KadeshiAmbassador Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) Drugar je razbio zadnje staklo na digitalcu(displej), zapravo je samo narslo (oko 1cm) u desnom cosku. Ako njegovi saznaju puko je jer je dobio aparat za rodjus. E sad...trazio je po nekim radnjama ali nema nigde. Aparat je ConicaMinolta, ne znam tacno koji model. Ako znate nekog ko popravlja takve stvari dajte link, adresu ili telefon. Hvala. Edited September 25, 2005 by Zoltrix Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tesko ce to ovde popraviti mislim da je skoro nemoguce inace jedno resenje za taj problem je da se menja ceo displej a to bi ga verovatno kostalo ko nov foto tako da :( Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tesko ce to ovde popraviti mislim da je skoro nemoguce inace jedno resenje za taj problem je da se menja ceo displej a to bi ga verovatno kostalo ko nov foto tako da :( ← I signature that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 A mozhda (sad mozhda lupam) da proba sa onim "punjenjem naprslina" na staklu? Ili ode u glass service, mozhda se sazhale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 A mozhda (sad mozhda lupam) da proba sa onim "punjenjem naprslina" na staklu? Ili ode u glass service, mozhda se sazhale. ← kolko sam ja provalio oni to krpljenje rade sa nekakvim kiselinama tako da to moze da osteti monitor nije to za to Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 A mozhda (sad mozhda lupam) da proba sa onim "punjenjem naprslina" na staklu? Ili ode u glass service, mozhda se sazhale. ← da li to procitah ovde ili u "svetu kompjutera" ti sprejevi se koriste samo pri finalnoj obdradi ekrana tako i da nabavi negde taj sprej nikako ne moze lepo da ga naprska... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 U tom slucaju mu nema pomoci. Mooozda neki servis koji bi to imao da zameni a da ne odvaljuje od cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts