Jump to content

Rasprava o nickovima i avatarima

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Najjaci nickovi na celom forumu su Ivan_ i Lucky!!!  [:I]

bravo... admini nagradite ovog choveka... nije mu bilo lako da vas hvali :))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

omg omg omg omg nisam ni razmisljao. chizra menjaj taj avatar... ja se svaki put uplasim ili sta vec.... menjaj pliiiiizzzzzz!!!! zlo zla

Ako ga pola foruma nije ubedilo na 3 topica nećeš ni ti :))

Najjaci nickovi na celom forumu su Ivan_ i Lucky!!!  [:I]

Sutra ću da te izlemam zbog ovog lizanja guze :D

nisam ni mislio da hocu

e brate, koji si ti srecnik, pa ti ides sa grasshoperom u skolu/razred.... sta vec... lucky :) (lucky znaci srecan i najbolji nick na 4umu... khmmm sinonim)

Tako je mladi moj padawane!

Nek nam se oni smeju,al umeju i admini da nagrade [b)]

Bjukenon Mitch

da i ja mislim da ice q ima najbolji nick i avatar. ko god da je to nisam video tog nikad na 4umu niti da ostavlja ni jedan post ali jednostavno sabija koliko je dobar!

Oduvek sam voleo, ljude koji su registrovani 15 dana, a imaju skoro 150 postova,

i to veoma inteligentnih.

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

Oduvek sam voleo, ljude koji su registrovani 15 dana, a imaju skoro 150 postova,

i to veoma inteligentnih.

ne voli me mama i jos si mi sad i ti falio. ako nisi shvatio poentu mog posta idi se zapitaj koliki ti je iq. da objasnjavam necu...

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

Meni je najbolji avatar bio Ivan_ov... ona patka... nije losh bio ni onaj stari Zekijev, sa vozachem i suvozachem, kojotov je simpatichan, fifa player takodje nema losh avatar... Hmmm... najgori avatar... hmmm... trenutno mi nishta ne pada na pamet... znam da je bio neki mnogo ruzan, ali ne mogu da se setim chiji... shta znam, ne svidja mi se dominusov, sale die bitch, pesma mrtve dece, shakal*hunterov mi je nekako gay... shta znam... ne mogu sad da se setim... ako naidjem na neshto, postovacu...

Evo malopre sam malo gledao po rur forum wars forumu... znachi koliko sam se smejao dok sam ovaj topic chitao :))) : http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=31818

cekaj bre.. nesto nije u redu... niko se jos nije javio da ispljuje moj avatar ? [:D]

koj vam je bre.. da vam nisam prirastao za srce ?

[:I]  [:I]

btw.. ne znam... nije mi nikad palo na pamet.. Dz recimo ima ql avatar...

svidja mi se sa1nt-ov nick... ono, ima "1" u njemu, pa kao oujea.. jos jedan [:D]

nem pojma e [:D]

chekaj da tibor vidi topic.

Najbolji avatar: Starbak

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...