Jump to content

spale_

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About spale_

  1. Ha ha,dobri ste za ono "ukrao" :) Ma moj je sat,nego ga uopste ne nosim...Stoji mi u fioci vec 2 godine netaknut,pa reko...Inace poklon je u pitanju :)) Evo adrese pa kome se svidi neka pise "http://www.misterwatchonline.com/Nike_WA0021-007_watch-70992.aspx" :))
  2. Da li neko zna gde u gradu otkupljuju Nike satove? Bio bih vam veoma zahvalan na odgovoru...
  3. a jel mozes da kazes gde si to cuo ili video ako nije problem? :)
  4. Zanima me kakvu vrstu zgibova i kakvu vrstu sklekova rade,posto mi se svideo njihov plan treninga,mozda cu tako trenirati...a i bilo bi mi zanimljivo da vidim te snimke jednostavno receno :)
  5. Zna li neko gde moze da se nabavi dokumentarac ili bar neki kratak video zapis kako vezbaju "americke foke" ? Na navyseals.com i ostalim site-ovima pronasao sam samo par video zapisa,koji mi nisu interesantni.Ako niko ne zna..i nema te snimke bar mi recite koji je dobar share program na kom bih mogao to da potrazim,posto win mx vise ne funkcionise!
  6. Da li neko ko zna engleski i ko se malo razume u trening moze da mi kaze sta na nasem znace reci pushups,situps,pull ups i dips?....nesto od ovoga bi trebalo da su sklekovi i zgibovi,ali nisam siguran a bitno mi je..I koliko je 1 milja u km?Hvala!
  7. Pronasao sam nekoga,videcemo sta ce moci...pa cu vam valjda javiti good news!
  8. Ako nadjem nekog u telekomu na koji nacin ce oni da ga nadju i kako ce telefon ponovo da dospe u moje ruke?
  9. Ukrali su mi sad u subotu mobilni u nocnom provodu...Prijavio sam u muriju i kazu da su male sanse da ga pronadju,jer slabo saradjuju sa telekomom i mobtelom koji bi izvadili listing pozivanih brojeva sa mog telefona bez obzira koja je kartica unutra,mozda ga nadju za par meseci a mozda nikad.U roaming-u kazu da oni nemaju nacina da ga pronadju,kazu da samo mogu da prijavim u muriju sto sam vec uradio!Jel zna neko bolji nacin da dodjem do telefona??? Inace telefon je samsung e 800 i imam onaj serijski broj,kupio sam ga pre par meseci... P.S. Moj broj je konstantno nedostupan..logicno.. Pa,ima li neke sanse ili...?
×
×
  • Create New...