Ramirez Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 eh, sto volim te alternativne istorije:)...zanimljivo bi bilo da japanci nisu napali amere i nemci ruse, vec da su nemci prvo zavrsili sa engleskom, pa onda zajedno sa japanom izgazili ruse...ameri ne bi ni ulazili u rat...sad bi se ovde vijorili kukasti krstovi:)...mada kapiram da nijedna vlast ne bi opstala toliko dugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 komunizam je u Rusiji opstao preko 70 godina, nacional-socijalizam nije preterano drugaciji Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Svratio bi kod Zevsa na pitje ... Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 vratila bih se sedamdesete i u vreme ante markovica , cujem da je bil fino... a u buducnost.. inspirisana jednom razglednicom , otisla bih u 3000. ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 fasizam se rodio u Italiji @cali Rusija je tad bila SSSR i nekako sumljam da bi Staljin hteo da se druzi sa nacionalistickom Nemackom na duze vreme. ko kazhe da bi nemci bili nacionalisti? po meni je hitler uchinio chuda za nacional-socijaliste, bez njega bi bili small-timeri. u svakom sluchaju ne bi preuzeli vlast. najzajebanija ekipa u kraju posle hitlerove su bili komunisti, sasvim je moguce da bi oni izbili na chelo posle ekonomske krize. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 komunizam je u Rusiji opstao preko 70 godina, nacional-socijalizam nije preterano drugaciji ← rusi su van konkurencije:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 ko kazhe da bi nemci bili nacionalisti? po meni je hitler uchinio chuda za nacional-socijaliste, bez njega bi bili small-timeri. u svakom sluchaju ne bi preuzeli vlast. najzajebanija ekipa u kraju posle hitlerove su bili komunisti, sasvim je moguce da bi oni izbili na chelo posle ekonomske krize. ← ucinio je cuda konkretno za nacional-socijaliste, ali ja i dalje mislim da bi Nemacka ostala u ultra nacionalnoj struji bar u to vreme 30-tih. Nekako sumljam da bi komunisti tu ista uradili (osim spoljnom intervencijom koja bi bila ravna cudu) zbog ipak jake gradjanske tradicije u Nemackoj. Pogledaj sve ostale (ex)komunisticke zemlje i nijedna nema jacu/duzu gradjansku tradiciju. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 vratila bih se sedamdesete i u vreme ante markovica , cujem da je bil fino... a u buducnost.. inspirisana jednom razglednicom , otisla bih u 3000. ;) ← dobila razglednicu od Majkl J. Foxa? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 eh, sto volim te alternativne istorije:)...zanimljivo bi bilo da japanci nisu napali amere i nemci ruse, vec da su nemci prvo zavrsili sa engleskom, pa onda zajedno sa japanom izgazili ruse...ameri ne bi ni ulazili u rat...sad bi se ovde vijorili kukasti krstovi:)...mada kapiram da nijedna vlast ne bi opstala toliko dugo ← opstala bi taman toliko dugo da od nasih predaka napravi: 1) nearijevsko roblje 2) sapun a) sa mirisom cvaraka b) sa mirisom crnog luka c) sa mirisom bureka volter je rekao da je je ovo najbolji svet od svuh mogucih. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 moje neko razmishljanje je da bez hitlera nemachka ne bi otishla u toliki ekstrem, vec bi sa rusijom osnovala alijansu protiv tadashnje antante ← rezim sigurno ne bi toliko ekstreman ili efektan da je na vrhu vlasti bila grupa jednakih a ne samo jedan apsolutista, jer je masi mnogo lakshe da pojedinca pretvori u bozanstvo i da ga slepo prati ili boji musolini, hitler, staljin, bush, milosevic, tudjman, alija... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) vratila bih se sedamdesete i u vreme ante markovica Kod onog ustase....auuuuuuuuuuu...cccccccccccccccccc hm sad sam se setio.....vratio bih se u vreme pre ww2 i istrebio sve ustase(mislim na hrvate posto je to meni isti qrac) Edited October 12, 2005 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 javi se kad registruješ i drugi nalog, da banujem i taj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 javi se kad registruje Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ma brate, na stranu njegovi stavovi (osećam da ima 15 godina i da je hrvata video samo u drugom dnevniku), forum nije mesto za njihovo iznošenje.. a za iznošenje na takav način ne postoji mesto nigde u civilizovanom svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 ma brate, na stranu njegovi stavovi (osećam da ima 15 godina i da je hrvata video samo u drugom dnevniku), forum nije mesto za njihovo izno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ode tema u offtopic... opet se otishlo na WW2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ode tema u offtopic... opet se otishlo na WW2 :) ← obrni, okreni.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Ako bih imao samo jednu šansu bio bi to odlazak u budućnost,godina recimo 3000(ako tada bude nešto od ove jadne zemlje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 aaaa...pa definitivno bi to bio srednji vek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Vratio bih se nekoliko godina unazad i popravio neke greske u mom zivotu kao shto su polomnjen prozor i sprechio bih u proshlosti kupovinu skejta zbog koga sam polomio ruku pre 3 meseca i normalno kupio bih neke stvari kojih vishe nema u prodaji..... Au buducnost bih otishao milion godina kasnije da vidim da li je svet zaista propao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Vratio bih se nekoliko godina unazad i popravio neke greske u mom zivotu kao shto su polomnjen prozor i sprechio bih u proshlosti kupovinu skejta zbog koga sam polomio ruku pre 3 meseca i normalno kupio bih neke stvari kojih vishe nema u prodaji..... Au buducnost bih otishao milion godina kasnije da vidim da li je svet zaista propao. ← , blago tebi ako bi povratak u buducnost iskoristio da ne slomish prozor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts