srki Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 rajkard nije neki trener, ima tim, tj ima ronaldinja, sa njim u timu i ja bi imao rezultat. ← True!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Shta fali Rijkaardu? ← ma fali njemu dosta... samo snimi kad barsa igra lose neku tekmu sta on radi... nijednom nisu preokrenuli rezultat ili zaigrali bolje njegovom promenom taktike vec iskljucivo individualnim kvalitetima nekog igraca koga je "krenulo" u tom trenutku. doduse mlad je i neiskusan.... ali to je samo jos 1 razlog da se zapitas sta ce na klupi barse. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 rajkard je rupetina nevidjena... oni nisu normalni...oterali su antica zmaja i doveli ovog idiota...mozete vi sad da kazete -osvojio ovo ono- zajebi ti tu prichu. 70 milki za pojachanja - Zili, Eto, Deko, Edmilson, larson. pa da nije uzo titulu obesili bi ga za muda...da je antic bio trener sa ovim timom bi ih izgazio sve glatko... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 egzekli (a ovo dolazi od choveka koji nije u fazonu "mi srbi svuda sve naj naj") Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ma ljudi bre... ---------------WALTER ZENGA THE BEST!!!----------------- hahaha:DDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 rajkard je rupetina nevidjena... oni nisu normalni...oterali su antica zmaja i doveli ovog idiota...mozete vi sad da kazete -osvojio ovo ono- zajebi ti tu prichu. 70 milki za pojachanja - Zili, Eto, Deko, Edmilson, larson. pa da nije uzo titulu obesili bi ga za muda...da je antic bio trener sa ovim timom bi ih izgazio sve glatko... ← Kinez josh jednom potvrdjuje svoje impresivno znanje o fudbalu... Rijkaard ce biti odlichan trener, godine su pred njim... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Chelzi izgubio 2 poena od Evertona :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 t stoji, ali ne mozes da kazes da je trenutno jedan od boljih trenera... sasvim je prosecan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Rajkard je na klupi Barselone zbog "holandske veze". Murinjo je na klupi Celzija zato sto zna znanje. Samo se vi opirite cinjenicama. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Chelzi izgubio 2 poena od Evertona :) ← Pokradeni... Ponishten chist gol, sviran smeshan penal, a ovi su tukli i tukli, Terryu dva puta razbili nos... :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 jbg opada liga na popularnosti :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Pa nije sve samo u parama ko sto je neko reko real doveo najskuplje igrace sveta pre koju godinu pa nista nije uspeo Chelzi ima murinja i uigranost ali ipak Ligu sampiona osvaja barcelona zbog ronaldinja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 lol u finalu igraju lyon - chelsea jos i bayernu dajem sanse, kao i PSVu i juventusu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 pa ne znam bas za Lyon... ne bih rekao da ce izdrzati do kraja... barca - chelsea Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ne znam shto je svima barsa favorit... ja ih lichno volim ali sumljam da tje bilo koji shpanski klub neshto uraditi, nema odbrane tu. Milan u finalu :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Barcelona moze da bude favorit samo onome ko ih nikada nije ni gledao... Realno, dve najbolje ekipe su Chelsea i Juventus, a kako se odavno nije desilo da dve najbolje ekipe i i graju u finalu ovog takmichenja, (sve su to nameshtaljke, shto bi drug razmirez rekao:)) moja prognoza je da cemo gledati Chelsea (ipak su, barem kako trenutno izgleda prejaki) protiv neke boranije i pobedu Mourinha od 2,3-0 u finalu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Barcelona moze da bude favorit samo onome ko ih nikada nije ni gledao... Realno, dve najbolje ekipe su Chelsea i Juventus, a kako se odavno nije desilo da dve najbolje ekipe i i graju u finalu ovog takmichenja, (sve su to nameshtaljke, shto bi drug razmirez rekao:)) moja prognoza je da cemo gledati Chelsea (ipak su, barem kako trenutno izgleda prejaki) protiv neke boranije i pobedu Mourinha od 2,3-0 u finalu... ← ne spominji me u postovima... jel treba i ja da nakachim ono tm kao ivan? btw oladite sa celzijem :D ne bih se ja kladio na njih iako na papiru imaju super shanse edit: majstore, nemojmo se vredjati, ja tebi i pored svega genijalnog shto si napisao nigde nisam uputio ni rech uvrede... Edited October 26, 2005 by Bartuc Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 edituj mi post ako otjesh da brishesh neshto ili cimni nekog admina da me smori ali nemoj da pishesh svoj edit u mom postu. ti me vredjash od kada si video da sam rekao da mislim da je finale ls nameshteno... ali vredjash onako suptilno, vredjash moju inteligenciju iako nisi nigde napisao psovku. p.s. od sada ako imash neshto reci na pm kao malochas da poshtedimo ostale koji dolaze ovde. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 wow arsenal 90m funti za prelazni rok... kupice nazad vijeru :) btw midlsbro - man utd 4:1... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 1. Chelsea 24 21 2 1 51:12 +39 65 treba li jos nesto reci.. ne mogu da verujem kako su dibli liverpul.. jezivo :( Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 t3h pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts