noodle Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ...Moram da priznam da sam se ja najvise zajebao kad pitam nekoga koga nisam video sto godina, nit mi je ista bitan u zivotu, "Sta ima?" a onda me taj narednih pola sata ugusi kako mu je kuce dobilo konjuktivitis juce... ← Reci, a da si ga video dva dana pre toga kuce ne bi imalo konjuktivitis i on te ne bi smarao. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 UHH! Umalo da zaboravim najvisxe me nervira maximalno nekulturno pitanje "Gde cesx?" i najcxesxce ga postavljaju ljudi sa kojima sam recimo samo poznanik >:| Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 U stvari pitanja kao sto su "Kako si?" ili "Sta radis?" su u principu ok dok se tretiraju kao pozdrav ili dok onaj ko ih postavlja ne ocekuje neki konkretan odgovor. ← "how do You do?" "how do You do" fazon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Mene nervira to shto pola sveta ne moze normalno da kaze moje ime. I nervira me kada treba nekome da se predstavim pa me on/ona pita jedno 3 puta da ponovim kako me zovu. U poslednjih 5 godina svi me zovu Serba zato shto je to jelte od Serbia. ← Mene nervira to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) ..a onda me taj narednih pola sata ugusi kako mu je kuce dobilo konjuktivitis juce... pa ti nemoj to Nikolu da pitash Mene nervira to Edited October 24, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 rofl cali.. same here.. uglavnom sam Ivan samo kad nesto zaserem... u poslednje vreme se i meni desilo par puta da me pocaste imenom i kad sam bio dobar Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Uff , pa ja odem kod ortaka, i pita njegova keva : "ko je dosao?" i kao ortak odgovori : "pa ghost", a keva zbunjena "kakav gost?". Barem me keva zove po imenu T_T. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 najgluplje pitanje i odgovor : sta ima ? (ili sta radis ?) evo malo .... ! (i kraj) sta evo malo ? kako to evo malo , zbog cega ?.? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 btw da li kinezi imaju podocnjake ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 Ili ovo,jedna zena prepozna na moru coveka iz Srbobrana(koji je inace inspektor u miliciji) pridje mu i pita:Izvinite molim vas,jeste li vi mozda iz Srbobrana?A tek ce ovaj:Ne,ja sam nacelnik milicije. ← buahahahaaa, loodilo jos jedno od gorih: setas se gradom i sretnes nekoga koga nisi video predhodnih pet godina (a pritom ti i nije nesto narocito drag) i nakon sto te vanprosecno izblamira neartikulisanim vriskom u prepunom knezu pita te:"pa, sta ima novo?" (!) keve ti, pa odakle zelis da pocnem!!!!! to se mani desilo pre par meseci Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 btw da li kinezi imaju podocnjake ? ← da Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 uf zamalo ja sinoc da postavi d najgluplje pitanje na svetu vadim pare ispred trafike da kupim cigare,prolazi neka riba sa do jaja dupetom u tom trenutku me prodavachica pita "izvolite?"ja odgovaram "jel imate d...davidov,nene dacete mi laki":) kad smo kod iritirajucih ukucana,oduvek me je najvishe nerviralo kad mi neshto ispadne a keva "pazi!".iznerviranost jer sam slomio neshto se tu utrostruchuje i gubim kontrolu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ili kad te neko sretne i pita "Gde si" :)) joj što to mrzim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 sto onaj pissed off gari se nekog topica kaze: dok gleda film i neko ga pita: "esi video ovo!?" normalno da jesam budalo bre Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 ...kad smo kod iritirajucih ukucana,oduvek me je najvishe nerviralo kad mi neshto ispadne a keva "pazi!".iznerviranost jer sam slomio neshto se tu utrostruchuje i gubim kontrolu... ← ... i roknes kevu, logicno... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Danas mi je postavljeno najgluplj pitanje sms-om. Drugarica koju nisam video od osnovne, znaci cirka 3 godine mi salje sledece: Gde si ti sta mi radis?Kako si? Jebote, preznojio sam se dok sam odgovorio. Odma sam se setio ovog topica. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ti oces samo da kazes da drugarice koja te nije videla 3 godine, pocinje da te muva preko sms-a. Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) Ne. Oce da mi se navali na gajbu sa jos 20 ljudi iz osnovne, da me vide jer su culi da imam frku sa zdravljem. Necu da zvucim nezahvalno, ali znate kakvi su ti rijunioni. Gomila "najglupljih pitanja". Ali bar cu da vidim koliko su mi drugarice "porasle". Eh da me je stvarno startovala. edit:Hmm, sad mi vise taj rijunion ne zvuci tako lose. Edited October 27, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Evo jednog ludog pitanja... Idemo sa ortakom sa treninga, i on me pita: "je li brate sta treniras"? I ja se tu pokido na savove, a on ne svata ... tek sam posle 10 min uspeo da mu objasnim, dileja... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Evo jednog ludog pitanja... Idemo sa ortakom sa treninga, i on me pita: "je li brate sta treniras"? I ja se tu pokido na savove, a on ne svata ... tek sam posle 10 min uspeo da mu objasnim, dileja... ← sta tek posle deset minuta objasnjavanja skonto sta treniras??? brate, sta ti treniras? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Shta ima? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 da li vi imate struju, kola, tv, mcDonalds ,taco bell.... a shto nemate taco bell... kako vashe devojke izgledaju shta nose, i josh mali milion pitanja tog tipa... to su me ameri pitali :)) beat this bijachez! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 da li vi imate struju, kola, tv, ← Razmišljam kako bih odreagovao na ovakva pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Razmi Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 da li vi imate struju, kola, tv... ( )... ← pazi kad amer pita tesline potomke za struju. kazi mu da gurne prste u steker Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts