Jump to content

Recommended Posts

trenutno me zaokuplja python i fax...

Linux mi je bio glavna okupacija nekih godinu dana dok nisam presao u stalnu upotrebu :)

merkam nekih par godine da postavim Profi Kos sto sam nabavio pa da pikam basket sa ortacima. Al' svako leto se nesto ispreci pa ga ne postavim...ovo ce biti peto leto...auuuuu moram ga postaviti dok je ovih lepi dana.

E i ja volim da kuvam...nekako mi najsladje kad sam napravim nesto i jos kad se ostalima svidi...pih....

E da ...MORAM da se preselim sa adica iz NS-a. Pod hitno!

Edited by Zoltrix

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Politika [:D]

On the seriuos side, volim recimo boravak u prirodi i sportske aktivnosti, a nekako mi voznja bajsa omogucava da spojim te dve stvari pa mi je to nekako mnogo kul, da se odvezem negde u pm i da sedim, mirisem cvece i kontempliram. Naravno to bih mogao i kolima da radim, ali nije onda to taj gust. Volim da se setam pored reke.

Tema je postavljena na konto toga sto sam upoznao dosta ljudi, da ne gresim dusu, prvenstveno zenskog pola, koji nemaju NIKAKVA interesovanja, nikakav hobi. Eto, bleje, 'oce da piju, da se zajebavaju, i da nadju decka/devojku, da se jebu, nemaju sebe.

Hint jedan. Imas dosta ljudi zenskog pola koje hoce da se jebu, a sa druge strane imas pun forum expert jebaca koji ipak nekako nikako da dodju do necega na cemu bi mogli da pokazu svoje raskosno umece. Pa daj ispomogni i jednima i drugima malo [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

• unknwn changed the title to .