djolo Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Nisam bas u igrackim vodama, a interesuje me da li su stigle do nas i gde bih mogao da ih pazarim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nie jos stiglo. ocekuje se u toku oktobra. mozda pocetkom novembra. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 NBA 2006 izlazi sredinom Oktobra !!! Jedva cekam da izadje imam sve da razbucam na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 NBA 06 je izashao, a FIFA izlazi 4. oktobra zvanichno. Kako stoje stvari po domatjim prodavnicama ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 NBA 06 je izashao, a FIFA izlazi 4. oktobra zvanichno. Kako stoje stvari po domatjim prodavnicama ne znam. ← Lex aj molim te ostavi link za sajt na kome su date informacije da je NBA 2006 izasla.Juce sam posecivao EASport i nije bilo nikakvih informacija za izlazak,samo o tome kako ce izgledati. Poz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 http://www.easports.com/nbalive06/home.jsp Obrati pazhnju na prilichno veliko 'NOW IN STORES' pored Wadeovog levog oka (to je desno na ekranu)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolo Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 hvala... ali ni to ne znaci precise. secam se da sam live 2003 kupio na bulevaru iz "kartona" nedelju dana pre nego sto se zvanicno pojavio na zapadu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
***RED*** Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Jedva cekam da izadje, bice ludilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 izaslo je ljudi pobogu, rekoshe vec na topicu. ima na torrentu da se skine. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 aj nek neko ostavi valjani link za torrent. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 aj nek neko ostavi valjani link za torrent. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolo Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 ma, dzaba... dial-upom cu da ih skinem mozda? na exxtreme3d.co.yu forumu sam nasao neke postove od likova koji su skidali, pa se tamo valja raspitati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ne znam kakva je situacija sa stizanjem originala do nas. Ko beshe ono radi ElectronicArts, DigiNeshto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ea sport koliko znam (mozda greshim) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Molio bih nekoga da mi baci magichni broj za NBA2006 na pm... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Javi koliko ti je zatrpan pmbox... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Molio bih nekoga da mi baci magichni broj za NBA2006 na pm... ← ima svi magicni na gf.wiretarget.com i gamecopyworldu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 i jel neko igrao ? fifu ? nba ? Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Igram ja NBA pomalo... I 2005 sam malo igrao, a ovo je u biti isto, samo mi se chini da su blokade i zakucavanja malo realnija nego u proshloj verziji. Nisam preterano odushevljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Odigrah danas malo... i moram reci, OMG moze li slichnije da bude... :P Ej bre, secate li se vi kolike su razlike bile izmedju Lajvova 95-2001? Svake godine sam kao malo dete balavio kad je izlazio NBAlive... Svaki put radikalna promena u gejmpleju, interfejsu, grafici, muzici... Secate li se onog sharenila '97? Kolika je to promena bila... onda onaj Hi-Tech fazon '98... eh, to su vremena bila... Danas, meniji isti, grafika ista... sve isto.... vau, ima bolji facial animation... Sad mogu da vidim kako se kezi kad se povredi... lucky me.. :PP Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Fifu igrao, sad pochinjem 15 god karijeru... extra je, mada ja u zhivotu nisam igrao iss i kojekakve baljezgarije... tako da... na amateru svaki napad sa strane je go... sad josh koju utakmitzu da se izhivim pa level up... a nba mi stoji na stolu, mrzi me da ga instaliram... ako neko hotje da dodje.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Fifu igrao, sad pochinjem 15 god karijeru... extra je, mada ja u zhivotu nisam igrao iss i kojekakve baljezgarije... tako da... na amateru svaki napad sa strane je go... sad josh koju utakmitzu da se izhivim pa level up... a nba mi stoji na stolu, mrzi me da ga instaliram... ako neko hotje da dodje.. ← Daj salji NBA 2006 postom,ako imas !!! Nemoj biti lukav :-) ...... Ja cu tebi nesto drugo za uzvrat !!! PM-uj mi majke ti !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Fifu igrao, sad pochinjem 15 god karijeru... extra je, mada ja u zhivotu nisam igrao iss i kojekakve baljezgarije... tako da... na amateru svaki napad sa strane je go... sad josh koju utakmitzu da se izhivim pa level up... a nba mi stoji na stolu, mrzi me da ga instaliram... ako neko hotje da dodje.. ← Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 E ljudi jel ima da se naruci 羮 NBA 2006 kod nas i gde ??? Gledao sam u Computer Land , nemaju ! Javite ako ima negde. poz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 (edited) evo je meni pored kompa. ne, pao je dvd iza stola, eno ga, mrzi me da se sad provlachim ozbiljno, pricas o originalu? potrazi u platou, oni su najagilniji ako se ne varam ← E hvala Starbak.ali ja nezivim u BG !!! POz.... Edited October 14, 2005 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts