svih mi smeta to je smao Ghost,pa ti pricaj sta god hocesh mene to apsulutno ne zanima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 od svih turnira,duke-a si dobio jednom i sharkyja jednom,a kolko me secanje sluzhi,sa miletom nisi igrao, tako da ti je kashika ispala usput :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 OWNED! :P Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 od svih turnira,duke-a si dobio jednom i sharkyja jednom,a kolko me secanje sluzhi,sa miletom nisi igrao, tako da ti je kashika ispala usput :D ← Realno , tako da ti freemane misli shta god hoces : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 sto je najgore cak i ja bih mogao da dobijem yuricu i freemana. a freemane tebe je mile izgazio u forumu,onda na wcg koliko se secam. mozda gresim ali sam prilicno siguran,tako da bolje sa tobom tvojom kasikom idi jos hasaj popare da ojacas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 (edited) Brate koga bi ti mogao da dobijes ? TI da dobjes freemana ili yuricu??? ma mani se brate tih prica, odakle tebi ideja bre da si bolji od bilo koga ? Edited October 29, 2005 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 pricamo o doti, jel tako? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 (edited) od svih turnira,duke-a si dobio jednom i sharkyja jednom,a kolko me secanje sluzhi,sa miletom nisi igrao, tako da ti je kashika ispala usput :D ← Igrali smo mi dosta puta na ladderu ,pa pitaj mileta kome je vishe puta ispala kashika?:)Ustvari dali je meni uopste ispala?? Edited October 29, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 dobio sam i ja mileta na ladderu zato me sada trpa ko vola u lanu ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ne dirajte vladicu ja sam ga nauchio svemu shto zna dakle pro sve ce vas polomiti go vladica go ← martine razumi ih deca neznaju jos ali bice im pojasnjeno kako Engine Net skola igra :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 mouse 2 napred mouse 1 attack Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 (edited) sto je najgore cak i ja bih mogao da dobijem yuricu i freemana. a freemane tebe je mile izgazio u forumu,onda na wcg koliko se secam. mozda gresim ali sam prilicno siguran,tako da bolje sa tobom tvojom kasikom idi jos hasaj popare da ojacas. ← nijedan moj post nije bio prepotentan i stvarno mi nije jasno zasto se pronalazim u ovakvim postovima, ako je freeman nesto napisao to neznaci da sam mu ja sugerisao da to napise i naravno to neznaci da ja tako mislim, barem se meni cini da si ovako nesto napisao samo zbog freeman-ovih postova koji su i meni licno dosta provokativni i bahati, druga stvar je ako ti stvarno mislis to sto si napisao ili ako je freeman bio postovao ono kao zezanje Edited October 29, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 nijedan moj post nije bio prepotentan i stvarno mi nije jasno zasto se pronalazim u ovakvim postovima, ako je freeman nesto napisao to neznaci da sam mu ja sugerisao da to napise i naravno to neznaci da ja tako mislim, barem se meni cini da si ovako nesto napisao samo zbog freeman-ovih postova koji su i meni licno dosta provokativni i bahati, druga stvar je ako ti stvarno mislis to sto si napisao ili ako je freeman bio postovao ono kao zezanje ← Svaka cast. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 za mene i martina partija bez 350apma od strane oba igraca i nije partija liman (engine net) pravila :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Vladice koga boli kurac za tebe i martina, realno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Aj smorili ste vishe sa bg - ns, odigrajte vec jednom :), nego zar nije pametnije videti sa nekim da se organizuje neki turnir?, vladice aj pitaj lepru za ctb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 pitao sam ga nece da odrzi sad reko mi je da ce mi javiti kad bude bio raspolozen za isto znaci sutra igramo uvece jel smo se tako nakraju dogovorili? ili u ponedeljak? Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 nijedan moj post nije bio prepotentan i stvarno mi nije jasno zasto se pronalazim u ovakvim postovima, ako je freeman nesto napisao to neznaci da sam mu ja sugerisao da to napise i naravno to neznaci da ja tako mislim, barem se meni cini da si ovako nesto napisao samo zbog freeman-ovih postova koji su i meni licno dosta provokativni i bahati, druga stvar je ako ti stvarno mislis to sto si napisao ili ako je freeman bio postovao ono kao zezanje ← Jbg neki ljudi ne mogu da shvate shalu,vec sve ozbiljno shvataju,nemaju smisla za zajebanciju,a i realno sta god da ti i ja napishmo uvek ce biti,whiners bla bla,iako pol postova koje smo napisali za elfa su bilo 70% zajebancije,ali jebiga,realno nije ni bitno i boli me uvo sta neki misle,pogotovo misha kada dodje da prosipa svu pamet ovog sveta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 freemane vs tebe bo3 u pare kolke oces kad oces, javno izjavljujem ,,, btw ti biras 1 mapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 (edited) Jbg neki ljudi ne mogu da shvate shalu,vec sve ozbiljno shvataju,nemaju smisla za zajebanciju,a i realno sta god da ti i ja napishmo uvek ce biti,whiners bla bla,iako pol postova koje smo napisali za elfa su bilo 70% zajebancije,ali jebiga,realno nije ni bitno i boli me uvo sta neki misle,pogotovo misha kada dodje da prosipa svu pamet ovog sveta :) ← to na stranu, moji postovi su uvek bili jasni i uvek se zna da li sam ozbiljan ili ne, samo se mnogo glupo osecam kada vidim da sam prozvan zbog necega sa cime nemam nikakve veze, inace sama stvar mi je toliko trivijalno glupa da necu ni da je prokomentarisem Edited October 29, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 kao prvo nikad nisam stavljao smajlije niti cu poceti da ih stavljam. vi to ukapirajte kako hocete totalno ne bitno za mene. P.S. Losmi ne uzimaj me u usta i ne budi bezobrazan,imas opomenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 i sta sa tom opomenom?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts