bolkonski Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Na netu nisam nasao raspored filmova, ali imam letak u rukama. Bice svasta, ali sta bi ljudi sa ovog foruma mogli grupno da gledaju: DOOM - 27.10. u 23h, cena 200 din. Serenity - 30.10. u 23h, cena 200 din. - Ovo je SF, nastavak serije Firefly koja je iz meni nepoznatih razloga otkazana u sred sezone pre 3 godine (Kole daj info). Dandy, ocekujem tvoj dolazak. Casshern - 3.11. u 23h, cena 200 din. - Japanski Matrix, tako stoji u reklami, izgleda po nekom mangacu uradjen fim (Lex, info). Bice tu jos filmova. Mrzi me da kucam sada sve, ako vas zanima da li ima neki film pitajte. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Casshern je ok film, mada je malo naporan, pogotovu sto traje nesto preko 2 sata http://www.tuck.co.yu/cinemania/ - repertoar bice i mindhunters, mada i to je relativno stariji film kao i casshern, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 doom da se razočaram, serenity zato što je firefly do jaja serija (pisao sam o njoj), možda još nešto ako bude zgodno.. potrudiću se da danas svratim do SC-a, mada me uvek mrzi da idem na tu stranu, mnogo loš prevoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 sto da se razocaras doomom? ako bude kao igra, stalna akcija, bez radnje, sa dobrim efektima bice ok, sve ostalo je nepotrebno :) nista vise ne treba ocekivati mislim da su vece sanse da te razocara serenity nego doom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kada je repriza betmena?i koliko kesha? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 uuu ima mnogo dobrih filmova...tj mozda ne dobrih ali onih koje bi zheleo da vidim =oD...Wallasa i Grommita in Curse of the Warerabbit mislim da netju smeti da propustim tho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Odgledao sam na netu prvih 9 minuta Serenity, mogu vam reci da film obecava :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 17, 2005 Author Report Share Posted October 17, 2005 Kad sam postovao bio sam na tuckovoj prezentaciji i ladno je bio repertoar od 2004. Jebes ga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sad sam bacio pogled na program i evo onog sto me zanima: 1. DOOM - To nekako moram da vidim kako je ispalo, naravno. 2. History of Violence - Ne bih da propustim Kronenberga. 3. Wallace & Gromit - Sta reci :) 4. Exorcism of Emily Rose - Verovatno je sranje al' me interesuje. 5. Kiss Kiss, Bang Bang - Volim taj tip filmova. 6. Transporter 2 7. Jacket 8. Flightplan - Ovo mi se svidelo po trejleru, kapiram da je ovako sranje ;) 9. Into the Blue - A ovde je Dzesika ;> Mozhda taj Serenity kada ste ga toliko preporucili i tome slicno. Jedino sto naravno sigurno necu gledati SVE ove filmove na cinemaniji, ipak to nije malo para, osim ako ne budem imao bas toliko slobodnog vremena + da dobijem neke dz karte ;) ali mi je ovo manje vise gledljivo. Verovatno cu pola poskidati sa nekog huba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Ako je neko spreman da organizuje (ja trenutno to ne bih mogao da preuzmem na sebe), bilo sta sa moje liste mi odgovara :) a kapiram da bi to najpre mogao biti DOOM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bilo bi zanimljivo gledati rocka kako non stop prebacuje izmedju baterijske lampe i pushke mada realno njemu je dovoljan nozh za voce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 doom ili serenity jel se zna kad i gde će se prodavati karte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 ja sam za oba Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ako ne od ove nedelje sigurno ce od ponedeljka poceti prodaja, a kapiram da su vec ustaljena mesta ona gde ce se karte moci kupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ajmo na Doom, jos nas dvojica bi isli sigurno ako idemo skupno kao rur gay parada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) blah, radni dani :( Edited October 18, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Koja je fora sa repertoarom? Zasto se termini na prvoj i trecoj strani podudaraju? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 na sta idemo kao rulja? ← Kakvo pitanje, pa na Into The Blue :)))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts