bolkonski Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Citao sam ja Markiza, nije ta knjiga, jedna druga ne mogu sad da se setim naslova. Iz sadasnje perspektive to sto je on pisao je sranje, ali kapiram da je tada bio hit jer je pisao o stvarima koje nikom ne bi Smele da padnu na pamet. Tako da neces nista propustiti ako ga ne procitas, veruj mi da je tvoj um znatno perverzniji od njegovog. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 fala bolke... verujem da jeste :) i da jesam :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 bio i uzo : hronike ambera bludnog sina zene palp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 i ja sam bio opet u ponedeljak i uzeo najbolje za muskarca i high fidelity od Nik-a Hornbija...i htedoh da uzmem Kovenanta al' ga jebeno nigde nisam video,a one koje sam pitao da li barem znaju gde ima su mi rekli da ne mogu da mi pomognu bez izdavaca... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts