Mitch Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 Haha, asid :)) To ti pricam. Inace meni se Relja cini kao ok lik,ali nista u poredjenju sa Rastkom,to je bio kralj,ali kralj... Kad se samo setim pevanja seltikove himne umesto analiziranja romana :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Link uznemirio si me ← samo jos da provalim jel to scena nasilja ili torture? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Sastav je debilan. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 seselj je najpametniji i najnacitaniji i najinteligentniji covek koga smo imali... daj boze da se vrati! car Nemoj da se drogirash...imash bad tripove. Sastav je...hm...zanimljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Eh kada se ja samo setim mojih sastava iz srednje, profesoka samo vidi moje ime zalepi mi 2 i baci ga na gomilu bez citanja, inace to mi je otvoreno priznala :) Kao veliki joj bedak da deli keceve na tim pismenim sastavima ako bi procitala neki moj mogla bi da padne u iskusenje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Sto jesi pocinjao pismeni sa telnet, pa sa sudo, a zavrsavao sa logoff? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Rastko je tek posebna prica....ne znam da li ste imali priliku da vidite njegov sastav.On i neki njegovi ortaci imaju grupu koja se zove ORASI,dzitra,bubnjevi i flauta valjda,ono sviraju uz tekstove srpske narodne poezije:)))a Relju samo drzite podalje od drugarica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 a kad ce pismeni iz matematike??? Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 a kad ce pismeni iz matematike??? ← ocemo i to videti? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Sto jesi pocinjao pismeni sa telnet, pa sa sudo, a zavrsavao sa logoff? ← jok prvo 'ssh' pa 'su' a zavrsavao sa 'exit' :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Rastko je tek posebna prica....ne znam da li ste imali priliku da vidite njegov sastav.On i neki njegovi ortaci imaju grupu koja se zove ORASI,dzitra,bubnjevi i flauta valjda,ono sviraju uz tekstove srpske narodne poezije:)))a Relju samo drzite podalje od drugarica:) ←Heh,ma ne pricaj nista.Nas ortak iz odeljenja je ''druga'' gitara u ORASIMA.Znaci znam par pesama od oraha skoro napamet,kolko ih je lik svirao na casovima,vodio nas na njihove probe,''svirke'' itd :) ''Covece koji umires,covece koji umires...'' bla bla :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 jbte, chitao sam x/y ....umm.... "alternativnih" sastava i skoro svaki je imao neki shmek u sebi... ali ovaj tvoj ni za potpalu nije. get a grip of jorself boj Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Rastko je tek posebna prica....ne znam da li ste imali priliku da vidite njegov sastav.On i neki njegovi ortaci imaju grupu koja se zove ORASI,dzitra,bubnjevi i flauta valjda,ono sviraju uz tekstove srpske narodne poezije:)))a Relju samo drzite podalje od drugarica:) ← On je nama predavao na prvoj godini i najviše nas je gotivio i svuda nas vodio.I jedanput nas odvede na neko iznenađenje kad ono prvi javni nastup orasa(pogodi kolko je još ljudi tu bilo osim nas :).Ja i još par ortaka seli u prvi red i kad je krenuo da peva(čoveče koji umireš) samo što nisam pao sa stolice zapalili smo čim su napravili pauzu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) sastav idejno zasluzuje 6, ali stilski je za nulu... Drugi korak bi bio da siptarima i ustasama pokazemo gde im je mesto.A da bi do toga doslo,prvo treba ukloniti Ameriku iliti zlo ovoga sveta.Prvo su zavadili sve Srbe do te da Crnogorci misle da su poseban narod,da,kao sto sam ja Kinez.Prvo izgubismo Krajinu a sad i Kosovo treba da ode.Srbe koji su branili ovu zemlju salju u Hag bez ikakvih dokaza na lazne optuzbe koje im se terete.Najvise mi pripadne kad vidim ove 'demokrate'' koji prodaju maglu o ''Evropi''.Pa mi smo u Evropi a sta ce mo im kada nas gledaju odozgo.Mnogo vise gubimo nego sto dobijamo od te ''Evrope''.Komedija od politicara. Sledeci korak bi bio da se priznaju svi zlocini Komunjara,jer mi se peglira kad vidim onog spijuna i anti-srbina Tita na nekoj slici.Ubijao Srbe,otimao im imovinu,pustio Albance na Kosovu,rusio crkve i zabranjivao veru!!Strasno jos kad vidim one sto placu na grobu,lose mi je. ← pisao sam ja i tvrdje sastave, i dobijao 5... Edited October 26, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Da ste kojim cudom prisustvovali casu na kojem nam je razredna citala sastave. Evo nekih odlomka : Ja ,Steva i Randja izasli smo na polje da muvamo ribe . Posto riba nije bilo gadjali smo tramvaje. Nas su jurili vozachi i ljudi. Kad su nas uhvatili rejkli smo da su to uradili kloshari kod crkve . Atema je bila Znam-pogreshio sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Takodje, prosle godine sam napisao sastav o Tudjmanu, i dobio sam 5, a vi papani novokomponovani(darijan, itd.), bolje bi vam bilo da malo manje hejtujete i da razmisljate kada postujete. Edited October 26, 2005 by KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Zashto svi morate sve da hejtujete kada neko pochne neshto da hvali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ne znam da li je to zbog toga shto sam odrastao u drugoj sredini, ali kori, brate, shutni se u glavu da sam ti profan izbacio bih te iz shkole Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 u sedmoj bi za ovo dobio keca ko vrata, i verovatno bi zavrshio u pe-psi sluzhbi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 u zemunskoj bi zavrshio u lagumima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 u zemunskoj bi zavrshio u lagumima ← Pre ce biti u rimskoj kanalizaciji... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 zelim znat zasto se to zove MINIgun Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Prevod: Zlatno Zlatno...Hm...Zlatno doba,savremeni svet.Svi su barem jednom zamislili savrsen svet koji funkcionise kako nama odgovara.Med i mleko jednom recju,ovaj dve...U stvari tri. Prvi stepen ka idealnom je ono najvaznije u nasem dobu,skola.Mislim,stvarno,koje sve gluposti ucimo da je to neverovatno.Koje sve gluposti ucimo iz hemije,a o fizici da ne pricam.Ioanko 99% ne kontam pa samo blejim na casu i blenem u tablu i krstim se.Da imam necim da se zanimam,pa jade,ali ovako moram da se zamaram i da ih slusam.A onda Ruski,sta ce mi tek to.Sigurno ne nameravam da se mrznem u Sibiru.Jedina sreca sto vise nemam Latinski koji mi je bio nocna mora.Kad vidim knjigu mrak na oci.Najgore od svega je sto taj jezik se prica samo u Vatikanu,a ja ne planiram da se zamonasim.Dobro tu sam izvukao dvojku da ga vise ne gledam.Ali kad ode Latinski dodje psihologija.Predmet je ''OK'' ali su ono sve gluposti sto ucimo,kao da cu se ja necega secati sledece godine.Ovi ostali predmeti su manje-vise ''OK'' i bleja,ali opet moze i bolje. Drugi korak bi bio da siptarima i ustasama pokazemo gde im je mesto.A da bi do toga doslo,prvo treba ukloniti Ameriku iliti zlo ovoga sveta.Prvo su zavadili sve Srbe do te da Crnogorci misle da su poseban narod,da,kao sto sam ja Kinez.Prvo izgubismo Krajinu a sad i Kosovo treba da ode.Srbe koji su branili ovu zemlju salju u Hag bez ikakvih dokaza na lazne optuzbe koje im se terete.Najvise mi pripadne kad vidim ove 'demokrate'' koji prodaju maglu o ''Evropi''.Pa mi smo u Evropi a sta ce mo im kada nas gledaju odozgo.Mnogo vise gubimo nego sto dobijamo od te ''Evrope''.Komedija od politicara. Sledeci korak bi bio da se priznaju svi zlocini Komunjara,jer mi se peglira kad vidim onog spijuna i anti-srbina Tita na nekoj slici.Ubijao Srbe,otimao im imovinu,pustio Albance na Kosovu,rusio crkve i zabranjivao veru!!Strasno jos kad vidim one sto placu na grobu,lose mi je. Na kraju bih poboljsao sve uslove za bolji zivot i vise se okrenuo zabavi i onome sto zivot pruza.Moj moto je:''Zivi svaki dan kao da ti je poslednji'' Najgore mi je kad vidim zaludjenike sto trace zivot na gluposti.Jednostavno samo se jednom zivi i to treba iskoristiti...Aj vozdra!! Danilo Mekic aka Corey Edit:A lepo sam napravio da bude pregledno,sa sve pasusima i sjeba se sad... Al valjda cete se snaci. ← Znas koliku bi kechinu dobio kod moje srpkinje? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Ovoliku: 1 times 10 -.- edit: i verovatno bi zavrsio na popravnom, ponavljao par puta tu godinu... i kad bi zavrsio skolu,verovatno bi dobio ogroman poriv da ubijes srpkinju... raspitaj se za srpkinju u zemunskoj... ozbiljno -.- Edited October 26, 2005 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 90' se vracaju u velikom stilu :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts