Mitch Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Life is a Bitch... ←Najsladje je piche dok mu dlaka niche... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Mi smo u ratu sa islamom?? LOL:)) Brate gde ti zivis?Na marsu?Kosovo,Bosna,Sandzak... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Brate gde ti zivis?Na marsu?Kosovo,Bosna,Sandzak... ← zar nije pola shiptara hrishcanska vera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 zar nije pola shiptara hrishcanska vera? ← ja mislim oko 85% moslems 15% catolics... ali nisam uvek u pravu Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Cak i vishe ... al' to nije predmet topica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Scena iz autobusa (50), kao i uvek standardna lakat u rebra guzva, al ne bitno, sedi zena sa dve cerkice tipa predskolsko i prvi razred, i deca pocnu da pevaju 'leptiricu sarenicu' i ja mislim u sebi do jaja taman da malo opustim mozak! Tek ce na to njihova keva 'je li ko vas je to naucio, sta to pevate pevajte 'lane moje''!!! viuuviuuu kako posle da deca normalno odrastu!!! Inace sto se lepote zivljenja u blokovima tice mislim da je to Corba odlicno opisao u pesmi! Jedino sto mislim da bi trebalo napravite po jednu (ili vise) takvih pesama za svaki deo ovog grada, jer bar po meni iz njega zraci zesce sivilo i depresija, a da nije tako verovatno bi ljudi ovo vreme koje provode na forumu proveli napolju! Ovako i ako odlucis da izadjes negde obavezno ce da se nadje neka riba seljancura koja ce da te smori zesce, bilo pricom bilo izgledom!! A muzika je zakon u ma kom obliku bila, mislim da bi svako ko hejtuje neku vrstu muzike trebalo da dodje kod mene na terapiju od par dana :), posto ja pustim apsolutnu svu muziku koju imam na kompu, ukljucujuci i kevinu (ceca, saban, toma, brena) i caletovo (neke starogradske, neznam im ni ime) i burazerovu(psy tehno trance minimal), tu se naravno nadje i rock i sva muzika koju mi je iko ikeda doneo i stavio na komp, pa lepo pustim sve to na shufl i slusam po ceo dan! ps: mislim da bi trebalo da budemo srecni dokle god gledamo te ribe sto promovisu salo jer ce jos malo poceti pederi da idi kroz grad drzeci se za ruke i jos ko zna sta.... Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 E a shto joj nisi rekao "gospodjo vi ste idiot" ? Uvek to kazhem kad vidim takve seljanchure u autobusu .. mozhe da me gleda belo kolko oce .. uh al sam se sad iznervirao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 E a shto joj nisi rekao "gospodjo vi ste idiot" ? Uvek to kazhem kad vidim takve seljanchure u autobusu .. mozhe da me gleda belo kolko oce .. uh al sam se sad iznervirao ... ← bravo care, thats the spirit Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Reci joj chekam te kod kolima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 i zbog te stvari bi voleo i da zivim preko save. Dok sam isao na bezanijsku kosu, na svakih 20 metara vidim teren za basket, fudbal, poneki park izmedju zgrada... Ovde u jebenoj rakovici moram da se prevrnem od setanja do basketa. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts