Jump to content

Pismeni sastav by Corey :)

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eh kada se ja samo setim mojih sastava iz srednje, profesoka samo vidi moje ime zalepi mi 2 i baci ga na gomilu bez citanja, inace to mi je otvoreno priznala :) Kao veliki joj bedak da deli keceve na tim pismenim sastavima ako bi procitala neki moj mogla bi da padne u iskusenje :))

Rastko je tek posebna prica....ne znam da li ste imali priliku da vidite njegov sastav.On i neki njegovi ortaci imaju grupu koja se zove ORASI,dzitra,bubnjevi i flauta valjda,ono sviraju uz tekstove srpske narodne poezije:)))a Relju samo drzite podalje od drugarica:)

Heh,ma ne pricaj nista.Nas ortak iz odeljenja je ''druga'' gitara u ORASIMA.Znaci znam par pesama od oraha skoro napamet,kolko ih je lik svirao na casovima,vodio nas na njihove probe,''svirke'' itd :)

''Covece koji umires,covece koji umires...'' bla bla :))

Bjukenon Mitch

Rastko je tek posebna prica....ne znam da li ste imali priliku da vidite njegov sastav.On i neki njegovi ortaci imaju grupu koja se zove ORASI,dzitra,bubnjevi i flauta valjda,ono sviraju uz tekstove srpske narodne poezije:)))a Relju samo drzite podalje od drugarica:)

On je nama predavao na prvoj godini i najviše nas je gotivio i svuda nas vodio.I jedanput nas odvede na neko iznenađenje kad ono prvi javni nastup orasa(pogodi kolko je još ljudi tu bilo osim nas :).Ja i još par ortaka seli u prvi red i kad je krenuo da peva(čoveče koji umireš) samo što nisam pao sa stolice [roflmao] zapalili smo čim su napravili pauzu :))

sastav idejno zasluzuje 6, ali stilski je za nulu...

Drugi korak bi bio da siptarima i ustasama pokazemo gde im je mesto.A da bi do toga doslo,prvo treba ukloniti Ameriku iliti zlo ovoga sveta.Prvo su zavadili sve Srbe do te da Crnogorci misle da su poseban narod,da,kao sto sam ja Kinez.Prvo izgubismo Krajinu a sad i Kosovo treba da ode.Srbe koji su branili ovu zemlju salju u Hag bez ikakvih dokaza na lazne optuzbe koje im se terete.Najvise mi pripadne kad vidim ove 'demokrate'' koji prodaju maglu o ''Evropi''.Pa mi smo u Evropi a sta ce mo im kada nas gledaju odozgo.Mnogo vise gubimo nego sto dobijamo od te ''Evrope''.Komedija od politicara.

Sledeci korak bi bio da se priznaju svi zlocini Komunjara,jer mi se peglira kad vidim onog spijuna i anti-srbina Tita na nekoj slici.Ubijao Srbe,otimao im imovinu,pustio Albance na Kosovu,rusio crkve i zabranjivao veru!!Strasno jos kad vidim one sto placu na grobu,lose mi je.

pisao sam ja i tvrdje sastave, i dobijao 5... [:D]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Da ste kojim cudom prisustvovali casu na kojem nam je razredna citala sastave.

Evo nekih odlomka :

Ja ,Steva i Randja izasli smo na polje da muvamo ribe .

Posto riba nije bilo gadjali smo tramvaje.

Nas su jurili vozachi i ljudi.

Kad su nas uhvatili rejkli smo da su to uradili kloshari kod crkve .

Atema je bila Znam-pogreshio sam

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

Takodje, prosle godine sam napisao sastav o Tudjmanu, i dobio sam 5, a vi papani novokomponovani(darijan, itd.), bolje bi vam bilo da malo manje hejtujete i da razmisljate kada postujete.

Edited by KingLui[FOG]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

mekic1tk.th.jpg mekic25dr.th.jpg

Prevod:

Zlatno

Zlatno...Hm...Zlatno doba,savremeni svet.Svi su barem jednom zamislili savrsen svet koji funkcionise kako nama odgovara.Med i mleko jednom recju,ovaj dve...U stvari tri.

Prvi stepen ka idealnom je ono najvaznije u nasem dobu,skola.Mislim,stvarno,koje sve gluposti ucimo da je to neverovatno.Koje sve gluposti ucimo iz hemije,a o fizici da ne pricam.Ioanko 99% ne kontam pa samo blejim na casu i blenem u tablu i krstim se.Da imam necim da se zanimam,pa jade,ali ovako moram da se zamaram i da ih slusam.A onda Ruski,sta ce mi tek to.Sigurno ne nameravam da se mrznem u Sibiru.Jedina sreca sto vise nemam Latinski koji mi je bio nocna mora.Kad vidim knjigu mrak na oci.Najgore od svega je sto taj jezik se prica samo u Vatikanu,a ja ne planiram da se zamonasim.Dobro tu sam izvukao dvojku da ga vise ne gledam.Ali kad ode Latinski dodje psihologija.Predmet je ''OK'' ali su ono sve gluposti sto ucimo,kao da cu se ja necega secati sledece godine.Ovi ostali predmeti su manje-vise ''OK'' i bleja,ali opet moze i bolje.

Drugi korak bi bio da siptarima i ustasama pokazemo gde im je mesto.A da bi do toga doslo,prvo treba ukloniti Ameriku iliti zlo ovoga sveta.Prvo su zavadili sve Srbe do te da Crnogorci misle da su poseban narod,da,kao sto sam ja Kinez.Prvo izgubismo Krajinu a sad i Kosovo treba da ode.Srbe koji su branili ovu zemlju salju u Hag bez ikakvih dokaza na lazne optuzbe koje im se terete.Najvise mi pripadne kad vidim ove 'demokrate'' koji prodaju maglu o ''Evropi''.Pa mi smo u Evropi a sta ce mo im kada nas gledaju odozgo.Mnogo vise gubimo nego sto dobijamo od te ''Evrope''.Komedija od politicara.

Sledeci korak bi bio da se priznaju svi zlocini Komunjara,jer mi se peglira kad vidim onog spijuna i anti-srbina Tita na nekoj slici.Ubijao Srbe,otimao im imovinu,pustio Albance na Kosovu,rusio crkve i zabranjivao veru!!Strasno jos kad vidim one sto placu na grobu,lose mi je.

Na kraju bih poboljsao sve uslove za bolji zivot i vise se okrenuo zabavi i onome sto zivot pruza.Moj moto je:''Zivi svaki dan kao da ti je poslednji''

Najgore mi je kad vidim zaludjenike sto trace zivot na gluposti.Jednostavno samo se jednom zivi i to treba iskoristiti...Aj vozdra!!

Danilo Mekic aka Corey

Edit:A lepo sam napravio da bude pregledno,sa sve pasusima i sjeba se sad...

Al valjda cete se snaci.

Znas koliku bi kechinu dobio kod moje srpkinje?

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Ovoliku: 1 times 10 -.-

edit: i verovatno bi zavrsio na popravnom, ponavljao par puta tu godinu... i kad bi zavrsio skolu,verovatno bi dobio ogroman poriv da ubijes srpkinju...

raspitaj se za srpkinju u zemunskoj... ozbiljno -.-

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke