Corey Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 debili...ima par dobrih....ali kad sam gledao jednu zamalo peglu nisam bacio....lik je pojeo ziva java...sunke...sira...ovo...ono.....i sve to izpeglirao u tiganj...isprzio i pojeo...znaci zasu... ← Ajoj i meni je to bilo najgadnije :P došlo je i meni da pegliram kolko je gadno... Ali mora se priznati ima dobrih fora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Postao sam crazymonkey wanabe Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 kao i NBS;) ← NBS nije televizija Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (zEx @ Oct 10 2005, 22:30) debili...ima par dobrih....ali kad sam gledao jednu zamalo peglu nisam bacio....lik je pojeo ziva java...sunke...sira...ovo...ono.....i sve to izpeglirao u tiganj...isprzio i pojeo...znaci zasu... imam to Lik stoji u dvoristu ispred sebe ima tiganj sve , polako stavlja u usta (jaja , slanine , jogurt , neko meso , sira , ma svega ) proguta to .... zatim stavi ruku u usta ( da powrati ) , ispovraca se u tiganj ....swe to lepo ispece i pojede ali najbolji mi je onaj Party boy kad krene da se skida (ta pesma mi je do yaya) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts