Jump to content

Da vidimo na koju stranu...

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eh, sto volim te alternativne istorije:)...zanimljivo bi bilo da japanci nisu napali amere i nemci ruse, vec da su nemci prvo zavrsili sa engleskom, pa onda zajedno sa japanom izgazili ruse...ameri ne bi ni ulazili u rat...sad bi se ovde vijorili kukasti krstovi:)...mada kapiram da nijedna vlast ne bi opstala toliko dugo

srpskivojnik-3.jpg

fasizam se rodio u Italiji  [:D]

@cali

Rusija je tad bila SSSR i nekako sumljam da bi Staljin hteo da se druzi sa nacionalistickom Nemackom na duze vreme.

ko kazhe da bi nemci bili nacionalisti? po meni je hitler uchinio chuda za nacional-socijaliste, bez njega bi bili small-timeri. u svakom sluchaju ne bi preuzeli vlast.

najzajebanija ekipa u kraju posle hitlerove su bili komunisti, sasvim je moguce da bi oni izbili na chelo posle ekonomske krize.

ko kazhe da bi nemci bili nacionalisti? po meni je hitler uchinio chuda za nacional-socijaliste, bez njega bi bili small-timeri. u svakom sluchaju ne bi preuzeli vlast.

najzajebanija ekipa u kraju posle hitlerove su bili komunisti, sasvim je moguce da bi oni izbili na chelo posle ekonomske krize.

ucinio je cuda konkretno za nacional-socijaliste, ali ja i dalje mislim da bi Nemacka ostala u ultra nacionalnoj struji bar u to vreme 30-tih. Nekako sumljam da bi komunisti tu ista uradili (osim spoljnom intervencijom koja bi bila ravna cudu) zbog ipak jake gradjanske tradicije u Nemackoj. Pogledaj sve ostale (ex)komunisticke zemlje i nijedna nema jacu/duzu gradjansku tradiciju.

eh, sto volim te alternativne istorije:)...zanimljivo bi bilo da japanci nisu napali amere i nemci ruse, vec da su nemci prvo zavrsili sa engleskom, pa onda zajedno sa japanom izgazili ruse...ameri ne bi ni ulazili u rat...sad bi se ovde vijorili kukasti krstovi:)...mada kapiram da nijedna vlast ne bi opstala toliko dugo

opstala bi taman toliko dugo da od nasih predaka napravi:

1) nearijevsko roblje

2) sapun

a) sa mirisom cvaraka

b) sa mirisom crnog luka

c) sa mirisom bureka

volter je rekao da je je ovo najbolji svet od svuh mogucih.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

moje neko razmishljanje je da bez hitlera nemachka ne bi otishla u toliki ekstrem, vec bi sa rusijom osnovala alijansu protiv tadashnje antante

rezim sigurno ne bi toliko ekstreman ili efektan da je na vrhu vlasti bila grupa jednakih a ne samo jedan apsolutista, jer je masi mnogo lakshe da pojedinca pretvori u bozanstvo i da ga slepo prati ili boji

musolini, hitler, staljin, bush, milosevic, tudjman, alija...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

vratila bih se sedamdesete i u vreme ante markovica

Kod onog ustase....auuuuuuuuuuu...cccccccccccccccccc

hm sad sam se setio.....vratio bih se u vreme pre ww2 i istrebio sve ustase(mislim na hrvate posto je to meni isti qrac)

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ma brate, na stranu njegovi stavovi (osećam da ima 15 godina i da je hrvata video samo u drugom dnevniku), forum nije mesto za njihovo iznošenje..

a za iznošenje na takav način ne postoji mesto nigde u civilizovanom svetu

• 4 weeks later...

Vratio bih se nekoliko godina unazad i popravio neke greske u mom zivotu kao shto su polomnjen prozor i sprechio bih u proshlosti kupovinu skejta zbog koga sam polomio ruku pre 3 meseca i normalno kupio bih neke stvari kojih vishe nema u prodaji..... Au buducnost bih otishao milion godina kasnije da vidim da li je svet zaista propao.

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

Vratio bih se nekoliko godina unazad i popravio neke greske u mom zivotu kao shto su polomnjen prozor  i sprechio bih u proshlosti kupovinu skejta zbog koga sam polomio ruku pre 3 meseca i normalno kupio bih neke stvari kojih vishe nema u prodaji.....  Au buducnost bih otishao milion godina kasnije da vidim da li je svet zaista propao.

[roflmao] , blago tebi ako bi povratak u buducnost iskoristio da ne slomish prozor