KadeshiAmbassador Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 (edited) trenutno me zaokuplja python i fax... Linux mi je bio glavna okupacija nekih godinu dana dok nisam presao u stalnu upotrebu :) merkam nekih par godine da postavim Profi Kos sto sam nabavio pa da pikam basket sa ortacima. Al' svako leto se nesto ispreci pa ga ne postavim...ovo ce biti peto leto...auuuuu moram ga postaviti dok je ovih lepi dana. E i ja volim da kuvam...nekako mi najsladje kad sam napravim nesto i jos kad se ostalima svidi...pih.... E da ...MORAM da se preselim sa adica iz NS-a. Pod hitno! Edited October 5, 2005 by Zoltrix Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Politika On the seriuos side, volim recimo boravak u prirodi i sportske aktivnosti, a nekako mi voznja bajsa omogucava da spojim te dve stvari pa mi je to nekako mnogo kul, da se odvezem negde u pm i da sedim, mirisem cvece i kontempliram. Naravno to bih mogao i kolima da radim, ali nije onda to taj gust. Volim da se setam pored reke. Tema je postavljena na konto toga sto sam upoznao dosta ljudi, da ne gresim dusu, prvenstveno zenskog pola, koji nemaju NIKAKVA interesovanja, nikakav hobi. Eto, bleje, 'oce da piju, da se zajebavaju, i da nadju decka/devojku, da se jebu, nemaju sebe. ← Hint jedan. Imas dosta ljudi zenskog pola koje hoce da se jebu, a sa druge strane imas pun forum expert jebaca koji ipak nekako nikako da dodju do necega na cemu bi mogli da pokazu svoje raskosno umece. Pa daj ispomogni i jednima i drugima malo Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) ^^ Nagradno pitanje glasi: kako se zove forum pun expert jebacha? Edited October 6, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 rur? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 cirka,bleja i jos po nesto... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts