Shiki Shiljeshevitj Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Znate kako, ja imam ortaka kome su oteli telefon pre jedno 2 god. i on je otishao odmah u muriju, oni su mu rekli da je dobro shto je doshao odma, jer onda ima shanse da nadju tel. kod lika koji mu ga je uzeo, tj. nije prodo ili neshto sl. Vratili su mu tel. posle 3-4 dana... Moj sluchaj je da sam izgubio telefon, pre 2 god. Jednostavno sam ga ostavio negde... Otishao sam u muriju posle par dana, jer nisam skapirao na vreme... Oni su mi rekli da tje pokushati i nazvali su me posle 2 nedelje i rekli mi da su nashli telefon u Kragujevcu (na primer), ali da je verovatno prodan vetj nekoliko puta i pitali me da li hotju da podnesem tuzbu ili neshto sl. Rekli su mi da to koshta od 20000din, pa na dalje.... Poshto je moj tel. bio 100e u to vreme... Tako da ja kazem da vredi pokushati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Pa ako platis jos 100-200 evra mozes da je imas ;) U ovoj zemlji ako imas kesha moze sve, isto tako mogu da ti nadju i mobilni, pitanje je sad koliko tacno kesha trebash da dash da bi se mobilni nashao, ali uvek moze ;) ← para vrti gde burgija nece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) brate, aj' zajebi se pa stavi negde zarez, uzhasno je teshko chitati tvoje postove.. ← ocu da stavim zapetu ali gde drugari? gde? mislim kad ceo zivot vuces 1ca iz gramatike onda ti vidi :D P.S. i pored 1ca const iz gramatike davali mi obicno 4 ( citam ko lud barem jesam nekad :D ) cak sam nekolko put imao i 5 na kraju godine :D Edited September 29, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) *edited Nykolla's post*: licno ne verujem da mozes da nadjes phone, posto su meni do sad digli 4 puta phone, tacnije jednom meni i 3 puta sveci.I jedini put kad smo nasli phone je kad su meni uzeli, zato sto sam skontao ko mi je digo phone, a i imam par ortaka u muriji i doneli mi phone za pola cuke. ^ neshto na ovaj fazon, nisam ni ja 100% siguran da su tamo gde trebaju, ali bar se lakshe chita... Edited September 29, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 i svet je ponovo miran zahvaljujuci Pandurima beograda... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 jashta pffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts