rockdudbg Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 e stvarno pitanje koje me uzasno nervira,kada odem u selo je ciji si???dodje mi da zavalim u facu osobu koja me ovo pita... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Najgore je kad te neke bakute pitaju :"Chiji si ti sine ,mamin ili tatin" ← Koga visxe volisx mamu ili tatu? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 "gde je ovde levo" ← neresiva enigma :)) Najgore je kad te neke bakute pitaju :"Chiji si ti sine ,mamin ili tatin" ← komsijin :)) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ajd da ozivim topic... Najgore je kad me profa u shkoli pita : shta to zhvacesh ? Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 ... ili neki metuzalemi po zgradi: "a chiji si ti?!" Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ne postoje glupa pitanja. postoje glupi odgovori. pf. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 that was deep Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MitarMiriC Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ne postoje glupa pitanja. postoje glupi odgovori. pf. ← sta ima? kolko je 2+2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 5? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 (edited) [nerd talk]10, u sistemu sa osnovom 4...[/nerd talk] Edited December 6, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ne postoje glupa pitanja. postoje glupi odgovori. pf. ← Bah, uvek se mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Brate najgluplje pitanje koje sam doziveo je kad me je murkan posle niza pitanja pitao: "Jel a sta radis u slobodno vreme?" Hteo sam da mu uzvratim: "Pitaj kevu...", al skapirao sam da zelim da imam bubrege sledeceg dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 nisam prevrnuo sve postove.. ali valjda je neko rekao.. "ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori".. eto ti na, 'esam ti reko' onako mushki!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 mozda bi ti chuknuo samo jedan bubreg... boli te bulja imaces drugi, kazu da organizam moze funkcionisati i sa jednim bubregom, bash si mogao da probas. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 A glupo je kad te neko pita jel spavash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 a da te pritom probudi u pola pet ujutru.... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 'Otkud ti ovde?' A posebno mi je smeshno bilo kada me je osoba koju sam upoznao na NBGu pitala isto na tri koraka od zgrade u kojoj zhivim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 1. kad me baba pozove vikendom u 10 i pita: "jesam li te probudila?" ja kazem (pospan, ali bez hejta): "ma nisi bako..." 2. kad me baba ponovo pozove vikendom u 10 i pita: "jesam li te probudila?" ja kazem (pospan, bez hejta, ali sa dozom zelje da joj stavim do znanja da to vise ne radi): "jesi..." 3. kad me baba i sledeceg vikenda pozove u 10 i pita: "jesam li te probudila?" ja kazem (pomalo iznerviran): "jesi!!!" ona kaze: "izvini" 4. i opet me pozove u isto vreme: "jesam li te probudila?" ja (vec besan): "a sta mislis?!?!?" ona: "a kad da te zovem da te ne probudim?" ja (sa nadom u glasu): "posle podne..." 5. sledeci put zove u 9:30: "au, mora da sam te probudila..." ja (u ovom trenutku vec mislim da je posredi zavera): "pa dobro bre... $%$%@#$^@" ona: "..." n-ti vikend (danas) baba zove tacno u 10:00: "jesam li te probudila?" ja (konacno znam da sam izgubio): "nisi bako" ona: "ma mora da jesam, zvacu kasnije" ja: "..." i sta mislite, koje je najgluplje pitanje po meni? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 sho to je bash gotiva.. znash da neko misli na tebe... ono vidish da ne zeli da dangubish... tj. budi te... i ti onako pospan odlazish do kujne kuvash kafu... il shta vec uzimash jutarnje(lol) novine... citash ih... pijuckash kafu i eto spreman si za nove radne pohode...iako je subota nedelja... zbog toga sho ne osecash da je subota jer si se rano(lol) probudio :)) tako da zahvali se baki:))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts