AlexG Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 sto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Kolega ti je debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ne dirajte mi blokove! BTW, ko misli da su blokovi ruzni, neka dodje malo da se prosheta po Moskvi ← Ili u pariz ... Nema te slobode nigde bre ! Sve je skucheno, male ulice, brda malecnih kucica, poneka velika, terena za fudbal nigde, za basket josh manje .. Morash da idesh 5 km do prvog terena :) Ali najvishe mi nedostaje miris roshtilja koji se shiri ulicom i dobra pljeka u trafici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 To je kao bitno? :) Ne znam, ne patim od akcija da sve mora da mi bude na 15 metara...samo radnja, da mogu da kupim lebac, jogurt, i nesto za popiti kad me mrzi da se cimam bilo gde, i to je to, mnogo ste razmazeni vi Zemunci =) Koji stan i gde ti stoje dragocenosti? ← pa bitno je ako decko misli da lazem. Sto se tice blizine.. jbg, volem da ne moram da se cimam za takve stvari kad vec moram za sve drugo. stan 5, dragocenosti bi i ja voleo da znam gde stoje. btw imaju kamere po stepenistu i vratar(strazar) na ulazu.... pas ujeda Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 pas skoro nikada ne ujeda Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 aj da ne bude da sam jedini koji pishe chinjenice; ja cu nabrojati bioskope na koje sam mislio a da su u blokovima, a ti meni nabroj 6 shkola na koje si ti mislio (sem SC, DS i Fakvuda u protekle dve godine nisam bio ni u jednom drugom pa ne znam da li rade) Fontana Jugoslavija Sava Centar Siti Akademik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 dzaba to sto pises kad ce blokovi uvek biti njesra Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 dzaba to sto pises kad ce blokovi uvek biti njesra ← cela srbija je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) E ljudi zakasnih na ovaj topic skroz... btw...uglavnom si upravu... sto se tice muzike,nazovite me chobanom ili staromodnim ali ja sam poceo da gotivim stare prave narodnjake naravno ne one "mali mrav" ili "chobanica njivu..." and such...ali ima par dojajnih narodnjaka! sad kad si pomenuo Gadjo-So many times odma' si me napalio...zarazo!!! Edited September 30, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 cela srbija je sranje. ← word. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 život je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 zivot je dobar. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 naravno, al morao sam da se nadovežem :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 aj da ne bude da sam jedini koji pishe chinjenice; ja cu nabrojati bioskope na koje sam mislio a da su u blokovima, a ti meni nabroj 6 shkola na koje si ti mislio (sem SC, DS i Fakvuda u protekle dve godine nisam bio ni u jednom drugom pa ne znam da li rade) Fontana * pretty sure that it is out of order Jugoslavija * out of order Sava Centar Siti Akademik *90% that it is out of order ← O.S. Svetozar Miletic / O.S. Lazar Savatic / O.S. Majka Jugovica / Ekonomska gimnazija (koja ekonomska pojma nemam, valjda III) / Zemunska gimnazija / Poljoprivredni fakultet / neka muzicka skola (ubicu se sto sam zaboravio ime) / i Pravno-birotehnicka... ovo je samo ono sto je blizu moje zgrade, ima jos skolica u blizini cela srbija je sranje. ← izgleda Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 E ljudi zakasnih na ovaj topic skroz... btw...uglavnom si upravu... sto se tice muzike,nazovite me chobanom ili staromodnim ali ja sam poceo da gotivim stare prave narodnjake naravno ne one "mali mrav" ili "chobanica njivu..." and such...ali ima par dojajnih narodnjaka! sad kad si pomenuo Gadjo-So many times odma' si me napalio...zarazo!!! ← chobane... de Gadja i narodnjake u isti post.... p.s. no hejt samo se smorio malo zbog toga Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 dobro, ramize, munze konza, ispoštovaću te svaki put kad budem vozio bajs uz gardoš ili jeo činku kod pinokija, al mislim da bi red bio da prestanete da se prepucavate.. blokemoni vs. zemunci, kapiram da je to rat svetova, ali ipak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 dobro, ramize, munze konza, ispo Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 eto, vidiš da je lepše kad se svi slažemo :> to za munze konza itd sam karikirao, čisto da shvatiš da u takvom prepucavanju malo ličiš na izvesne likove.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 blokemoni vs. zemunci, kapiram da je to rat svetova, ali ipak.ne, rat svetova je zemunci vs paviljonci. :) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 koliko proseravanja tbh... Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 "Blokemonima" je tamo lepo, nama Zemuncima je ovde lepo, likovima preko Save je tamo lepo... Ne verujem da ste krenuli u raspravu. Kao, imate 100 godina a jos uvek se lozite. Htedoh da nakacim sliku mog kraja da vam svima pokazem sta znaci kad vam je sve blizu, ali eto bas necu! Neukus? To ti je kad Pink krene da radi "Nacionalni Dnevnik". Debele zene? Nema veze. Jos sam pod uticajem Da Vincijevog koda i "svetog zenskog principa". Sve im oprastam. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 ne, rat svetova je zemunci vs paviljonci. :) ← nema tu rata... we are teh masters they are teh peons ;) morao sam sorry but jebiga Htedoh da nakacim sliku mog kraja da vam svima pokazem sta znaci kad vam je sve blizu, ali eto bas necu! Neukus? To ti je kad Pink krene da radi "Nacionalni Dnevnik". Debele zene? Nema veze. Jos sam pod uticajem Da Vincijevog koda i "svetog zenskog principa". Sve im oprastam. ← u kojoj si ulici? Sad but true Batali ti taj Da Vincijev kod Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Life is a Bitch... Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 fuck her :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts