xWooLf Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ako dobro kapiram.. Taj NicholasMoon je taj Li-Mun iz Hong Konga sto savija samo tako? evo vam jedan replay njegov od danas: pa ga proucavajte: http://ftp.replays.net/w3g/051021/051021_n...alGlades_RN.w3g mozda ne bi bilo lose da nabavimo repove od ljudi iz Dukeove grupe, cisto da covek pogleda (ako vec to nije uradio) sa kim ima posla i sta najcesce rade protiv undeada... ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 GLHF duke ajde usreci nas sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 SRECNO NA WCG-U DJUK!!!!! Uz malo srece bices 1st u grupi Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 GOGO Duke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 dabog nedobio vizu :))) da ja pojasnim njima tenkicima :)) sala na stranu siguran sam da ce moj drugar duke nesto da izvuce uvek se snadje smrad mali nesumljam i da ce sad ajde ponizi te koreance uvek mozes da ih izvedes napolje i da im pripretis ako izgubim slomicu ti ruku i tako nesto :)) kada nebudes imao opcija :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 dabog nedobio vizu :))) da ja pojasnim njima tenkicima :)) sala na stranu siguran sam da ce moj drugar duke nesto da izvuce uvek se snadje smrad mali nesumljam i da ce sad ajde ponizi te koreance uvek mozes da ih izvedes napolje i da im pripretis ako izgubim slomicu ti ruku i tako nesto :)) kada nebudes imao opcija :) ← s tim jadnicima ne smes da se pozdravis jer ces da im slomijes ruku,a pretnja = srcka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 s tim jadnicima ne smes da se pozdravis jer ces da im slomijes ruku,a pretnja = srcka. ← da ako ne nabasa na nekog kineza kunfu gosua :) I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 pa i duke trenira africki aikido ili tako nesto ... misha zna njega pitajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ja ti dam utoku ti tamo odes na tur i samo kazes daj pare :)) i kazes gg i odes :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 slusajte samo ovog zeroxa kako se kurchi jer ti tako se objasnjavas i sa neistomisljenicima ovde (pozdrav, lomljenje ruke - hoce da kaze da su slabi i mekani k'o pamuk a pretnja,srcka - hoce da kaze kako su pizde i nemaju srce) jesu li te to radikali ucili kako da tretiras ljude druge nacionalnosti i kulture... nemojte podcenjivati azijate, jesu sitni, ali imaju 3x vece srce i muda nego mnogo "arijevci" istorija je to dosta puta pokazala ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ti si xwolfe budala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Aj zeroxe majke ti ako nemash bolji nacin da budzish postove skupicemo pare i platiti nekom adminu da ti napish 10 000 ili cak 30 000 pa da budesh najvece mudo na forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 e sisaj mi kurac,sto se mene tice ja i ne gledam postove,kazem mu da je kreten sto i jeste,i ako si procitao njegov zadnji post i imas 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 % mozga ukapiraces.verovatno neces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) Procitao sam naravno i shta je covek tu pogresno rekao?, mozda je jednostavno suvishe ozbiljno shvatio tvoj post... Nemoj me terati da nadjem log na msn-u kada si mi rekao idem na rur moram shto pre da nabudzim 1 000 postova... btw: nekome je stvarno zivot dosadan... Edited October 22, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ako ti je dosadan ne moras da ga zivis...ja u zadnje vreme i nisam na kompu,a i kad dodjem na njega dodjem ovde da ubijem vreme,zezam se etc...drugo on meni kaze da se kurcim i posle ispadne da kad mu odgovorim ja budzim postove...nemoj da potenciras na sopstvenoj gluposti plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Doshao si kuci i doshao na rur u cilju da nabijesh 1.100 post i uspesno si to obavio sada mozes da idesh da spavash :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 i to mirne glave...1.001 ! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 i to mirne glave...1.001 ! :)) ← tebi je bash dosadno :))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 e dosta sa ovim chatom vasim zeroxe znas igru to necu da sporim ali stvarno mnogo spamujes nisi member godinu dana a imas 1003 postova a ja za 5 godina imam 1600 tako nesto zar ti to ne govori nesto a ja sam postovo i na starcract forumu... Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) nisam ja previse ozbiljno shvatio njegov post, samo sam ga malo proanalizirao namerno sam ga tako napisao da bi pecnuo zeroxa - jer on mene licno nervira izlivima simpatija prema radikalima od kojih, opet, ja dobijam ospice samo kad ih cujem na TV, a tek kad vidim i cujem njihove simpatizere............. AAAAAAAAAAAA ! Edited October 22, 2005 by xWooLf ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ovaj... vas dvojica zadnjih se to samo zezate, ili ste stvarno u tom fazonu ne zelim da se (vise) upustam u raspravu, samo me zanima???? :| so sad.. ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 [Off Topic] zerox[pro-team] ce da oladi glavu sledeca 2 dana i da razmisli zasto je dobio 10% warn-a. [/Off Topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 [Off Topic] zerox[pro-team] ce da oladi glavu sledeca 2 dana i da razmisli zasto je dobio 10% warn-a. [/Off Topic] ← ja sam mislio da sam jedini sa 10% warna, statore, sto mi uvek sjebesh zajebanciju , gad dem :))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 cek statore ajde pojasni :) taj sistem banovanja ?:) 10% 2 dana 20% =4 ?:) kako ide Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 opusteno dok ne dodje do 90% nije cim :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts