Orange Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Uz mogucnost da ispadnem antitrendi... Jel moze neko objasnjenje otkud toliki hajp u vezi Ipod-a. Koliko sam shvatio, on pusta mp3 i mozes gledati slike na nekom malecnom ekranu?! U cemu se onda razlikuje od modernih telefona, pored toga sto ne moze da fotografise i da se razgovara preko njega...? Edited September 30, 2005 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Pa jel je zvuk mnogo bolji,a i reci,zar nije bolje da imas onako malu fancy stvar koja moze da si stane u dzep za kurtone... :)) A i od apple-a je ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 (edited) OMfg valjda nece grass. :( sry za tvoj. To je zajebano kad se desi kako ga zameniti. @ep1c: naravno da nije pozerski nego kome cu da kazem nego mojim drugarima sa rur-a. @nervozni: da li mozes na telefon da stavis 1000 pesama ili jedno 6 filmova ili 4gb podataka. Mislim da ne. I ovo sto grass kaze. Jednostavno APPLE A evo i nekih slikica mog Nano-a ! ! NANO vs Upaljac: http://img286.imageshack.us/img286/1193/picture0016uc.jpg NANO vs upaljac (hehe tanji je): http://img286.imageshack.us/img286/9781/picture0026dj.jpg Sto neko rece stvarno se plasim da ga ne izgubim ko moj kaziprst je: http://img286.imageshack.us/img286/7273/picture0033in.jpg Alu pozadina: http://img286.imageshack.us/img286/2303/picture0065ok.jpg Lepsi nego na kutiji: http://img286.imageshack.us/img286/1523/picture0074nu.jpg NANO i accesories: http://img286.imageshack.us/img286/289/picture0080lh.jpg Edited September 30, 2005 by zEki Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Ah zeki nisi trebo da kacis slike,sad me srce boli :( Ma opusteno,tvoj je noviji(valjda),samo pazi grebe se ko lud.Mislim ako ti to nesto znaci,ono ja se nisam toliko cimao,ali mnogo je osetljiv.Drzao sam ga u praznom dzepu sve vreme i opet se izgrebao.Al tvoj je beli pa kapiram da se manje vidi. EDIT:Ne evo sad sam ga prikacio na punjenje i radi,al samo dok je na punjacu...Tj u kompu,posto nano ima punjenje preko usb-a.E to mi je jedino trulo,sto moze da se puni samo dok je komp upaljen.Tako da ako odes ko ja npr na exkurziju a nemas nigde u blizini komp izduvao si :/ Naravno,pretpostavljam da moze da se dokupi ovde kod nas... E i zeki kad ti se puni,jel se zagreje predeo oko lcd-a? Bas onako dosta,posto mi se ne cini da je tako bilo ranije,pre nego sto je prso ekran... Edited September 30, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Hm .. dobra investicija kolko vec rekoste 250e ... Taman mi je mp3 playa riknuo (god bless his soul) pa bi mogao da ushtekam neke parice da pazarim to chudo .. aj zeki prijavi kako ti shljaka za nekih par dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Ma ja bih i obichan, ne bih se bunio Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 @grass: ne greje se. ima da se kupi adapter koji se stavi u struju, a koji ima usb ulaz. kod nas je 2 iljade i nesto nisam siguran. @atomic: 250e cu ga ja prodavati ako budem isao i ako donesem iz USA. Evo sad cemo da vidimo ovih dana da ga bacamo na test pa cemo vidimo. Drzimo palceve. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 @grass: ne greje se. ← To nisam zeleo da cujem :/ Znaci bice da je crko'... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 covek tek kupio ipod nemojte da mu ureknete odma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 kad bi imao barem josh 3, 4 GB odmah bi ga kupio. Sad kad imam plejer od 20 gb malo mi glupo da bacam 250 evra na josh jedan mp3 iako je super cool.I da, u ma kojem slucaju ga necu kupiti kod nasish deratora Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 u sad kad sam izvalio da nano ima probleme drago mi je sto sam uzo ipod-a i uopste ga ne stedim vec je toliko izgreban da tesko da bi mogao nekom da ga prodam (jebiga na pocetku nisam imao nikakvu fotrolu sad je vec kasno) i pre neki dan mi je tako ispao iz ruke i pravo na beton ja se vec opsrostio od njega al na svu srecu sljaka ko loood Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 kad bi imao barem josh 3, 4 GB odmah bi ga kupio. Sad kad imam plejer od 20 gb malo mi glupo da bacam 250 evra na josh jedan mp3 iako je super cool.I da, u ma kojem slucaju ga necu kupiti kod nasish deratora ← ma nema radio, koji ti je :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 fornicate yourself ;) a verovatno ce moci ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Chista perverzija otelotvorena u mp3 player , sad bi bilo ok da padne cena ipodu i miniju... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 neće tu biti nikakvog padanja cena, ipod je old skool tržišni fenomen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 apple da spusti cenu ? Da li Rols Rojs spusta cenu svojim modelima? a mini se i ovako vishe ne proizvodi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 u sad kad sam izvalio da nano ima probleme drago mi je sto sam uzo ipod-a i uopste ga ne stedim vec je toliko izgreban da tesko da bi mogao nekom da ga prodam (jebiga na pocetku nisam imao nikakvu fotrolu sad je vec kasno) i pre neki dan mi je tako ispao iz ruke i pravo na beton ja se vec opsrostio od njega al na svu srecu sljaka ko loood ← iPod FTW! :)) prezivljavao je nekoliko bliskih susreta sa betonom i josh uvek radi:) mada iskreno... previshe je nekako ... mali (taj nano):/ plashio bi se da ga ne polomim il tako neshto... dok iPod 20gb... hmm hoho izbacishe iz prodaje mog iPoda 20gb`a ... sad je u fazonu ipod photo 20gb-60gbpa navishe.. :) al zato...ajpodche ima mali milion gedzeta:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Chekam samo da dodje ovih dana poshto mi zena radi u Apple predstavnishtvu u Moskvi ;) ← Mrzim te. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 je li, srbo, jel ima gospođa neki employee discount? može fin biznis da se napravi sa ipodima, ovde su papreno skupi.. mada kapiram da se zwerko ovoga odavno setio i da zato vozi nova kola :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 20gb, kosta 290e u Dubai-u. Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 I dok platim kartu do dubai-a ... izadje me ko polovan auto ,) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 a sad ce i manje, jer za koju nedelju poceti ramazanske rasprodaje kada cene padaju i za 50 %. Mada ne kapiram koji ce njima rasprodaje kada tamo, skoro svaka familija ima svoju naftnu busotinu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 I dok platim kartu do dubai-a ... izadje me ko polovan auto ,) ← pa valjda se to isplati samo ako imas nekog ortaka koji ide/zivi tamo pa on da ti nabavi. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 mada kapiram da se zwerko ovoga odavno setio i da zato vozi nova kola :P ← Pay attention, predstavnistvo Apple-a, ne Skode Znam da on ima iPod mini, ali kad smo nesto uporedjivali koliko ga je on platio, koliko kosta ovde i troskove da se on donosi smo dosli do zakljucka da je usteda negde oko 20-30 evra u slucaju da nemas problem na carini, tj da ga donosis bez kutije i sl. U svakom slucaju se ne isplati kao sema za bogacenje, ali pojedinacni slucajevi uvoza bi se isplatili, recimo kad on bude dolazio 'vamo ili ja isao tamo. Eh da, i ono sto je moje pitanje jeste koliko je Nano manji od Minija, posto sam minija imao prilike da vidim i da se zezam sa njim, ali ne mogu na osnovu slika da ocenim koliko je ovaj novi manji. Meni deluje kao da je samo tanji, ali kapiram da sam se zajebao? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 tanji, uži i mnogo lakši, koliko sam shvatio.. napisaće zeki, on je imao oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts