Nemesis Enforcer Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Od vecheras pa nadalje, reggae veche svakog utorka na Akademiji, Dj Kojot, Dusha, Gaggie, reggae/ragga/dancehall, ulaz slobodan. Vecheras verovatno veliki klub. Svake srede broken beat/break beat/drum`n`bass/hip-hop/funk/jazz. Chetvrtkom, "Princ od psihodelije" aka Marko Grihovitj frontmen Gangbangers, punk/gothic/psychorock. Sve ulaz slobodan, najgotivnija bleja u gradu :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 princ od psihodelije kako je sada ? chuo sam kao vratili su stari look Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 A vetj sam se uplashio da niko nishta netje postovati :) Stari look? Pa Marko izgleda isto ko u 4 razredu osnovne, ono rokerica :) Snimali su neki spot sada. Ne znam tachno shta se deshava sa bendom, svirao im je jedan drugar saksofon, menjali gitaristu, doshla mlada nada. Mislim realno netje oni nikad biti toliko popularni a i ne idu na tu stranu... Vecheras radi pa svrati :) Elem lepo je bilo u utorak, malo chudno jer se radilo u velikom klubu (bilo je puno, chudno samo shto su svi navikli na mali). Mnogo noviteta su pustili i mislim da se najzad nekako stvari nalaze na svom mestu, shto se tiche reggae muzike. Dosta mladih i novih lica. I tako... Sredu tju sledetje nedelje da posetim. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 nisam pitao za markov look ebte rokerica nego za blku su neshto radili ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Marko mi je sinoc reko da pushta opet:)) dolazicu kad stignem, a shta je ostalim danima?? Jel ce Gavra opet tamo da pushta? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 nisam pitao za markov look ebte rokerica nego za blku su neshto radili ? ← O Boze :) Pa ista je Demija, na Zapadu nishta novo... Dz, Gavra radi svake druge Nedelje... Bio sam vecheras, lepo to radi Marko, ali je tek pochetak i chini mi se da je ekipa malo smorena. Bitno je da u Anderu sevaju minitji :) Ko vole nek izvole... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 jeeej ponovo radi :)) dolazim ja u utorak sa ekipom :) fala za info Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 što ne sevaju minići u demiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 (edited) Sevaju brate, i na Akademiji i u KST-u fala za info Mane na muche... Edited October 21, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Bila sam sinoc na Gavri! Reko mi shanker da ce biti ipak 'ona stara' Demija... Samo stvarno moraju da urade neshto po pitanju ventilacije, poumiracemo! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Aha, jos od 95-te kad sam izlazio tamo namestaju ventilaciju :), sredjuju WC i dezinfikuju satanisticki bunar Pfff Kako ne kapirate kad bi tamo bilo vazduha i kad bi se sredilo da to prosto ne bi bilo to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 Rupa je rupa i ne treba je menjati! Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) DRUM`N`BASS PARTY U Velikom klubu Akademije tje (vecheras) u petak 28. oktobra, biti organizovan, prvi u nizu, "Codex presents" drum`n`bass party.Za DJ pultom smenjivaće se OKI/electric factory/, SIDE1/venus radio/,TOXIC/codex._kernel/, PHASE/codex._kernel/ & DOSEONE/San Francisco/USA/. "Codex Presents" je serijal zurki zapochet u cilju predstavljanja svezih dnb dj-eva i podzanrova, ali i "demistifikacije" dnb kulture ljudima koji nisu vezani za ovaj muzicki pravac. U okviru "Codex Presents" party-ja preferirace se domaci producenti i dj-evi, tako da ce na svakom od narednih biti predstavljen domaci zvuk. Party startuje u 23:00h, a cena ulaznice je 200 dinara. * Poklon za prvih 150 posetilaca - CD sa "Impuls" Edited October 28, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Mozda sam ja nesto skroz pobrkao "ekipu" ... al' otkad codex radi dnb? Jel to od uvek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Jbt dram u demiji uvek pici ista ekipa...al verovatno cu doci :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) Mozda sam ja nesto skroz pobrkao "ekipu" ... al' otkad codex radi dnb? Jel to od uvek? ← E vidish dobro pitanje, nisam ni ja siguran. Na koji Codex ti mislish? Toxic i Phase su Codex/Kernel. Sad uopshte nemam pojma da li pored njih dvojice ima josh nekog ko josh pushta mjuzu negde... Jbt dram u demiji uvek pici ista ekipa... Mislish ko proshle godine? Pa proshle su imali chetvrtak standardno i vikend ako ima neki stranac ili neko dnb deshavanje. Sad samo poneki vikend, kolko sam snimio program. A mogu samo josh da kazem da mi Toxic u poslednje vreme ide na qr sa izborom muzike. A i kenjali su te raditjemo u ovom klubu, te u onom, Akademija je sranje. Naravno na kraju su zavrshili na Demiji. Meni je interesantniji ovaj stranac... Edited October 28, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Mozda sam ja nesto skroz pobrkao "ekipu" ... al' otkad codex radi dnb? Jel to od uvek? ← od uvek Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 (edited) Sinotj je bilo dobro przzenje, ali malo ljudi. Medjutim atmosfera je bila super, djuskale su ribitze i svi su bili uletvljeni. Povlachim sve shto sam rekao za Toxic-a, sinotj je odvalio. Odlichan mix, izbor nikad bolji, znachi hitovi, tvrdo. Chekam utorak :) E da, 4. Novembra bitje Ajs Nigrutin a 5. je Cannabia (Hemp Beer) promo parti, sa flajerom ulaz slobodan :) Probao sam i meni je sranje... Edited October 29, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 nema to veze sa vutrom, naravno, jeftin marketinški trik.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 Upravo tako... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Demija ne bi bila demija da unutra moze da se dise Jos se secam Black Sun Empire-a smrdela mi maja posle toge 7 pranja i metar dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 "Jer ja sam Balkan boy i smrdim na znoj i kad tad ja bitju tvoj" Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 (edited) 9. Novembar Veliki klub Veche posvetjeno bendovima Tool & Perfect Circle Ulaz 100 dinara 26. Novembar Veliki klub Koncert Deca Loshih Muzichara U pretprodaji 400 kinti Edited November 5, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 9. Novembar Veliki klub Veche posvetjeno bendovima Tool & Perfect Circle Ulaz 100 dinara ← Na ovo sigurno dolazim...fala puno za info Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts