Jump to content

evo i jessice albe

Recommended Posts

anđelina je lepša od albe.

btw, čemu služi ovaj topik? postoji neko ko ne zna za skins.be?

uvek mora da se napravi neko u fazonu (ja znam sve vi niste znali?)mogo si da prokomentarises samo andjelina je bolja i to je to nego mora uvek da se doda T_T!!!111oneone

prevelik ti avatar m8

ne, nego treba za nagradu da otvorim admin cp i upišem ti 200 postova? novi postovi i novi topici su dobri za svaki forum, ali ne ako se jedna te ista informacija ponavlja iznova i iznova.

a ja inace otvaram na stotinu postova dnevno i samo gledam koliko postova imam sto se mene tice, umesto broja mojih postova mozes da stavis 0, ja nisam znao za skins.be zato sam i postovao a mogo si jednostavno da mi izbrises post a ne da ga komentarises...

prevelik ti avatar m8

a ja inace otvaram na stotinu postova dnevno i samo gledam koliko postova imam sto se mene tice, umesto broja mojih postova mozes da stavis 0, ja nisam znao za skins.be zato sam i postovao a mogo si jednostavno da mi izbrises post a ne da ga komentarises...

Nije on tako mislio da ti oces da budzis postove ali mogao si da ga stavis u vec nekom topicu o Jessici. Mislim da je weasel stavio.

nhf

poz

V

Stavljao sam ja linkove ka slikama ka ovom sajtu

nisam hteo da postujem sajt je neverujem da neko nije cuo za www.skins.be

bravo retarde oces medalju ivane/lucky daj napravite medeljau za coveka on je POSTOVAO SLIKE KOJE VODE NA SAJT skins.de brate mora uvek da se nadje neki mentol koji ce napisati uuu ja sam znao za to pre tebe ISKULIRAJ I PRESKOCI TOPIC

edit: misho volis preplanule :)))))))

ok je lima samo kad bude u godinama ko alba/jolijeva bice jos bolja :)

Edited by FATA

prevelik ti avatar m8

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...