Therion Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Pocheo sam da pushtam kosu, ali me jebe onaj prelazni period, kada je dugachka nekih 10-tak cm!! pa ovaj... KAKO TO TA UBRZAM?!?!?!?! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Pazi ja sam pustao kosu za dredove 2 godine..a meni raste sporo i krenuo sam od nule(skoro :)Zamisli koliko sam se ja smorio...inace za te dve godine mi je porasla samo tu negde do ramena :) I jes taj period je najgori...lepo kaze starbak...pusti da raste i kad poraste porasla je :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 ne drkaj se sa kosom previse da se ne bi pozdravio sa istom do 25te ← pa, toga se i bojim, pa rekoh, mozhda se javi neko ko se razume!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 evo da i ja kao jedan od kosijanera foruma bacim koju mudrost :) jednostavno je pustis... sisas se, ako BAS MORAS na otprilike 3 meseca, i to cisto ono krajevi... kad pocne da ne lici ni na sta :P i to je to.. ja pustam 3 godine, i recimo da meni isto relativno sporo raste kosa... evo, ova slika je od dana piwa (otuda blentav izraz ).. a to je bio pocetak septembra.. znaci sad :) inace ne koristim nikakva sranja tipa degeneratori i slicno... sampon kopriva (biser kumane ) i u poslednje vreme se balsamujem... zbog rascesljavanja.... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 Pazi ja sam pustao kosu za dredove 2 godine..a meni raste sporo i krenuo sam od nule(skoro :)Zamisli koliko sam se ja smorio...inace za te dve godine mi je porasla samo tu negde do ramena :) I jes taj period je najgori...lepo kaze starbak...pusti da raste i kad poraste porasla je :) ← muke isusove menji je za 3 meseca porasla nekih 10 cm, ali ipak je zajebano Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 što je češće pereš, kosa brže raste.. (inače, obrisao sam beskorisne postove sa topika, ko se ljuti - uvalim mu ban) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 da to stoji.. al sto je vise peres, brze se masti... tako da je to twobladed one ;] ne znam.. ne zurim nigde :) imam ceo zivot da docekam da mi kosa bude do bulje Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 that's two facts that i didn't know... a zato meni kosa nije masna... (: /me je vetj jedno 10 puta odluchivao da pushta kosu... i nikad.. (: ali evo sad 98.49% pushtam!!! hotju samo do brade... sentimetar gore... koliko tje mi trebati...? sad mi je nekih 5 cantimetara (cantimetar, santimetar, centimetar, sentimetar...) rulz ql Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 imao sam isti proble...prelazna faza me je smarala,i smarala,i smarala,al' sam izdrzo,i sad sam ponosni vlasnik duge kose:)samo slusaj Samsona od alogie i ulice ti poverenje:)meni je pomoglo:)posto me je razreda izbacila sa casa jer se nisamo osisao:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 e da...ta prelazna faza je najgora.... mora da bude ruzhno malo dok ne poraste.. al mozhesh da izvodish neshto tipa da pravish chirokanu il tako neshto...dok ne stignesh do toga da mozhesh da vezhesh rep, drugo skracuj redovno krajeve da brzhe raste Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Auuu znachi taman sam kapirao sutra da se olindram , al aj kao fazon nisam jedini koji se pati ^^ al ok sad je hladno pa mozesh da furash kapidzon ^^ pa kao da ne bude ono fazon imam shlem na glavi boli me za zimu ^^ nisam znao to za pranje ^^ Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Pocheo sam da pushtam kosu, ali me jebe onaj prelazni period, kada je dugachka nekih 10-tak cm!! pa ovaj... KAKO TO TA UBRZAM?!?!?!?! ← kako? pa, fino i polako! imas dve varijante: 1). posto ide zimski period, kupis neku vunenu kapu i nosis non stop 2). kupis sestir u army shopu (kao ja) i to nosis celu zimu i prolece tako sam ja radio Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ja sam sad miran za zimu imam cebe na glavi :))E to sa kapom nije losa ideja u tom stadijumu posto uglavnom tad ne licis ninasta...ja sam barem izgledao mnooogo smesno sad ako nadjem neku sliku iz to perioda samo /burn :) al sad sam kewl :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Moja baba, a svi smo se slozhili da je najmerodavnija po mnogim pitanjima, za brzhi rast kose preporuchuje pivo, koje ona fura vec godinama unazad. Ne znam dal' to radi, nisam probao. Inache ovo skracivanje stvarno pomazhe, al' vidim to su vec mnogi spomenuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 imo sam kosu do ramena i skratio sam na trojku i vido sam kako sam se jezivo zajebo pa je ponovo pustam......otprilike sad sam u toj shugavoj fazi i ono....jbg...trpim....kachket na vuglu a sad ce da bude jos ladnije pa onda kapica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ja sam mislio da je varijanta sto je cesce sisas kao brze i vishe raste , nisam znao za pranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (cantimetar, santimetar, centimetar, sentimetar...) rulz ql ← centimetar kao i centilitar npr Ja sam mislio da je varijanta sto je cesce sisas kao brze i vishe raste , nisam znao za pranje... ← to je za bradu i brijanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 brije glavu i ide na trance...auu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja sam pocheo da pushtam ... blah ... dok dodjem do zeljene duzine doci ce 2006. ... april ... :/ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja sam znao za to pranje i skoro stalno perem kosu ali nesto ne vidim da mi brze raste kosa...jedino sto odma' provalim da mi je gusca(neko bi rekao to je to ali u principu nije) pa mi pada zurfra kad je namestim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja evo pustam vec jedno 3-4 sata i jedva cekam da prodje 15 dana da je ponovo skresem.... inace savet: svaki pro frizer radi nadogradnju kose a najbolji je miki panjkovic.. ja mislim da je od oko 3eur po pramenu al ne garantujem Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ma ono... da mi je videti lika koji ce da odradi nadogradnju :))) al ipak.. ignorisite ovaj post.. odvesce u neke cudne rasprave Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) ja evo pustam vec jedno 3-4 sata i jedva cekam da prodje 15 dana da je ponovo skresem.... inace savet: svaki pro frizer radi nadogradnju kose a najbolji je miki panjkovic.. ja mislim da je od oko 3eur po pramenu al ne garantujem ← Nego, kad se selish? Secam se ja Chodah-a iz perioda kada je pushtao kosu...uf, bolno . @topic: Vishe manje sve ste naveli, samo da kazem da sam "pushtao" kosu negde u 6. razredu (ne, nisam slushao metal) i kad je porasla nekih 6-7 cm oshishao sam se, smorilo me... Edited October 23, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 ja evo pustam vec jedno 3-4 sata i jedva cekam da prodje 15 dana da je ponovo skresem.... inace savet: svaki pro frizer radi nadogradnju kose a najbolji je miki panjkovic.. ja mislim da je od oko 3eur po pramenu al ne garantujem ← jbt, ne zajebavam se, kako se tachno nadogradjuje kosa, i koliko je to uveriljivo??? hmmm, chini se da su moji problemi resheni!!! Is that gay??? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts