Jump to content

Warrior

Rakija

Recommended Posts

Da se ne smaramo vise, necu da gledam film jer nemam sta novo tu da vidim. Imam maga tako da znam sta moze a sta ne, a takodje znam da me sa druidom kada nisam umoran frost mag moze da dobije 1 duel u 10...I to ne zato sto sam ja neki ludi Korejanac nego zato sto druid ownuje maga( kao i vecinu klasa doduse) 1 na 1...

Edited by amoskg

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pvp epic mage set sa zulgrub trinketom i empheral power trinketom i brdo upto i crit opreme to je poenta ..... ne dal je neko blejao u avu ili nije ...

za 1 protiv trojice .... reci cu ti samo lol

FAKIN IZLEVELUJ NA 60TI NIVO I SKAPIRAJ MALO IGRU ......

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

kapirajte kako hocete , nemate pojma , ali vazno je da se igrate i zabavljate ... ja se sada ko idiot nerviram sto nemate pojma ( a mohi josh vishe ) ... ok menjam list , zabole me . da da uopravu ste skill conjure water ne treba magu , nemojte ga uzimati , djabe troshite pare 101 % ste u pravu ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ma ti si CAR!

A ti mozga nemas nisi ni lvl60 a mi kao vodimo raspravu ! O.o blage beze sa zivotom ti nemas a to da su trojica nemocni protiv jednog a da ijedan od njih ima blage veze sa zivotom ... mislim halo decko lecenje je za tebe najbolja stvar ... profesionalna pomoc ono vezu te i daju ti lekove ... mislim o cemu mi pricamo O.o O.O o.O

I eto verovatno se ramirez opet nece sloziti sa mnom i potvrdice da mag moze da izpegla trojicu ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A ti mozga nemas nisi ni lvl60 a mi kao vodimo raspravu ! O.o blage beze sa zivotom ti nemas a to da su trojica nemocni protiv jednog a da ijedan od njih ima blage veze sa zivotom ... mislim halo decko lecenje je za tebe najbolja stvar ... profesionalna pomoc ono vezu te i daju ti lekove ... mislim o cemu mi pricamo O.o O.O o.O

I eto verovatno se ramirez opet nece sloziti sa mnom i potvrdice da mag moze da izpegla trojicu ...

ti si shaban i treba ti lechenje kretenu retardirani mrsh u picku materinu konju

naprotiv, mag ne mozhe nikako, kao ni jedna druga klasa, da opere trojicu. valjda i dalje prichamo o borbi igracha sa istim skillom.

a to shto to mozhe da se desi, ili shto se desilo nije merilo koje vazhi za neku klasu.

edit: mozhda si pod utiskom da te lichno ne gotivim or whateva... ali ja vetj jedno vreme ne igram wow i netju ga ni igrati, a ovde postujem samo jer se prosto osetjam odgovornim poshto znam o temi :D ... da ste prichali o locku ili hunteru o kojima blage veze nemam (u odnosu na one shto ih igraju) tjutao bih ;)

a za tvoje postove se hvatam sticajem okolnosti, ali i setjam se da si igrajutji popa na haumarushu, dal' u sm ili nekoj drugoj instanci, rekao da si ti shadow priest i da shaman treba da lechi a ti da budesh dmg diler :D od tada si mi zapao za oko ;)

Edited by Ramirez

:P Tad sam zajebavao coravog koji je tvrdio da su shamani dmg dealeri i da prave veci dmg od shadow prista :D

pa zavisi... imash nekoliko vrsta shamana ali generalno shaman mozhe da bude opak dmg diler pre lvl 60 i end game sadrzhaja kad mora da bude pure support. Na sm levelu shaman mozhe da ide i ispred huntera i magova po dps ako ima ulogu dmg dilera. Ali melee dmg output mu zavisi od toga dal tje da ga kenjaju neki besni critikali.

a shadow je recimo dobar tek kasnije u igri po dmg-u, a i caster je pa se relativno chesto deshava da mu neki mob resistuje te shadow djije pored toga shto ima limit na manu... a i tad je potrebniji kao hiler :P

u pvp shadow sabija zato

mages are a broken class ... kad bi warloci mogli da conjuruju vodu mogli bi da izbrisu maga ....

lol, haha, lol, haha, rofl, hehe, haha, lol

mohi, sta nije u redu sa tobom, pa ima jedno dve godine da posecujem ovaj forum i kad kod je tvoj post ti moras nekog da hejtujes ili da se pravis pametan, jesu li tebi mozda otimali burek kada si bio mali pa sad lecis svoje frustracije preko foruma, to je bre bolest koja se leci, idi malo iskuliraj, pojebi nesto da se malo ispraznis pa onda citaj forum jel ako tako nastavis ovaj forum ce da pukne od tvoje prepotentnosti

i tako ....