voodoo_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 pa aj, probacemo vazhno je da se hejtujemo !!!!!! e vidish upravo si ispao veci retard nego sva prisutna deca samoupucaj se, ukopaj negde u shumi i shutni se lancem u chelo ← Hvala ti, ovim postom si ispao jako veci tard nego ja u prethodoj. Pao mi je kamen sa srca. Prvo, obrati paznju da svi moji prethodni postovi sadrze smajlije. Totalno me zabole spolni organ da se ja sad tu s nekim hejtujem po forumu i ubedjujem sta je bolje a sta nije. A pogledaj sebe. Prvi put sam spomenuo kako je tkc bezveze, i odma si reagovao ko malo dete. Tom logikom, mogao sam na svaki tvoj post isto tako da odgovorim. Ali ne, trudim se da budem fin i kulturan, da argumentovano branim svoje stavove, ali ne vredi. Koji su tvoji stavovi? Nemas ih, naravno, ali znas da seres ko foka posto si video dva metalca i odmah izgradio misljenje. Ja svoje baziram na brdu drogiranih likova koji kao zive za tehno. Ali isto tako znam i brdo normalnih ljudi koji tu muziku preferiraju i ne pricam kako su mentoli osim u ovakvim diskusijama kada sve okrecem na sprdnju (valjda su dovoljno matori da znaju sta im se svidja), jer sam prerastao vredjanje po muzickoj osnovi. Mozda se i tebi desi isto za koju godinu. Polako, jos si mlad. A lanac mogu da sutnem u celo, ali tvoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 longley, brate, nemoj da se ljutis, ali stvarno si glup. sudeci po onom sto si ispisao na ovom topicu. mene mrzi da objasnim, ako ce chizra ili neko drugi... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Hvala ti, ovim postom si ispao jako veci tard nego ja u prethodoj. Pao mi je kamen sa srca. Prvo, obrati paznju da svi moji prethodni postovi sadrze smajlije. Totalno me zabole spolni organ da se ja sad tu s nekim hejtujem po forumu i ubedjujem sta je bolje a sta nije. A pogledaj sebe. Prvi put sam spomenuo kako je tkc bezveze, i odma si reagovao ko malo dete. Tom logikom, mogao sam na svaki tvoj post isto tako da odgovorim. Ali ne, trudim se da budem fin i kulturan, da argumentovano branim svoje stavove, ali ne vredi. Koji su tvoji stavovi? Nemas ih, naravno, ali znas da seres ko foka posto si video dva metalca i odmah izgradio misljenje. Ja svoje baziram na brdu drogiranih likova koji kao zive za tehno. Ali isto tako znam i brdo normalnih ljudi koji tu muziku preferiraju i ne pricam kako su mentoli osim u ovakvim diskusijama kada sve okrecem na sprdnju (valjda su dovoljno matori da znaju sta im se svidja), jer sam prerastao vredjanje po muzickoj osnovi. Mozda se i tebi desi isto za koju godinu. Polako, jos si mlad. A lanac mogu da sutnem u celo, ali tvoje. ← reagovao sam kao dete? lol pa reci cu ovo komegod da kazhe za bilo kakvu ziku da je sranje nemam stavove? jesam ti rekao svoj stav? shta seresh sad? nemoj da si mentol zvuchish ko moja keva Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 E, aj da vise ne zagadjujemo temu, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ne Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ja nosim skejterske patike i treshu ... Bla bla bla, svako ima pravo na svoje mishljenje, ali ne i da ga nabacuje drugom .. Meni su metalci gotivci, chak shtavishe, velika vecina mi je i gotivnija nego fenseri .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 longley, brate, nemoj da se ljutis, ali stvarno si glup. sudeci po onom sto si ispisao na ovom topicu. mene mrzi da objasnim, ako ce chizra ili neko drugi... ← Ne ljutim se jer me zabole kurac sta neko ko me ne zna misli o meni , ali ako nesto mrzim to je onda neka tvrdnja bez obrazlozenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 a sta si ti obrazlozio.. tj kako si obrazlozio svoje stavove... ja se ne secam ni u jednom tvom postu da sam video neko smisleno obrazlozenje... dok sam ja lepo rekao zasto nosim majice (npr majice, mojne se sad neko uhvati o5 za njih..). iz cistog postovanja prema bendu. dugu kosu ? - oduvek sam hteo da imam dugu kosu... rokericu ? - zato sto mi doyaya stoji crno ? -crno mi je omiljeno odsustvo svih boja... a i nije sektaski, nego je elegantno ;] enivej, sad sam dosao samo na kratko online.. nocas cu da se raspisem... mozda. dajte neki dobar slagvort Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 OMFG!!! ch1zra...izdao si hardkor! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 o_O ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 a sta si ti obrazlozio.. tj kako si obrazlozio svoje stavove... ja se ne secam ni u jednom tvom postu da sam video neko smisleno obrazlozenje... dok sam ja lepo rekao zasto nosim majice (npr majice, mojne se sad neko uhvati o5 za njih..). iz cistog postovanja prema bendu. dugu kosu ? - oduvek sam hteo da imam dugu kosu... rokericu ? - zato sto mi doyaya stoji crno ? -crno mi je omiljeno odsustvo svih boja... a i nije sektaski, nego je elegantno ;] enivej, sad sam dosao samo na kratko online.. nocas cu da se raspisem... mozda. dajte neki dobar slagvort ← crno je prisustvo svih boja neuki chizra Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Kahm... crno je ODSUSTVO svih boja, al nema veze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 znachi crveno je odsustvo crvene? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 uostalom uzmite tempere svih osnovnih boja, pomeshtajte ih i recite mi shta ste dobili Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 crno je odsustvo svetlosti a ne boja... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 taj rad Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 samim tim i boja jer je boja frekvencija svetlosti koju oko detektuje (boja je podgrupa svetlosti, ako nema svetlosti nema ni boja, tako da ako je odsustvo svetlosti samim tim je i odsustvo boja) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Ne znam o chemu prichate, ja sam daltonista (ne, nisam ljubitelj Daltona) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 kada kazhesh da je neka boja crvena to je zato shto ta boja upija sve boje osim crvene koju, naprotiv, odbija crno odbija SVE boje i zato kazhemo da crna "sadrzhi" sve boje (kao shto je crvena crvena) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 (edited) Pazi ovako. Svetlost je skup elektromagnetnih talasa cije talasne duzine obrazuju interval 380-770 nm. sad, svetlost, tj. elektromagnetni talas sa frekvencijom od naprimer 585 nm je zuta boja. crna boja ne postoji u spektru jer je crna boja nepostojanje svetlosti. jos da dodam tumacenje boje. moj zid je svetlozelene boje zato sto svetlost odbijena od njega ima frekvenciju 575 nm. oko registruje tu svetlost i u zavisnosti od frekvencije vidi boju. Edited October 31, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 PWNED ! uostalom, idi u photoshop ili bilo koji prog.. i podesi rgb na 255 255 255 pa na 0 0 0 ... i pogledaj sta ces dobiti sa kojom kombinacijom.... ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Pazi ovako. Svetlost je skup elektromagnetnih talasa cije talasne duzine obrazuju interval 380-770 nm. sad, svetlost, tj. elektromagnetni talas sa frekvencijom od naprimer 585 nm je zuta boja. crna boja ne postoji u spektru jer je crna boja nepostojanje svetlosti. jos da dodam tumacenje boje. moj zid je svetlozelene boje zato sto svetlost odbijena od njega ima frekvenciju 575 nm. oko registruje tu svetlost i u zavisnosti od frekvencije vidi boju. ← ovo je ceo spektar gde ti ovde vidish belu zashto nema bele ako je ona prisustvo svih boja? zato shto crna i bela nisu boje to se uchi u osnovnoj shkoli osnovne boje su plava zhuta i crvena to se isto uchi u shkoli i korisno je znati tvoje tumachenje boje je tachno ali poenta je da ti kada vidish zeleno polje cesh reci "vidi ono polje shto je zeleno" "zhutacima" zovemo azijate jer im kozha odbija zhutu boju znachi usvojeno je u ljudskom svetu da je boja bash ona frekvencija koju mi vidimo tj koja je odbijena crn predmet je predmet koji sve svetlosti odbija - odsustvo svetlosti - dakle ti primash sve boje iz spektra svetlosti odjednom dakle crna "boja" sadrzhi sve boje Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ja bih samo da pomenem da sam kad sam bio mali gledao Branka Kockicu kako obja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Ne sadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 to je mozda zato sto su boje bile fizicki odvojene, pa je svaka primila odredjeni spektar svetlosti, a posto je bilo svih ( osnovnih? ) boja, dobila se bela boja. kao sto je gore lag rekao, uzmi i pomesaj razne tempere i pogledaj sta ces dobiti Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts