Jump to content

Ponovo radi bioskop

Recommended Posts

Od vecheras pa nadalje, reggae veche svakog utorka na Akademiji, Dj Kojot, Dusha, Gaggie, reggae/ragga/dancehall, ulaz slobodan. Vecheras verovatno veliki klub.

Svake srede broken beat/break beat/drum`n`bass/hip-hop/funk/jazz.

Chetvrtkom, "Princ od psihodelije" aka Marko Grihovitj frontmen Gangbangers, punk/gothic/psychorock.

Sve ulaz slobodan, najgotivnija bleja u gradu :)

Life is gistro...

A vetj sam se uplashio da niko nishta netje postovati :)

Stari look? Pa Marko izgleda isto ko u 4 razredu osnovne, ono rokerica :)

Snimali su neki spot sada. Ne znam tachno shta se deshava sa bendom,

svirao im je jedan drugar saksofon, menjali gitaristu, doshla mlada nada.

Mislim realno netje oni nikad biti toliko popularni a i ne idu na tu stranu...

Vecheras radi pa svrati :)

Elem lepo je bilo u utorak, malo chudno jer se radilo u velikom klubu (bilo je puno, chudno samo shto su svi navikli na mali). Mnogo noviteta su pustili i mislim da se najzad nekako stvari nalaze na svom mestu, shto se tiche reggae muzike. Dosta mladih i novih lica. I tako... Sredu tju sledetje nedelje da posetim.

Life is gistro...

nisam pitao za markov look ebte [roflmao] rokerica

nego za blku su neshto radili ?

O Boze :) Pa ista je Demija, na Zapadu nishta novo...

Dz, Gavra radi svake druge Nedelje...

Bio sam vecheras, lepo to radi Marko, ali je tek pochetak i chini mi se da je ekipa malo smorena.

Bitno je da u Anderu sevaju minitji :)

Ko vole nek izvole...

Life is gistro...

Aha, jos od 95-te kad sam izlazio tamo namestaju ventilaciju :), sredjuju WC i dezinfikuju satanisticki bunar

Pfff

Kako ne kapirate kad bi tamo bilo vazduha i kad bi se sredilo da to prosto ne bi bilo to :)

DRUM`N`BASS PARTY

U Velikom klubu Akademije tje (vecheras) u petak 28. oktobra, biti organizovan, prvi u nizu, "Codex presents" drum`n`bass party.Za DJ pultom smenjivaće se OKI/electric factory/, SIDE1/venus radio/,TOXIC/codex._kernel/, PHASE/codex._kernel/ & DOSEONE/San Francisco/USA/.

"Codex Presents" je serijal zurki zapochet u cilju predstavljanja svezih dnb dj-eva i podzanrova, ali i "demistifikacije" dnb kulture ljudima koji nisu vezani za ovaj muzicki pravac. U okviru "Codex Presents" party-ja preferirace se domaci producenti i dj-evi, tako da ce na svakom od narednih biti predstavljen domaci zvuk.

Party startuje u 23:00h, a cena ulaznice je 200 dinara.

* Poklon za prvih 150 posetilaca - CD sa "Impuls"

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

Mozda sam ja nesto skroz pobrkao "ekipu" ... al' otkad codex radi dnb? Jel to od uvek?

E vidish dobro pitanje, nisam ni ja siguran. Na koji Codex ti mislish?

Toxic i Phase su Codex/Kernel. Sad uopshte nemam pojma da li pored njih dvojice ima josh nekog ko josh pushta mjuzu negde...

Jbt dram u demiji uvek pici ista ekipa...

Mislish ko proshle godine? Pa proshle su imali chetvrtak standardno i vikend ako ima neki stranac ili neko dnb deshavanje. Sad samo poneki vikend, kolko sam snimio program. A mogu samo josh da kazem da mi Toxic u poslednje vreme ide na qr sa izborom muzike. A i kenjali su te raditjemo u ovom klubu, te u onom, Akademija je sranje. Naravno na kraju su zavrshili na Demiji.

Meni je interesantniji ovaj stranac...

Life is gistro...

Sinotj je bilo dobro przzenje, ali malo ljudi. Medjutim atmosfera je bila super, djuskale su ribitze i svi su bili uletvljeni. Povlachim sve shto sam rekao za Toxic-a, sinotj je odvalio. Odlichan mix, izbor nikad bolji, znachi hitovi, tvrdo.

Chekam utorak :)

E da, 4. Novembra bitje Ajs Nigrutin a 5. je Cannabia (Hemp Beer) promo parti, sa flajerom ulaz slobodan :) Probao sam i meni je sranje...

Life is gistro...