Ramirez Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 imam molbu jednu. Molio bih nekoga (admine i moderatore pre svih posto vidim da su dobro potkovani ;) da mi napise spisak svih sci-fi serija/filmova koji vrede. ako su filmovi u pitanju napomenite ako pricate o rimejku i kakav je rimejk u odnosu na original. isto vazi i za serije, ali za serije bih voleo i kolko ima epizoda ukupno itd.. mali opis uz svako nabrojeno ostvarenje bi bio savrsen. hvala unapred. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Clickeh! is your friend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 !!111 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 pa dobro clockwork orange je jebeni kult :) no chini mi se da se u jednom frejmu video leteci tanjir... istina je tamo negde... :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 If I might add, THX 1138 :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Babylon 5 serija. Obavezno stivo za SF fanove. 5 sezona po 22 epizode, 5 filmova i 13 epizoda spinoff serije Crusade. S obzirom da sam pre njega gledao DS9 i Voyager-a, jako je interesantno koliko su ideja iz B5 pomaznjavali (B5 je sniman od 1994-1999). Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ideje nisu "mazhnjavane" =o) Moore, piller i ekipa su pravili domminion i rat sa istim pod pristiskom popularnosti B5 ali ipak je Strazynski toliko ispred njih konceptualno da su ovi mogli da marnu samo superficijelne stvari i eventualno imaju svoj fazon...e sad to sto su obe serije na stanicama je takodje odgovorno za mnoge paralele ali nista vishe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) babylon 5 sam zheleo da pogledam, ali mi je zhelja splasnula posle 10ak besmislenih epizoda prvog serijala. svi mi kazhu da kasnije pricha postaje zanimljiva tako da sam prochitao plotline za prvu i krenuo od druge sezone. od relativno starih sci-fi prvi mi na pamet pada Avalon Edited September 29, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Babylon 5 serija. Obavezno stivo za SF fanove. 5 sezona po 22 epizode, 5 filmova i 13 epizoda spinoff serije Crusade. S obzirom da sam pre njega gledao DS9 i Voyager-a, jako je interesantno koliko su ideja iz B5 pomaznjavali (B5 je sniman od 1994-1999). ← imao sam jedno 5 divx-ova B5 i nijedan nije radio... "smrc" gde na nadjem to najlakse bre.... btw, jel zna neko jel ima neka skorija verzija Dune? Ja sam nesto nacuo ili mi neko rekao da ima nova verzija. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 za dune... postoje mini serjie/filmvi u produkciji sci-fi kanala...mnogo vernije knjizi, tehnichki naprednije, cak pokrivaju i decu dine...ali dzhaba kad je casting agonalan...debeli procelavi uwe ochsenknecht kao slilgar...ono 90% fremena sve bucmasti vodom nagojeni ljudi...bre to ako se radi ozbiljno onda ih isushish/pazish koga birash, a ne ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ti tv filmovi (barem sam 2 gledao) su bili na holmarku krajem prosle godine i nisu toliko loshi. Nisu ni nesto dobri, but good sci-fi are so hard to come around, these days Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts