Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Juche sam u neobaveznom prevrtanju kanala (ona pizza, pishe tamo u "pricajte" topicu ;)), naleteo na ovaj film na HRT2. Napravili su ga 2001. ali kamera i sve je izgledalo tako loshe u pocetku da sam pomislio da je film iz 80ih. Kasnije se covek navikne ... I ispostavilo se da je stvarno neki "TV film" kako sam razumeo, a ne i za siroko prikazivanje po bioskopima. Sve u svemu, Matthew McConaughey dolazi kod inspektora u FBI kako bi mu rekao da zna ko je ubio neke silne ljude i tu krece lagano u prichu. Ono pripoveda sve sta se desavalo dok je on bio klinac sa svojim mladjim burazom i tjaletom koji je ziveo sa njima. Matt O'Leary koji glumi mladog Fentona je stvarno odlicno odradio glumacki deo posla, cestitke njemu. Metju (matori) se inace ni ne pojavljuje nesto ekstra u filmu, ima nekih 10 minuta scena sve ukupno. Sve u svemu, meni se film dopao, onako, ima zanimljive scene, pricha je zabavna i nikad nije dosadno, i na kraju se tu ubacuje i efekat "natprirodnog" u trenutku kada ga covek najmanje ocekuje i tako resava citavu pricu. Postoje i obrti koji su tipicni za filmove ovog tipa, pa ako ukljucite mozak, nece vas iznenaditi. Inace, da jos malo razvijem spiku, tjale jednog dana upada klincima u sobu sa rechima kako mu se javio Bog i rekao da je na njemu i sinovima da krene da ubija demone koji se nalaze svuda oko njih i da ce im poslati "magicna oruzja". Oruzje je inache sekira kojom tjale seche glave likovima koje hvata i za koje misli da su demoni. Fenton kao stariji buraz mu ne veruje i misli da je lud, dok mladji koji ima tipa 6-7 godina naravno misli da je to sve istina. Film je onako malo mrachniji, ali ako vam to nije problem, slobodno ga pogledajte, nije losh. Cak mu je i imdb ocena ok - 7.4. http://www.imdb.com/title/tt0264616/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 » Click to show Spoiler - click again to hide... «jel to ono kad lik ima "vidi" ko je kakav čovek kada se s njim rukuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Da, to je to ... ma koliko si me sputao u razumevanju pitanja tim nepotrebnim dodatnim slovima ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 aha... gledao film i ok je, bas da ne zalis sto si potrosio vreme na njega. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) Sjajan film, gledao sam ga nekoliko puta. Gledaću ga jo Edited October 2, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts