MarkoL Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Da li ce ovaj avatar biti skinut ukolko ga stavim posto mi je Ivan jednom davno skinuo vec jednom :D Edit: kaze bole ga oci :D Edited October 19, 2005 by MarkoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Preradi ga u image ready pa netje da bole :) Edited October 19, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 biće sklonjen. zašto misliš da bih ovaj put drugačije odlučio (ja ili bilo koji admin)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ubija ochi - takodje je nezdrav jer mozhe izazvati napad epilepsije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Bice sklonEt, cisto da i ja potvrdim, mada ne znam sto bi posto je to vec rekao ivan. Inache to radimo stalno kod "epilepticnih" avatara i signatura. Nije ih bilo posebno puno tokom godina, ali jeste nekoliko puta. A pored svega spomenutog i iritira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 (edited) Ako ste ozbiljni za skljanjanje proseravate se za tri medalje. Sta znaci epileptican je??? Bela slicica. Ili je ja ne vidim dobro? Edited October 20, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Vidish ti super ali ti izgleda baguje browser :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Avatar treptje 200 na sat, chist epi trigger... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 E **** ga. Ja to ne vidim ni jednim browserom... Ni Firefox-om ni IE-om. Ni kada skinem sliku ne trepce. Nikako! Mada mi je onaj *.gif bio sumnjiv. :) Pardon vlastima. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 steta :P a ako ga usporim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 nije baš najpametnije reći dvojici admina da se PROSERAVAJU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Ma rekao je to zato sto se njemu slika normalno prikazivala(bez flasheva)pa se covek istripovao..al u pravu si na na bager se ne ide slaninom :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ja bi mu rokn`o bar 20-30% warn za to :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 (edited) i ja bi zola ali ne mogu. Ok necu ga staviti.... jos. :D @ ivan - nisam rekao da se proseravate nego sam samo hteo da probam da pogodim "dobro" vreme pa da mozda i dozvolite kao sto ste me pustili da stavim "ranjenog kojota" par dana xD Edited October 21, 2005 by MarkoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nije baš najpametnije reći dvojici admina da se PROSERAVAJU ← uuuuuuuuuuuuuuu, sto smo opasni!!!! nema zajebavanja sa adminima, nema "mrkih" reci... ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 (edited) @ ivan - nisam rekao da se proseravate nego sam samo hteo da probam da pogodim "dobro" vreme pa da mozda i dozvolite kao sto ste me pustili da stavim "ranjenog kojota" par dana xD ← Mislio je na Overkind-a... Edited October 21, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Mislio je na mene, zaista. Ishitreno sa moje strane. Bes se jos nije osetio u obliku rasta procenta upozorenja :) Stoji na 10%. Ono "pardon vlastima" je bilo izvinjenje adminima ;) Nadam se da ovaj moj gest nece ugroziti tradicionalno dobre odnose sa ljudima na polozajima... :) BTW, sta da uradim da ono cudo "zatrepce"? Svi to vidite samo ja ne... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Nece uticati na polozhaj bilo koga, to je ivan cisto postovao kao eto, da skrene paznju ljudima ... znaju svi da smo mi bas dobri ljudi, posebno ivan. Sto se tice avatara i blinkanja, mozda si iskljucio prikazivanje animacija (ako to uopste beshe mozhe) u advanced opcijama u browseru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 štaviše, laki će da banuje mene ako ja budem banovao overkinda.. jel tako, laki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Nece uticati na polozhaj bilo koga, to je ivan cisto postovao kao eto, da skrene paznju ljudima ... znaju svi da smo mi bas dobri ljudi, posebno ivan. ← You lost your edge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Slazem se da je avatar napadan... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 drago mi je, satane. You lost your edge. ← nije, eno mu ga u kvejku 4.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 imho je avatar ok posto je usporen... ali ono brzo ubija ochi... i + je epi trigger... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Успех некако да га видим. Стварно смара. Боле очи после пар минута... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Mene vishe bolje ochi od tvoje cirilice nego od njegovog avatara... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts