svinja Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 shvatićeš već.. imam ja u dosta lošem kvalitetu, mislim da dandy ima dobre divx-e.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Lucky, mislis tamo gde smo sedeli Kole, Drale, moj ortak i ja? Ja ne znam gde ste vi sedeli, drasko rece da ima neki 13. red ili slicno ... ko bi ga znao. Ako ste sedeli tu na tom prolazu, onda super! Sto se dandyja tiche, vidim da ce reckati za RHH... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 @Kruko To je uvod u seriju. Posle toga ima jos 15 epizoda. ← U stvari ima jos 13 epizoda posle tog pilota koji je inace emitovan kao 11-a i 12-a epizoda kada se serija prvi put prikazivala (jos jedna od stupidnosti producentske kuce koja se na zalost zavrsila prestankom snimanja serije pre vremena :( ). Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 aplauridanje je stupidno i ove godine, hvala bogu, izostaje u onoj meri koja je obichna kada bolidi dodju u SC da gledaju filmEve... SC je dno od sale to stalno svi ponavljamo, pa nije na odmet da bacimo josh jednom hate na SC u globalu... a Alan Tudyk je igao i robota u I, robot kao i luuudog "loads of pain" lika u Kinght's tale =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ne znam, meni je pricha nekako glupa... I ceo film mi deluje nekako kao jedna epizoda neke serije (nisam gledao Firefly btw). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Sinoc sam ga gledo u novosadskoj areni, drug koji se lozi na serije me pozvao. Nisam ocekivao da ce film biti tako jebeno dobar. Znaci od maltene totalnih anonimusa u glumackoj postavi dobio sam vrhunski show. extra su ukombinovali akciju, humor i ljubav. I svidja mi se sto nema ultra mega baje koji se bori protiv zlikovaca, nego su se bas lepo podelili i sve su odradjivali kao tim. Takodje bez obzira sto nisam gledao serije, sve sam skontao bez problema i zaista uzivao u filmu. Posle filma kad smo izasli napolje gledao sam malo druge naslove koji se reklamiraju, kontam nijedan nije ni pola dobar kao Serenity. extra Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ne znam, meni je pricha nekako glupa... I ceo film mi deluje nekako kao jedna epizoda neke serije (nisam gledao Firefly btw). Pa zar nije film kao jedna epizoda serije? :) A i pricha, ne znam, nisam se sad nesto udubljivao, meni je ok ... kada bih mozda vise razmislio palo bi mi nesto napamet, ali nisam imao potrebu da se time bavim, posto je film tako akcija, opustanje, ovo ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa generalno jedine dve razlike koje sam primetio u odnosu na epizode serije (osim dužine, jelte) su to da nema centralnog lika (btw trebalo je videti epizodu u kojoj je džejn glavni) i što je prisutna dublja poenta (jing jang) (i još jedna zagrada) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 zaboravih da spomenem ooodličnu reklamu za mek koja je išla pre filma.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 A jeste, jedna od veselijih od svih koje su se vrtele pre toga, a da ne spominjemo one uzasne reklame za domace casopise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 najbolje sto je isla pre charlija i fabrike chokolade, gde je bilo 60% dechice ovo nisam znao, al' je fora odlicna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts