darijan Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 malo da se ispolira i ko nov! mada sam video ja i gore... golf 4 na krovu, jedino sto je citavo ostalo je zadnja desna guma, moja sestra i njen decko :) sve ostalo krs... bacio auto... nista od njega... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 da bi dosa u bg i da ti skacem po lobanji :) ← Ijuu..... jedva čekam zekijem odgovor ili još bolje reakciju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 slavi taj dan , kao dan novog rodjenja... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 bes njega zipa kola jbt :pPp ....salim se...zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) ih.. i preziveo si.. bem ti zivot ← vidis... das tolike pare ljudima da zavrse posao i eto sta se desi... ako nesto zelis da bude uradjeno, moras uraditi sam. a sto se auta tice... pa... lepo si ga uparkirao Edited October 22, 2005 by dyape_zmay Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 jebote, al' sam slozio recenicu... htedoh reci: ako zelis da nesto bude uradjeno, moras uraditi sam. a bedak, jos sam i editovao post Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 a bedak, jos sam i editovao post ← tj. bedak, a jos sam i editovao post. stvarno ne znam sta mi je danas Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 kkav si raspali flooder.. strasno Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 kkav si raspali flooder.. strasno ← ma vazi, kuntaj ti 11 sati za 5 dana i cetiri noci pa cu te pitati koliko si "sastavljen" jos malo pa cu izgledati k'o tvoj avatar Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Misliš ko on? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 hohoho... sta ostade od citroena... mozes ovo da saljes na pink pa da te gledamo u "da se najezis" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 dovoljno da ukljucis stink da bi se najezio Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 @dyape.... pusta zelja... der ken bi onli von i mislim da je ostatak sveta zahvalan na toj cinjenici Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom2k* Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 jee,nece da mi se konektuje preko neobee-ja..cc... zez,ovaj do yaya si prosho',ladno mi se komsha slupo' a niko mi nije kazo'... e sad mozes da ga teretis za pretrpljeni strah i kosti,i taj rad..tako sam ja kad mi neka budala izletela pa sam polupo' yamahu...i dao lik pare i ja popravio i ride bitch ride .... p0z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 S kime ste se sudarili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom2k* Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 S kime ste se sudarili? ← citaj malo..sa nekim golfom satro uleteo u njih sa 100 km/h..right... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts