StormScion Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Joj kada bi ubacili dreanor i northerend i ona ostruva juzno od mealstorma i dalaran .... joj koliko josh ima svega i svachega ... joooooj mama :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Jao kad ubace Northrend pa raid za 150 ljudi na Lich King Artasa,pa onda Anubarak i Kel Thuzad i jao majko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Jao kad ubace Northrend pa raid za 150 ljudi na Lich King Artasa,pa onda Anubarak i Kel Thuzad i jao majko.... ← kakav bre crni raid na Artasa. to bi bila glupost nad glupostima... Artas MORA da prezivi WoW jer je i previse vazan za istoriju warcrafta :)) moramo da vidimo i to vracanje Artasa na stranu dobra ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 josh 1 godinu pre pochetka us bete je recheno striktno da ce najjachi npc u igri SA expansionom biti illidan i da nothrend NI POD RAZNO netje biti ubacivan u igru...mada nije mi jasno zbog chega..ionako ce ilidan i svi vazhni likovi prezhiveti za potencijalni WC4 chak iako ce da ga xyz puta kolju ljudi godinu dana =o)) (i nemoj da neko pita kako...sta treba magni, silvanas,tyrande, thrall i ekipa isto da budu mrtvi zato sto ce da se skupe ljudi i krknu ih na vetjini servera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 najjachi na kog trenutno mozhesh da udarish - verovatno Viktor, najjachi koji ce ikada biti u igri - Illidan. ← u igri Illidan a u svetu WC sigurno je Arthas najjaci trenutno (bar tako kaze zvanicna istorija WC :) Btw negde sam video screen da im mt ima 12500~ helta :) ← MT ima i po 14-15 hiljada ako se malcice potrudi. Pogotovo ako je u jakoj gildi to nije problem. e kempe , ako se nevaram ona njegova svetletja kruna ispada od njega ... :) a kod nas na Stormreaver-u je trenutno furaju 2 ili cak 3 lika ....... i to vetj duzhe vreme , e a ako se ne varam onda oni nisu prvi koji su ubili Viktora nego ovi nashi sektashi ....... UTATA UTATA :S ← Tu krunu setaju i neki likovi kod mene na serveru a niko nije video Viktora jos.... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 Crown of Destruction, ispada od Ragnarosa, hunter/shaman item. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 MT ima i po 14-15 hiljada ako se malcice potrudi Ma daj bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ma daj bre... ← sta da dam? link da se uveris? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ne nego ovo za malcice truda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Ne nego ovo za malcice truda... ← pa i jeste malcice, veliki deo bonusa na helt mu daju ortaci sa buffovima, potionima, flaskovima ili sta vec, a on se cima samo za blessing u dm i tao neke stvari. sve u svemu, s'obzirom sta dobija za uzvrat, malo je to cimanja. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Da, 15% healt increased nije malo. Inace, juce smo imali full MC run za 5 sati, a potrosili smo 25 min na positioning kod ragnarosa. Samo jedan wipe na trash mobovima ispred ragnarosa :) A cuo sam da moze i za 2-2.30 da se zavrsi!? Kazu da se raid podeli i pola ode do Lucija a pola do Gahennasa :) mogu samo da zamislim na sta to lici :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 na uigranost ? ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 To je za nas srbe misaona imenica Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Hautanan, Lvl 60 Tauren warrior < A Few Good Men > na Dunemaul serveru je pre neki dan dobio ovaj mac i trenutno ga poseduje...inace najjaci guild na serveru, za sada ubili su 4 bossa(mozda i vise ali nisam siguran) u BWL... Lpit, Lvl 60 Orc warrior < BloodRage >, Dunemaul takodje je vrlo blizu da dobije Sulfuras, Right hand of Ragnaros...fali mu 'samo' eye of sulfuras, vec ima Sulfuron hammer Za Inner sanctum ne znam ko nije cuo jos....i ja sam video taj screen shot, NE Warrior ima 12k+ HP...Al ne secam se da li je to screenshot amera ili od IS.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 NE Warrior ima 12k+ HP ja video da kod vas gordag fura oko 8k hpa, btw shto on ide sa PvP setom u molten zivo me zanima..... @amoskg: si ti migrirao na magtheridon ? ostao sam ti duzan 40g :) @ topic Salvation army je ubio Chromagusa, par stvari je dropovalo ali najbolesnije Claw of Chromagus kill je bio josh na SM tako da nisu daleko od nefa samo treba da razrade taktiku i pasce i on, inache zar nije on ustvari viktor nefarius samo u zmaj formi, ista fora kao onyxia ? Sad posle ove migracije na magtheridonu ima nisam siguran za 2 ali jedan sigurno postoji sulfuron hammer a windsikerra isto valjda neko ima.... and 1 more thing: Svi koji imaju alliance charove, aj da napravimo kopije likova na test serverima i da furamo po ovim novim zmajevima malo =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ja video da kod vas gordag fura oko 8k hpa, btw shto on ide sa PvP setom u molten zivo me zanima..... Prvo da ispravim sam sebe.....NE warrior mislim da nije iz Inner sanctuma a ja sam nekim cudom uspeo da pomesan Inner Sanctum i Nightmare Asylum.... Soulstorm....warrior je Gorbag i ima Rank14 PvP opremu....Nismo u istom guildu, doduse bili smo neko vreme i ja sam jos tad pricao da nam treba protection warrior kao MT....To kako on ide i sto ide pitaj nekog iz <The Ancients>.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Nisam presao ni na jedan server, lik je i dalje na sm-u, ali slabo igram tamo (sad trenutno pravim pauzu pa ne igram nigde). Za kesh nije frka, mali poklon od drugara sa foruma...Pozdravi drustvo koje je ostalo na sm... Kad zavrsim diplomski aktiviracu se ponovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Prvo da ispravim sam sebe.....NE warrior mislim da nije iz Inner sanctuma a ja sam nekim cudom uspeo da pomesan Inner Sanctum i Nightmare Asylum.... Soulstorm....warrior je Gorbag i ima Rank14 PvP opremu....Nismo u istom guildu, doduse bili smo neko vreme i ja sam jos tad pricao da nam treba protection warrior kao MT....To kako on ide i sto ide pitaj nekog iz <The Ancients>.... ← of kors da znam ko je i shta je on....samo mi nije jasan MT koji nije prot specced oO @simiskus thnx bro ^^ ostao mi priest na sm tako da cu sa njim kad-tad da ti vratim kesh \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Hautanan, Lvl 60 Tauren warrior < A Few Good Men > na Dunemaul serveru je pre neki dan dobio ovaj mac i trenutno ga poseduje...inace najjaci guild na serveru, za sada ubili su 4 bossa(mozda i vise ali nisam siguran) u BWL... Lpit, Lvl 60 Orc warrior < BloodRage >, Dunemaul takodje je vrlo blizu da dobije Sulfuras, Right hand of Ragnaros...fali mu 'samo' eye of sulfuras, vec ima Sulfuron hammer Za Inner sanctum ne znam ko nije cuo jos....i ja sam video taj screen shot, NE Warrior ima 12k+ HP...Al ne secam se da li je to screenshot amera ili od IS.... ← Na Skullcrusheru samo je jedan guild ubio Thunderaana, Last Resort, i mac je uzeo druid, jer je on zavrsio quest, zalosno jeste :D U BWL su do Nefariana, phase2. Sulfuras, Hand of Ragnaros je takoge napravljen na Skull-u, poseduje ga Pretender iz Method-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts