Highl1 Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Mogo sam to da ti srezem :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 nisam ga gledao ovom prilikom, ali bio juche na avali The Hole, mozda danas bude repriza... odlichn je film, ima par odlichnih britanskih glumaca no cela stvar je platforma da vas uplashi koliko je Thora Birch zapravo opaka glumica...steta sto nema vishe mainstream filmova sa njom, verovatno se smorila nakon D&D fijaskoa...mada kapiram koliko je luda da je trenutno u istoj fazi gde je bio johnny depp pre 15-20 godina =o)) da schione to je taj film, mada sama pricha u ovom filmu je gotovo nebitna u poredjenju sa glumom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 skinuo oceans 13 ... idem da gledam sada :) Inache Kole taj the hole film ... jel to ono kada odu na foru negde se sakriju neki tinejdzeriu u neko skloniste iz WW 2 u blizini univerziteta gde se skoluju i onda se tu desavaju neka sranja ... neko nekog ubije itd , ili sam se totalno istripovao ? Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Mogo sam to da ti srezem :) Pa, u suštini bismo mogli da se dogovorimo, ali i ovako ću te čekai za Homicide bar još mesec dana, a film skinem za jedno veče. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 i to shto kazes 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Gledao sam Šreka danas, i nije mi se baš dopao. Nisam se puno smejao, mnogo manje nego kada sam gledao dvojku, a pogotovo keca. Čini mi se da su fazoni bili namenjeni mlađoj pubilci, bar su za mene bili predvidljivi i već viđeni. Neka moja ocena bila bi 6.5/10 eventualno 7... Doduše, možda bih slično mislio i dvojci da je sada odgledam, ali mrzi me. A i sumnjam u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Gledao sam sinoc NEXT sa Nikolas Kejdzom i Dzesikom Biel. Kada sam ga odgledao jasno mi je zasto nije dobro prosao na box officeu, ali film nije toliko los. Jedini problem je sto je prica suvise prosta za tako komplikovan fenomen. Vidim da je radjena po prici Filipa K. Dika. Ima cak i Sergeja Trifunovica. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Hm, sada se dvoumim. Da li propustiti film sa Džesikom samo zato što ima Sergeja? Plus, ni Neško baš nije neki adut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Odgledah: Click, sa Adamom Sendlerom. Sasvim solidan film i naravno Kejt Bekensejl koju bih odmah zenio i ostao zauvek samo sa njom! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 au Bole, kako moze click da ti bude solidan, film je teshka smorchina 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Da traje duplo manje bio bi ok za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Meni je Click! bash fin filmic. Mozda zato shto je radnja filma za meni bliza nego vama mladima ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 click je atipichan sandlerovski film, ima odlichne momente na chelu sa krisom vokenom koji kao da parodira sam sebe sve vreme...+ tu je haselhoff zaboga =o))) opustena komedija totalno... ja u poslednje vreme gledam blago matore stvari...standupe 5+ godina stare =o) dave chapelle's kiling them softly i bil mahers victory begins at home Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Click uopste nije obicna komedija. Od polovine pocinje da biva drama, ne bas sasvim ozbiljna, ali sa veoma ozbiljnom idejom. Hocu da kazem da je film veoma lepo napravljen, iako jednodimenzionalan (da ima vise ovakvih filmova ja bih bio srecan, a ne kao vecina koja se trudi da iz mase tema izvuce neki zakljucak, a zbog nesposobnosti i kojekude to je nemoguce). Tema kojom se bavi je mnogo znacajnija za ljude koji imaju porodicu. Itd. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tema kojom se bavi je mnogo znacajnija za ljude koji imaju porodicu. E bash to - kada dolazi kuci mrtav sa posla, a treba da radi josh celu noc da bi ga posle shef smorio sledeceg dana. I onaj momenat sa sex-om i masazom je vr' А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 done ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Yey! ;) Ovaj odgledah sinoć Fantastic 4, da bih znao da li da gledam drugi deo. Ono, od novijih ekranizacija stripova jedino mi ova i Hellboy piju vodu, iako im uvek fali ono "nešto" da bi bile baš dobre (mada mi je i novi Betmen bio sjajan, stvarno)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ja sam skoro pogledao sve strip filmove kojih sam mogao da se setim (x men, spiderman, punisher, f4) i fantastic mi je ubedljivo najlošija, iako ima albu. nije uopšte kul, svi su mnogo njanjavi a i moći im nisu bog zna šta. a, realno, takvi filmovi se gledaju samo zbog toga. bilo mi je kul kad spajdermen leti za metroom, pa ga ovaj baci, pa on leti i provuče se kroz proreze na onom mostiću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Meni je F4 baš bio gotivan ne zbog moći, već zbog par likova, pre svega The Thinga, koji je vrhunski odigran... Ono, mnogo više od akcije mije bitno tumačenje samog lika, zbgo čega sam recimo bio oduševljen Hellboyem i Ronom Perlmanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 odgledao shreka 3 ono sta ja znam, nista spec....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Odgledao sam ja F4. Onako, nekako je za mladju publiku. Ima kao neku visoku notu, ali je mnogo patetike na americki nacin. Da je bilo bar vise akcije, al' nije. Mada, kapiram da strip nije mnogo bolji. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Lazo, ako je tebi Chiklisova gluma dovoljna da izbalansira udes od filma kakav je prvi F4 onda svaka ti chast, na stranu sto je hellboy, sa svim svojim biserima 3 klase ispred tog filma....F4: 2 RotSS je navoddno bolji od keca ali mnogi to tvrde zato sto od keca loshije biti ne mozhe =o)) on a side note pogledao sam pilot epizodu Reuniona, serije koja je 2005 dogurala do 13. epizode i onda cancelovana...uglavnom koncept serije je dobar, sama izvedba manje... josh nisam odluchio dal cu da pojurim josh koju epizodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 nemoj. gledao sam ja sve što je emitovano, samo te uvuku u priču a nikakvog epiloga nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 omg koji ghayevi...pa bar su mogli da zavrshe kad su videli da ce popiti cancel...smor...pochinjem da verujem u "prokletstvo chyler leigh" tj devojka u koju seriju udje ta popije cancel za manje od godinu dana =o(...like 5-6x joj se to desilo...sad se pojavila u grey's anatomy, videcemo dal' ce ista dozhiveti 5. sezonu =o)) also serija me ladno posetila na amandu rhigetti, nevaljalu sestru iz OC, hubba hubba ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pocinje neka serija "Burn Notice" u cetvrtak. Mozda bude zabavna. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts