Jump to content

Deep Dish

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Sad malo samom sebi da odgovorim, jel ide neko na ovo? :)

Koncert ce se odrzati 20. 10. u SKCu sa pochetkom u 23h.

Pishe na sajtu SKCa da je u 22h?

Desila se nezgoda da je istog dana nekakva prezentacija kojoj cu prisustovati, pa ne znam dal' cu stici da uklopim sve to :)

Lucky vidjen si juche mauahahahaha

Ne znam samo ko je koga video, azijski turisto ;)

Ono, stojim gore na balkonu u VIP delu (da, to sam napisao samo zbog toga) i dok se jos nije napravila guzva gledam dole, kad neka poznata faca samo ide okolo i skljoca, pa iz ovog ugla, pa iz onog, pa na gore, pa na dole, pa u publiku ... al' nisam bas bio siguran, pa sam mor'o da proverim kad sam sisao "u masu". Samo ti je falio onaj sesircic i naravno okovratnik za fotoaparat ;)

Inache fino bilo, ono, ja doduse nisam bas reprezentativan da ocenim njihovo umece, rad, pa cak ni tip muzike rekao bih ;) ali je bilo skroz zabavno. Dosta je ljudi bilo, a i ako si u jedno siguran kada ides na ovakve hepeninge sa elektronskom muzikom, za pare koje das za kartu sigurno imas jedno 3 sata provoda najmanje, a cesto i mnogo vishe :)

Ovi moji sa radija vratili se u skroz hejt fazonu,

kazu zvuk bio govno na kub...

As i said, nisam merodavan za takve stvari pa ni ne umem bas da ocenim sta bi bio losh zvuk (btw, sta podrazumevas pod losh zvuk - loshe ozvucenje ili loshu muziku?), ali nisam primetio da se neko tamo loshe provodio (sem one jedne sto je slucajno limenka piva sa terase pogodila u glavu). Kapiram da ce Milosh moci vise o tome da ti kazhe.

Nekom VIP nekom shkljocanje aparatom do besvesti bez "press" akreditacije :P

Btw zvuk je bio fantastichan, chist, lep, stvarno sam se odushevio, ne znam ni ja sam zasto su se tvoji drugari bunili ?

Vidis i Milan je primetio da je dosta lep zvuk, dobro su ozvuchili svaku sobu, chak i onaj hol sto ranije nikad nisam video, kao chill out soba, ima i projektora u njemu cak, skroz kul fazon....

da donesu najbolje ozvucenje na svetu i da skupe najbolje izvodjace svih vremena i da naprave party,na chillu bi opet nasli neku manu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

A BRE LJUDI,

prichamo ovde ovo ono, a niko ne pominje

da je bio samo jedan cigosh - ALI "Dubfire",

a onaj bradati chechen Sharam nije !!?

Kakvi su jazavci, i najjache je sto u ugovoru koji

oni prave sa svima stoji i klauzula "Deep Dish

zadrzava pravo da radi samo 1 od 2 DJ-a" a

organizator je i u tom sluchaju duzan da isplati

kompletnu sumu kao za obojcu...

Znaci, Ali u SKC-u, Sharam u Budimpeshti pa se onda

lepo sastanu negde da na miru prebroje cash :D

Uskoro fotke i opsiran komentar, samo da ovi moji

srede txt i utiske...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!