dvnityCker Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Čovek ponovo na Mesecu Američka agencija NASA objavila je da planira da ponovo po The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ti si naš idol.. htedoh da postujem topik o ovome, najzanimljivije što sam video jeste da će se letelica kojom stižu do meseca sklapati u orbiti oko zemlje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Bilo bi lepo da naprave neki luna park tamo gore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 ti si na The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 kako nisam, ne može svako biti tako kul kao ti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 (edited) manje hejta, brate.. Edited September 22, 2005 by dvnityCker The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 (edited) Koja glupost, bolje da istrazuju okean i unutrasnjost zemljine kore. A te pare bi mogli dati onim jadnicima u Africi. Edited September 22, 2005 by Cell Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 danas mesec sutra mars :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 I dalje ne razumem zašto se sletanje na Mesec uopšte osporava... Inače, nije glupost, istraživanje Svemira je bitno koliko i istraživanje bilo čega drugog (sem, možda, medicine). Nije na NASA-i da daje novac Africi, to treba da urade ono koji su ga i uzeli. Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 realno - ovo ce tesko biti postignuto u roku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 I dalje ne razumem za The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 brate, napravljene su fotografije i video zapisi kakvi su na zemlji nemogući, nisi u pravu, živi sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ma ja sam siguran da nisu bili na mesecu i da im je ovo prvi put!!! sad cemo ispocetka jel da ;) ali ne stvarno najaci argument koliko sam ja provalio je da su astronauti ostavili nekakva ogledala na mesecu i da sad svakog dana mogu da posalju laser u tacno odredjenu tacku na mesecu i da se on odbije. ljudi proslo je 35 godina i niko nije ima zelju da ide na mesec i sad su se setili kad je america u najvecoj recesiji mislim daj budite realni mesec samo stoji iceka da bude osvojen dali treba pominjati koje su sve prednosti ispitivanje zemlje sa meseca mislite da je america mogla da ne bi iskoristila da postavi nekavu bazu na mesecu odakle bi mogla da spijunira i napada koga hoce i kad hoce sve je to naucna fantastika kao sto je naucna fantastika da je covek bio na mesecu niko ne kaze da su amrikanci poslali mnoge sonde robote i sl. naprave koje su bile i koje jesu na mesecu ali covek nije bio skoro 100% pa oni jadnici ne mogu 2-3 uzastopno da posalju satl u orbitu a da se vrati citav na zemlju a ne da odu do meseca i nazad ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 brate, napravljene su fotografije i video zapisi kakvi su na zemlji nemogući, nisi u pravu, živi sa tim. ← aj samo mi reci koja fotografija i koji video zapis ne mogu da se naprave na zemlji??? ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 E, ne vredi ovo. Svaki "argument" dokonih ljudi koji nemaju pametnija posla nego da smišljaju teorije zavere je već milion puta oboren, ali ne vredi. Nek veruje ko šta hoće, ja glasam da se topic zaključa. Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 rat u vijetnamu se zavrsio (neuspehom) ← Rat u Vijentnamu se zavrsio neuspehom '69? Aiiii u kakvim sam ja zabludama... ali ne stvarno najaci argument koliko sam ja provalio je da su astronauti ostavili nekakva ogledala na mesecu i da sad svakog dana mogu da posalju laser u tacno odredjenu tacku na mesecu i da se on odbije. Ok, ali reci mi kako taj argument mozes da osporis. Postoje tri opcije: ili su ogledala prirodna (sto se lako moze pokazati da nisu), ili su ih ostavili Nil Armstrong i ekipa, ili su ih ostavili mali zeleni (ali pitanje je zasto bi oni to radili da mi mozemo da se zezamo sa laserima?). Meni ovo sa ljudima deluje najlogicnije. ljudi proslo je 35 godina i niko nije ima zelju da ide na mesec i sad su se setili kad je america u najvecoj recesiji Nije bio problem u zelji nego u parama. Ameri su tada po svaku cenu hteli da dobiju space-race, te nisu zalili ni pare, ni resurse, ni kosmonaute. Sada se takvi izdaci ne bi mogli zamisliti. Zato se i pravi novi sistem da bi put do tamo bio isplativiji, ili barem manje skup. koje su sve prednosti ispitivanje zemlje sa meseca mislite da je america mogla da ne bi iskoristila da postavi nekavu bazu na mesecu odakle bi mogla da spijunira i napada koga hoce i kad hoce sve je to naucna fantastika kao sto je naucna fantastika da je covek bio na mesecu A koje su to prednosti ispitivanja zemlje sa meseca? Ili spijunaze? Sta to mozes da radis na Mesecu a ne mozes da radis u orbiti, koja je mnogo bliza, bezbednija i jeftinija za dostizanje? Mesec je znacajan za dalje istrazivanje svemira jer se sa njega mogu lakse posmatrati ostala nebeska tela, kao i ispitivati efekti na coveka nebeskog tela koje je drugacije od naseg. niko ne kaze da su amrikanci poslali mnoge sonde robote i sl. naprave koje su bile i koje jesu na mesecu ali covek nije bio skoro 100% Poslali su i na Mars, pa nemamo sad kamenje sa Marsa. pa oni jadnici ne mogu 2-3 uzastopno da posalju satl u orbitu a da se vrati citav na zemlju a ne da odu do meseca i nazad ← Oni su lansirali 114 misija satla, od kojih su 2 imale tragicne posledice. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 nema me nedelju dana...stvarno ste mi se zgadili sa ovim pricama vishe...umesto da pricamo o temi sami sebi pravite off-topic...ali nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts