amoskg Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Da se ne smaramo vise, necu da gledam film jer nemam sta novo tu da vidim. Imam maga tako da znam sta moze a sta ne, a takodje znam da me sa druidom kada nisam umoran frost mag moze da dobije 1 duel u 10...I to ne zato sto sam ja neki ludi Korejanac nego zato sto druid ownuje maga( kao i vecinu klasa doduse) 1 na 1... Edited October 26, 2005 by amoskg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Lol to sto je rank 14 ne mora nista da znaci... Blejis ceo dan u AB-u ili WSG-u na odredjeno vreme i eto ti rank 14 :D Na kraju rank 14 = VREME, ne skill... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 pvp epic mage set sa zulgrub trinketom i empheral power trinketom i brdo upto i crit opreme to je poenta ..... ne dal je neko blejao u avu ili nije ... za 1 protiv trojice .... reci cu ti samo lol FAKIN IZLEVELUJ NA 60TI NIVO I SKAPIRAJ MALO IGRU ...... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sta se tu napucavate za 1v1,ja maga kapiram kao aoe dd i zato sam ga uzeo mislim necu sam da trckaram okolo,i kad sam sam naleteo na 2 ili vise likova naravno prevrnuli su me naravno jos sam ja noob ali ja tako kapiram maga Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ajde da neispadnem samo hejter ... ovde mozete da nadjete sve sto vas zanima za svaki class - koje iteme lootovati, kakavu opremu traziti http://69.41.171.43/warrior.htm Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 pvp epic mage set sa zulgrub trinketom i empheral power trinketom i brdo upto i crit opreme to je poenta ..... ne dal je neko blejao u avu ili nije ... za 1 protiv trojice .... reci cu ti samo lol FAKIN IZLEVELUJ NA 60TI NIVO I SKAPIRAJ MALO IGRU ...... ← ma ti si CAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 kapirajte kako hocete , nemate pojma , ali vazno je da se igrate i zabavljate ... ja se sada ko idiot nerviram sto nemate pojma ( a mohi josh vishe ) ... ok menjam list , zabole me . da da uopravu ste skill conjure water ne treba magu , nemojte ga uzimati , djabe troshite pare 101 % ste u pravu ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ma ti si CAR! ← A ti mozga nemas nisi ni lvl60 a mi kao vodimo raspravu ! O.o blage beze sa zivotom ti nemas a to da su trojica nemocni protiv jednog a da ijedan od njih ima blage veze sa zivotom ... mislim halo decko lecenje je za tebe najbolja stvar ... profesionalna pomoc ono vezu te i daju ti lekove ... mislim o cemu mi pricamo O.o O.O o.O I eto verovatno se ramirez opet nece sloziti sa mnom i potvrdice da mag moze da izpegla trojicu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 rur wow forums, u just have to love it :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 A ti mozga nemas nisi ni lvl60 a mi kao vodimo raspravu ! O.o blage beze sa zivotom ti nemas a to da su trojica nemocni protiv jednog a da ijedan od njih ima blage veze sa zivotom ... mislim halo decko lecenje je za tebe najbolja stvar ... profesionalna pomoc ono vezu te i daju ti lekove ... mislim o cemu mi pricamo O.o O.O o.O I eto verovatno se ramirez opet nece sloziti sa mnom i potvrdice da mag moze da izpegla trojicu ... ← ti si shaban i treba ti lechenje kretenu retardirani mrsh u picku materinu konju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 btw na ignore si mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 rofl gde su ovde moderatori bre ... jebote bog , batalicu ja ovo . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 sjebaste mi topic skroz ode ovo u ot i napusavanje.Kada ce ljudi da shvate da forumi ne sluze za napusavanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ne sluze O.o ? Nego ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) I eto verovatno se ramirez opet nece sloziti sa mnom i potvrdice da mag moze da izpegla trojicu ... ← naprotiv, mag ne mozhe nikako, kao ni jedna druga klasa, da opere trojicu. valjda i dalje prichamo o borbi igracha sa istim skillom. a to shto to mozhe da se desi, ili shto se desilo nije merilo koje vazhi za neku klasu. edit: mozhda si pod utiskom da te lichno ne gotivim or whateva... ali ja vetj jedno vreme ne igram wow i netju ga ni igrati, a ovde postujem samo jer se prosto osetjam odgovornim poshto znam o temi :D ... da ste prichali o locku ili hunteru o kojima blage veze nemam (u odnosu na one shto ih igraju) tjutao bih ;) a za tvoje postove se hvatam sticajem okolnosti, ali i setjam se da si igrajutji popa na haumarushu, dal' u sm ili nekoj drugoj instanci, rekao da si ti shadow priest i da shaman treba da lechi a ti da budesh dmg diler :D od tada si mi zapao za oko ;) Edited October 26, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 :P Tad sam zajebavao coravog koji je tvrdio da su shamani dmg dealeri i da prave veci dmg od shadow prista :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 :P Tad sam zajebavao coravog koji je tvrdio da su shamani dmg dealeri i da prave veci dmg od shadow prista :D ← pa zavisi... imash nekoliko vrsta shamana ali generalno shaman mozhe da bude opak dmg diler pre lvl 60 i end game sadrzhaja kad mora da bude pure support. Na sm levelu shaman mozhe da ide i ispred huntera i magova po dps ako ima ulogu dmg dilera. Ali melee dmg output mu zavisi od toga dal tje da ga kenjaju neki besni critikali. a shadow je recimo dobar tek kasnije u igri po dmg-u, a i caster je pa se relativno chesto deshava da mu neki mob resistuje te shadow djije pored toga shto ima limit na manu... a i tad je potrebniji kao hiler :P u pvp shadow sabija zato Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 shamanov dmg zavisi samo od toga dal ce ga ukenja windfury i crit inace na tom nivou on je udarao za recimo 60ak dmga a meni je mind flay radio cirka 100dmg/s + pain + mb tu i tamo ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ali i setjam se da si igrajutji popa na haumarushu, dal' u sm ili nekoj drugoj instanci, rekao da si ti shadow priest i da shaman treba da lechi a ti da budesh dmg diler :D od tada si mi zapao za oko ;) ← e i kako takav covek da nam soli pamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 mislim da svi topici treba da se lockuju na nekih 7 dana da se smire strasti :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 mislim da svi topici treba da se lockuju na nekih 7 dana da se smire strasti :D ← samo nek probaju ima da skupim raid grupi i... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mages are a broken class ... kad bi warloci mogli da conjuruju vodu mogli bi da izbrisu maga .... ← lol, haha, lol, haha, rofl, hehe, haha, lol mohi, sta nije u redu sa tobom, pa ima jedno dve godine da posecujem ovaj forum i kad kod je tvoj post ti moras nekog da hejtujes ili da se pravis pametan, jesu li tebi mozda otimali burek kada si bio mali pa sad lecis svoje frustracije preko foruma, to je bre bolest koja se leci, idi malo iskuliraj, pojebi nesto da se malo ispraznis pa onda citaj forum jel ako tako nastavis ovaj forum ce da pukne od tvoje prepotentnosti Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 vrh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 uf jbte, jedva prochtah sve ovo... BTW koji su ono talenti sa wara? :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Ono sto je davnooo napisano...a pa to sam ja prosuo bisere svoje mudrosti :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts