Nemesis Enforcer Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ... i roknes kevu, logicno... ← E nemoj tako brate, keva je majka Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 najiritirajucih par komada, losha ocena u shkoli, istog trenutka sledi "KAKO TE NIJE SRAMOTA?!??! shta se brukash " :P a mene tako boli qrac.... zove ortak na fiksni: " e des, si kod xxxx, ako jesi kad se vracas" samo je bilo [sigh]ahhhhh[/sigh] kevino prokleto: "oces neshto da jedesh? odma zatim (shta god ja odgovorio), "oces moci posle da ruchas/doruchkujesh/vecerash" [:(!] ili ja na vrata izlazim: (kad god to bilo petak/sreda/.....) "a kad ces da ucis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 "sha' ima?" znaci...najezhim se kad me neko to pita !!! :D ← Prosli vikend ja u jednom lokalu zove me pomalo retardirani drug i pita me"sta ima tu"...ja pocnem da mu nabrajam: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 offtopic...pade mi napamet zbog ovih posova o autobusima i penzosima... krenuo ja kod brata u posetu u kasarnu negde u bataji....i cekam sa ortakom 706 na zelenjaku.... nailazi bus i naravno opste sibanje da se udje u njega...i uguramo se ortak i ja...i seda neka baba a njen muz kuca karte,pored babe krene da sedne neka devojka i baba kaze:"sad ce moj muz da sedne tu!" ova devojka:"ma ko ga j3b3!" i matori se zalece i devojku za vrat,pocne da je davi...i onda pocinje ceo autobus 1 deo na matorog iz fazona:"kako te nije sramota da dete udaras!" 2 deo:"kako ti tako starijem coveku?" a ja i ortak samo potpaljujemo iz fazona:" ma sve je to mlado drogirano,sedi na hladnom betonu!"...i na kraju ortak izlazi kad hotela jugoslavija da ide kod babe i prodere se:"Doco,ako bude nekih problema imas moj broj samo zovi..." i opet neka spika...znaci strasno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Koji ce joj. ← a i to sto kazes.... da gleda pink? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 E nemoj tako brate, keva je majka ← ti cuti sa 115 ovih malih dwarfova (ili kako se vec pise) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 mrzim usputna i glupa pitanja tipa sh'a ima, kako si... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 mrzim da mrzim glupa pitanja, al sta cu... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 sve sto mrzite i vi sami postavljate.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 sve sto mrzite i vi sami postavljate.... :) ← pa naravno Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 xexexe..... jbt, koliko ne verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 ovaj topik je samo paravan za najvece hejtere u gradu Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 buahahahaaa, loodilo jos jedno od gorih: setas se gradom i sretnes nekoga koga nisi video predhodnih pet godina (a pritom ti i nije nesto narocito drag) i nakon sto te vanprosecno izblamira neartikulisanim vriskom u prepunom knezu pita te:"pa, sta ima novo?" (!) keve ti, pa odakle zelis da pocnem!!!!! to se mani desilo pre par meseci ← dadada! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 ruje su za to imale gotivan metod: metak u chelo i u jarak pokraj puta za primer ostalima Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) aaaa ruski metodi su sabijachki: "ko ide nazad dobija metak od mene, ko trchi mnogo brzo dobija od nemaca" iskreno kad malo razmislim otprilike ja na mozda svako 4. ili 5. kevimo pitanje odgovaram na ostale moze da bude samo /sigh i -.- Edited November 2, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ulazim u kucu i preko nego shto uspem i da se izujem keva me pita ''Jel te bio neko?'' i ja pochinjem da divljam.Nikad se nisam pobio sa nekim, nikad nisam imao problema oko toga i ona tako. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) Ulazim u kucu i preko nego shto uspem i da se izujem keva me pita ''Jel te bio neko?'' i ja pochinjem da divljam.Nikad se nisam pobio sa nekim, nikad nisam imao problema oko toga i ona tako. ← i ti podivljas i prebijes je ko zeca. i onda ti kazes: ja pochinjem da divljam.Nikad se nisam pobio sa nekim, nikad nisam imao problema oko toga i ona tako. Edited November 2, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ma ne Shta 'ocesh ja sam dobar dechko. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mrzim usputna i glupa pitanja tipa sh'a ima, kako si... ← Des kole, sh`a ima? Kako si? :))))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 svi mi mrzimo ta pitanja i to sve. ali gledam sebe, sreo sam drugaricu iz skole u busu i rekao: e desi, sta ima? /trepno sam 2 puta, pogledo prazno, setio se rura i nastavio spik... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 svi mi mrzimo ta pitanja i to sve. ali gledam sebe, sreo sam drugaricu iz skole u busu i rekao: e desi, sta ima? /trepno sam 2 puta, pogledo prazno, setio se rura i nastavio spik...potpuno si upravu,...sta pitati nekoga koga nisi video dugo,a prosecan ti je drug,poznanik,itd...?sta ima?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pitanja tipa sta ima, sta se radi, kako je itd. i mene je cale kao zekija stalno pitao jesam li trenirao. vise od ovakvih pitanja me nerviraju odgovori tipa: sta ima? -evo. sta se radi? -nista. kako si? -dobro je. itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 "gde je ovde levo" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 "gde je ovde levo" ← ma jebesx politiku :))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Najgore je kad te neke bakute pitaju :"Chiji si ti sine ,mamin ili tatin" Edited November 4, 2005 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts