Jump to content

Chelsea Premier League

dvnityCker

Recommended Posts

Shta fali Rijkaardu?

ma fali njemu dosta... samo snimi kad barsa igra lose neku tekmu sta on radi... nijednom nisu preokrenuli rezultat ili zaigrali bolje njegovom promenom taktike vec iskljucivo individualnim kvalitetima nekog igraca koga je "krenulo" u tom trenutku.

doduse mlad je i neiskusan.... ali to je samo jos 1 razlog da se zapitas sta ce na klupi barse.

rajkard je rupetina nevidjena...

oni nisu normalni...oterali su antica zmaja i doveli ovog idiota...mozete vi sad da kazete -osvojio ovo ono- zajebi ti tu prichu. 70 milki za pojachanja - Zili, Eto, Deko, Edmilson, larson. pa da nije uzo titulu obesili bi ga za muda...da je antic bio trener sa ovim timom bi ih izgazio sve glatko...

rajkard je rupetina nevidjena...

oni nisu normalni...oterali su antica zmaja i doveli ovog idiota...mozete vi sad da kazete -osvojio ovo ono- zajebi ti tu prichu. 70 milki za pojachanja - Zili, Eto, Deko, Edmilson, larson. pa da nije uzo titulu obesili bi ga za muda...da je antic bio trener sa ovim timom bi ih izgazio sve glatko...

Kinez josh jednom potvrdjuje svoje impresivno znanje o fudbalu...

Rijkaard ce biti odlichan trener, godine su pred njim...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

lol

u finalu igraju lyon - chelsea

jos i bayernu dajem sanse, kao i PSVu i juventusu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Barcelona moze da bude favorit samo onome ko ih nikada nije ni gledao... Realno, dve najbolje ekipe su Chelsea i Juventus, a kako se odavno nije desilo da dve najbolje ekipe i i graju u finalu ovog takmichenja, (sve su to nameshtaljke, shto bi drug razmirez rekao:)) moja prognoza je da cemo gledati Chelsea (ipak su, barem kako trenutno izgleda prejaki) protiv neke boranije i pobedu Mourinha od 2,3-0 u finalu...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Barcelona moze da bude favorit samo onome ko ih nikada nije ni gledao... Realno, dve najbolje ekipe su Chelsea i Juventus, a kako se odavno nije desilo da dve najbolje ekipe i i graju u finalu ovog takmichenja, (sve su to nameshtaljke, shto bi drug razmirez rekao:)) moja prognoza je da cemo gledati Chelsea (ipak su, barem kako trenutno izgleda prejaki) protiv neke boranije i pobedu Mourinha od 2,3-0 u finalu...

ne spominji me u postovima... jel treba i ja da nakachim ono tm kao ivan?

btw oladite sa celzijem :D ne bih se ja kladio na njih iako na papiru imaju super shanse

edit: majstore, nemojmo se vredjati, ja tebi i pored svega genijalnog shto si napisao nigde nisam uputio ni rech uvrede...

Edited by Bartuc

edituj mi post ako otjesh da brishesh neshto ili cimni nekog admina da me smori ali nemoj da pishesh svoj edit u mom postu.

ti me vredjash od kada si video da sam rekao da mislim da je finale ls nameshteno... ali vredjash onako suptilno, vredjash moju inteligenciju iako nisi nigde napisao psovku.

p.s. od sada ako imash neshto reci na pm kao malochas da poshtedimo ostale koji dolaze ovde.

wow arsenal 90m funti za prelazni rok... kupice nazad vijeru :)

btw midlsbro - man utd 4:1...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• 3 months later...

1. Chelsea 24 21 2 1 51:12 +39 65

treba li jos nesto reci..

ne mogu da verujem kako su dibli liverpul.. jezivo :(