GreedySerbian Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) NE U PODSVEST KROVO!!!!!!!!!!!!!!! NE U PODSVEST AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA www.54dd4masSpiritbreaker.com see my replayz Pa brate jedina moja krivica je bila shto sam promashio rupu... A josh mi je i prenela sililis ureoplazmu i dala mi buket hlamidija pride... Shta sad lechio sam se do pre 2 nedelje.. Chekaj kojo i krovo jel govorim istinu istinu i samo istinu so help me zelja??? Da li sam razvio nos za fidere u fullu [dodushe ulagao sam u nos dosta :)] neki od ljudi ovde misle da je ovo smesno?. ni malo mi se ne svidja tvoja "provala". Prostacka je(mislim i na ono gore sa "ustasama"). Edited March 9, 2009 by GreedySerbian Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Vala bash!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ja cu da ga zaswapujem i stunujem, vi ga polivajte, a ti pusti pchele da ga izdivljaju. Sneguj ga leduj ga, ne shtekaj se za manu, iamo pepeljugu - mojne da zapali na mgra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 najbolje izvale su sa novosadske strane Srbije :DDDDDDDDDDDD ahahahahahahahaha DBLI Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 To je u stvari jedna KVALITETNA musaka sa borovnicama, burek s makom i riblja corba, prezle sa svarcima u umaku od beshamel sosa i sve ostale kulinarske charolije iz Becheja i Bukovca :D Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Dozivljaji sa kvalitetnog turnira. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 realno dobri ste takodje realno, bog je samo jedan, bilo je i bice Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Veliki je Bog sto gleda na nas ... ^^ Damke ftw Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) posle ovakvih postova, acidovi izgledaju poprilicno inteligentno Nisi svestan sta se desava kada dodjem u bg [:D] Pogledajte reklamu iznad xaxaxa , "war craft" Edited April 4, 2009 by A C I D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Miran atjid miran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraINsanE Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ubedljivo najjaca izvala za fontanu je Jazak. Kad smo jednog lika pitali gde ces, a on kaze odo na jazak da se napijem vode bloodseekera zovemo strugar venomovu prvu zovemo ceputanje kose kad earthshaker treba da baci prvu mi pricamo baci mu krompire doomovu zadnju zovemo lepra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ju kako ste ql! Bas bih voleo da provedem jedan lan sa vama i uzivam u ovim komicnim gamerskim provalama! Ako je moguce, zeleo bih da povedem i drugara, damketa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 uvek Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ubedljivo najjaca izvala za fontanu je Jazak. Kad smo jednog lika pitali gde ces, a on kaze odo na jazak da se napijem vode bloodseekera zovemo strugar venomovu prvu zovemo ceputanje kose kad earthshaker treba da baci prvu mi pricamo baci mu krompire doomovu zadnju zovemo lepra ni jedna fora mi nije jasna o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 E BRATORI OVAJ RUR JE POSTAO SHIT OD FORUMA AJ NEMOJ VISE!!! SAMO OSTRO !! MAMBLJAJ KUBLJAJ!! BICARKE!! UJDO!! KOKICE !!! PAJA!!!AAA!! Molim? :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uDp.Dawid Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 noga od pinokija :)))))))))))))))))) hart of skadi i eye of tarrasque je izvalio moj ortak XDD mask of maddness = babunowa glawa :D Haha, mi ga zovemo Keleraba :) mi ga zowemo majka priroda :D iz jedne ruke korenjeeeee iz druge drwece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Merchendajz diver :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 (edited) Musaka Edited June 29, 2009 by ^ChivavA^ Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 jAnero (s akcentom na A) Rajli (kristal mejden) ursadzija ! ftw.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 musaka xDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 baci vradzbinu .. ali moj junak ima samo 10 oklopa .. i na pola je zhivota ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 hahaha xD ja znam za ono ostalo mi pola zdravlja xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ghostova ( moja omiljena ) izvala kad se ide gank - "drugari, aj ih umremo" [:D] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceka989 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 E sad sam video sve i svasta! :D Moram i ja da se odvalim sta sam sve video i cuo.Znaci to su provale tipa: -Soul Keeper Terrorblade - lik kaze :,,Lele pao mi se teroribl!!'' xD -Cranium Basher - lik: ,,Chekitj za STAMOVANJE! roflmao xD -Kaze lik: ,,kolko imash DIMEJDZ'' (damage) :))) -Butterfly - Zeleni machevi xD I mnogo drugih stvari kojima se ne zna broj... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Kod mene u igraonici: Undying - Konzerva (valjda mu se u tavernu vidi samo glava, i pritom je oblika konzerve :)) Mekansm - Sir Cuirras - Rebra .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts