Immortalis Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 sooo gay !!! i skupo pre svega Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 To sa nadogradnjom je krsh..on ne produzuje tvoju kosu vec stavlja umetke(iliti laznu kosu( a to ti ne treba zar ne :)) @green jes bilo bolno...ali opet trafomen,dzontra...bolje ticu da ne kacim slike sa priprema :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ma to je fush kosa...Samo neka raste==moj moto za pustanje kose:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 I bogme najdobriji :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 :) ja imam jedan problem sa kosom MNOGO SE BRZO MASTI... znaci kad operem kosu... ako prodje vishe od 24h ne znam... vec se zamasti... :// Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 shto je cheshce peresh cheshce ce da se masti...a sad imash i specijalne shampone za masnu kosu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Znaci ako ne perem nece da se masti??? Ja kad sam van beograda treba mi 5 dana da mi se uprlja kosa (tj ono sto imam) U beogradu 24 h i cao zdravo. Sem toga pravo musko ne treba da pusta kosu vec da ima onako finu urednu na levo ocesljanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 na levo kao ZIP FAJL a? ... ma pusticu kao tesla ghost ili ostoja : ) hmmm... ako je ne perem ONDA CE OSTATI MASNA AFFFFFFFFFFFFFFFFF ... ako je operem ista pricha... aj videcu da pronadjem taj shampon XD Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Eto vidis kako zene znaju, to je i meni moja sestra otkrila kad sam pustao kosu, sto cesce peres to se brze masti. Jedini recept koji mogu da dam za pustanje kose je koriscenje gela/voska u pocetku, posle malo rajf, a na kraju ces moci da biras sta ces na glavi nositi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 jbt, ne zajebavam se, kako se tachno nadogradjuje kosa, i koliko je to uveriljivo??? hmmm, chini se da su moji problemi resheni!!! Is that gay??? ← mislim, znam ja nauku. nego to nije gay, gay je kad se udaras sa garishom po sred chamara. ovo je fensi :) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Hmm imam dugu kosu vec 6 godina(NISAM METALAC ),al me nesto tesko smorilo. Pa ono ne znam,utripov'o sam se da se olindram i ofarbam u neku zajebanu boju... E kad smo vec kod kose,zna li neko sajt(a da ne mora da se placa)gde mozes da ubacis svoju fotku pa isprobavas razne stilove itd.Listao sam na guglu bas dosta,al svuda mora da se pljune neki kes. Ili mozda neko zna za neki program koji moze da se skine...? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagmaster Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 do pre 10 dana sam imo kosu do pola ledja sad sam obrijao glavu i bas mi je do jaja mogu ko covek da se kupam,perem zube,bijem i sve to Quote Kroz vatru i vodu dignute glave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 do pre 10 dana sam imo kosu do pola ledja sad sam obrijao glavu i bas mi je do jaja mogu ko covek da se kupam,perem zube,bijem i sve to ←Poenta sisanja Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 E ćirke baš sam na netu pre neki dan video takav prog.Pogledaću sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ima beshe ... chek.. Cosmopoliten or something... tako neshto.. setjam se poklonio sam taj cd ortakinji pre jedno 10ak godina... serem, 8 godina... mozhda vishe... (: (sa njom sam imao prvi peting... (: ) Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (sa njom sam imao prvi peting... (: ) ←Mazili ste kuchitje? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 E kad smo vec kod kose,zna li neko sajt(a da ne mora da se placa)gde mozes da ubacis svoju fotku pa isprobavas razne stilove itd.Listao sam na guglu bas dosta,al svuda mora da se pljune neki kes. Ili mozda neko zna za neki program koji moze da se skine...? WigOut se zvao program koji sam ja imao za tu namenu svojevremeno. Noviji je stvarno nesto Cosmopoliten tralala, al' sam za njega samo cuo tj. video neki demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Hvala nasao sam,ali nisam znao da je to toliko glomazno(500mb) Inace nasao sam taj Cosmopolitan Virtual Makeover,ali mrzi me da skidam to sa modemom pa cu videti da nadjem to negde... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 sto.. 500 mega je bas fin challenge za modem :) ja vucem ovih dana 'cert od 600 mega do sad skinuo 40 %... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 uuuu ... sta si nabavio protiv CRC errora? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mda.. jedno je *.avi, drug je *.exe... skinuo sam ja i neki Installer od 550 mega.. pa popas'o bad CRC.. dva meseca sam ga drzao na hardu.. bilo mi zao da ga obrisem Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 flashget is your friend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 getright is my friend... jbg.. navika Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 E da, i ja sam imao slichnu varijantu sa dreadovima. Prvo je trebalo strpiti se da naraste sa dvojke na... neznam koliko je izrasla za 2 godine, pa ondak natural dreadovi godinu dana, pa sec sec pa opet duga kosa. Ch1zra shta bi s'pivom? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Čiro odeš lepo u plato daš para kolko treba i skidaj taj Cosmopolitan Virtual Makeover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts