SabijamZivot Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) Znaci sledeca prica : -U petak 7. oktobra mi lagano neko zabode accaunt...najverovatnije zato sto sam igrao u igraonici koja je imala famozni virus , nasli smo ga posle .... i tako..promenjen mi je e mail u roku od 2 minuta tako da NEMA pass recovery. -Ja prijavljujem blizzardu , to jest ortak iz igre direktno kontaktira GM-a ( jos njih 10-ak je ucinilo isto u moje ime) i zamolim ih da UKINU ACCAUNT dok se ne resi problem... -Za to vreme lik koji mi je digao acc ( thief ) seta po Ironforge-u , PRODAJE moje stvari , traveler's backpackove po idiotskoj ceni , salje "joke" mailove sa po 1g , deli dzabe torbe posto je moj guild maaster spamovao general i /yell da niko ne kupuje nista od njega... -Posle nekih ~30 min javlja se GM i trazi moje podatke etc etc ... lik posalje i on kaze kako cu uskoro da dobijem mail . -Thel odlazi u scholomance i umire , ozivljava se ... invajtuje mog ortaka u grupu , disbanduje , pa opet... GM kulira... -OK.....stize mail posle sat i nesto...standardno , proveri prvo comp od virusa , neki linkovi ka AV programima itd..ok ucinjeno...dole pise da im posaljem SVE podatke (cd-key,ime prezime , mail , security password...) i to bude ucinjeno... -Gm odlucuje da isljuci accaunt posle 5 sati... I evo do dan danas se NISTA ne desava , NEMA odgovora , GM u igri KULIRA tickete od ortaka , cak su i jednog lika BANOVALI jel su mislili da je dao svoj acc drugom liku posto , jelte , to je po euli zabranjeno...pokusavam da ih pozovem na telefon , naravno NEMA sanse da se dobije... ZNACI TREBA REALNO 5 MINUTA DA SE RESI CEO PROBLEM , ali sta njih boli kurac sto ja placam za to sto ne igram... Moze im se... Edited October 12, 2005 by SabijamZivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Jebiga brate...evo imas moralnu podrsku od mene ako ti nesto znaci Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 slushaj da se tako neshto reshava za 5 min , mnogi bi to zloupotrebljavali, nekazem da su blizzovci super effikasni ali kao prvo krivica je samom tebi/ nama jer mi odgovaramo za te poverljive informacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Brate nemam reci, da se to meni desilo JOJ neznam stabih uradio [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Sranje brate tesko, iskljuci komp i iskuliraj par dana, pa onda vidi dal su debili odradili nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Na ovome svetu sto se desava to nije istina, mislim, na ovome svetu sto bi i naglasio, propaganda, ono sto vecina kazu, da o ovome, nije istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 slushaj da se tako neshto reshava za 5 min , mnogi bi to zloupotrebljavali, nekazem da su blizzovci super effikasni ali kao prvo krivica je samom tebi/ nama jer mi odgovaramo za te poverljive informacije. ← Osecam da volish Bil Gejtsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 pa jebote kolko znam svaki retail paket ima svoj proizvodni broj napisan ili na cd-u ili na kutiji .Zar ne bi preko toga mogli da ti verifikuju acc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabijamZivot Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 pa brate mogu oni da verifikuju acc nego NECE da se cimaju , vole da smaraju , proci ce verovatno 15 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nije da nece da se cimaju nego samo zamisli koliko ima situacija kao tvojih.... ili gde je lik prodao greskom EPIC 111oneoneone item i hotje ga nazad pa smara blizzar sa hiljadu i jednim mailom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Drugarici su vratili account posle 3 [slovima tri] meseca. Imala je lvl 60 druida sa celim setom Wildheart opreme i epic staff "Glowing Brightewood Staff". Ona je jos bila u boljoj poziciji pa je imala i telefonski kontakt sa doticnima. Kada je konacno dobila svoj account imala je 10 golda i opremu sa 40-og lvla igre. Posle drugog dana pokusavanja igranja napisala je izrazito uvredljivo pismo blizzardu za svoju "profesionalnost" i "brigu o korisnicima" i kliknula na sajtu "Cancel Account", da bi je oni kontaktirali taj isti dan da nadju kompromis. Blizz je sve samo profesionalan. Maintenance time produzen do 13 sati a ono po svestkih 17. Kako njima satovi rade i koliko je dug jedan minut? Taj proizvodni broj je napisan da bi rekli narodu "Imamo 4,5 miliona igraca [citaj ovaca] koji nam daju po 13 eura" mada su trebali dodati i "a mi im dajemo sa ledja cim stignemo]. Ta briga o korisnicima je neverovatna, u pitanju su dani i dani provedeni trazeci nesto i skupljajuci, da bi neko to sve unistio za 1-2 sekunde. Nazalost, oni krive nas i add-onove koje skidamo, krive nas za allakhazam bug i ostala cuda. Mislim da poenta "brige o korisnicima" nije trazenje krivca vec izrazito pomoci u takvim situacijama. To bi bilo kao da sa racuna mi neko ukrade 2000 eura [ lol] i prijavi se banci koja ima sve logove transakcija i uvide u sve racune, a sluzbenica ti kaze idi kuci a mi cemo te obavestiti sta ce kupiti i cime ce se sladiti sa tvojim parama. Kada bih, ne dao boze, drugi put pitao - okrivila bi mene jer sam hakeru dozvolio da mi udje u kucu i procita moj broj kartice... Mozemo mi bukati koliko hocemo i iznositi cinjenice i nase stavove, ali morate priznati da je igra sve vise i vise monotona. Za igru ima po jednoj klasi par njihovih questova i to je sve sto se razlikuje. Svaki put ista cuda ubijate na isti nacin se lvlujete i sve again and again... Spellovi se razlikuju ali sema sablona se vec zna. Kad bi mi se desilo da mi ukradu acc zahtevao bih sifru a onda bi ukinuo ceo acc i presao na neku mmorpg igricu koja zaista to i jeste. Za sada m8 mozemo samo da se nadamo i drzimo ti palceve da ce se sve resiti ok, a ako igras iz igraonice izbegavaj IE, ili ako je to jedino sto ima od browsera onda ga konfigurisi da nista zivo ne prihvata a pogotovo activex i javascript. Srecno i poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Na ovome svetu sto se desava to nije istina, mislim, na ovome svetu sto bi i naglasio, propaganda, ono sto vecina kazu, da o ovome, nije istina. ← kralju ! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Mozemo mi bukati koliko hocemo i iznositi cinjenice i nase stavove, ali morate priznati da je igra sve vise i vise monotona. Za igru ima po jednoj klasi par njihovih questova i to je sve sto se razlikuje. Svaki put ista cuda ubijate na isti nacin se lvlujete i sve again and again... ! ← Prilicno tacno... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Mozemo mi bukati koliko hocemo i iznositi cinjenice i nase stavove, ali morate priznati da je igra sve vise i vise monotona. Za igru ima po jednoj klasi par njihovih questova i to je sve sto se razlikuje. Svaki put ista cuda ubijate na isti nacin se lvlujete i sve again and again... ← Sta mislish zasto sam ja prestao da igram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ja sve vreme igram sa ukljuchenim firewall-om...Ni traga od virusa.Drugo je kad igras iz igraonice jer nemash kontrolu nad kompom.Ne znam shta da ti kazem... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ZIVOT JE KURVA A ONDA UMRES. Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 AMEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabijamZivot Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 ne igram iz igraonice , igram od kuce , samo sam ponekad logujem iz igraone kod ortaka kad radimo nesto zajedno...i to je bilo dovoljno...btw still nista od acc-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabijamZivot Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 vratili su mi acc ... bolje da nisu.... nemam nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 @blizz /golfclap Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Znaci sledeca prica : -U petak 7. oktobra mi lagano neko zabode accaunt...najverovatnije zato sto sam igrao u igraonici koja je imala famozni virus , nasli smo ga posle .... i tako..promenjen mi je e mail u roku od 2 minuta tako da NEMA pass recovery. -Ja prijavljujem blizzardu , to jest ortak iz igre direktno kontaktira GM-a ( jos njih 10-ak je ucinilo isto u moje ime) i zamolim ih da UKINU ACCAUNT dok se ne resi problem... -Za to vreme lik koji mi je digao acc ( thief ) seta po Ironforge-u , PRODAJE moje stvari , traveler's backpackove po idiotskoj ceni , salje "joke" mailove sa po 1g , deli dzabe torbe posto je moj guild maaster spamovao general i /yell da niko ne kupuje nista od njega... -Posle nekih ~30 min javlja se GM i trazi moje podatke etc etc ... lik posalje i on kaze kako cu uskoro da dobijem mail . -Thel odlazi u scholomance i umire , ozivljava se ... invajtuje mog ortaka u grupu , disbanduje , pa opet... GM kulira... -OK.....stize mail posle sat i nesto...standardno , proveri prvo comp od virusa , neki linkovi ka AV programima itd..ok ucinjeno...dole pise da im posaljem SVE podatke (cd-key,ime prezime , mail , security password...) i to bude ucinjeno... -Gm odlucuje da isljuci accaunt posle 5 sati... I evo do dan danas se NISTA ne desava , NEMA odgovora , GM u igri KULIRA tickete od ortaka , cak su i jednog lika BANOVALI jel su mislili da je dao svoj acc drugom liku posto , jelte , to je po euli zabranjeno...pokusavam da ih pozovem na telefon , naravno NEMA sanse da se dobije... ZNACI TREBA REALNO 5 MINUTA DA SE RESI CEO PROBLEM , ali sta njih boli kurac sto ja placam za to sto ne igram... Moze im se... ← pa naravno kad igras u alijansi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 bravo odgovorio si na topic od pre skoro mesec dana :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 bravo odgovorio si na topic od pre skoro mesec dana :P ← Ma on to da poveca broj postova... :P Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts