weasel Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Date Movie http://www.imdb.com/title/tt0466342/ Glup film uradjene parodije na mnoge filmove par trenutaka u fimu smesni ali ono za opustanje nije lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Odgledao pre neki dan 7 filmova od bata Steve Sigala... i skontao da mu je Under Siege 1 poslednji dobar film... ostalo su shitine.. a tek ovaj novi Mercenary for justice je propast... no Niko FTW :) i definitivno Hard to kill :) Elem, od ozbiljnijih filmova, Machinist (Kristijan Bejl) je FTW na kub :) A sve znate pa da vas ne smaram shta je kako je i tako dalje :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Poslednjih dana sam u fazonu "ajde da odgledam shto retardiranije holivudske ""hitove,, Elem: X-men 3 - Drzao me samo zbog specijalnih efekata i zenskih mutanata The Omen - Joj koje je ovo teshko sranje, mislim da se isplati holivudu da vishe ikad snime horor, a da nisu u rangu saw-a The MI III - Ovo necu da komentarishem Pametna stvar: Nisam otishao u bioskop i sachuvao sam 750 din :) Edited June 14, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Naleteo na zbirku od 150 DVD-a punih divx-a...kopirao...i sad me mrzi da gledam :) elem pogledao: Without a Paddle London Danny the Dog Mystery Man Preporuka za Danny the Dog aka Unleshed sa Jet Li-jem i Bob Hoskinsom koji je maestralno odigrao zlocu...London takodje ima svojih dobrih momenata, kao i Without a Paddle, poslednji film moze i da se propusti fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Odgledah X-Men-a...elem ja cu sigurno i da nabavim i dvd,jer,ne znam kako za vas,ali mene stvarno ume da pogodi ta atmosfera tipa gospodara "oh noez there is a little hope,but we'll fight nontheless" i tako to ,jebiga sanjar sam u dusi...tako da ono,film nije definitvno nesto giga mega,al' za mene je kewl :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Iznogud 2005 http://www.imdb.com/title/tt0402294/ Odlican crtac je nekada bio a i film nije los ocu da postanem sultan umesto sultana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Odgledah X-Men-a...elem ja cu sigurno i da nabavim i dvd,jer,ne znam kako za vas,ali mene stvarno ume da pogodi ta atmosfera tipa gospodara "oh noez there is a little hope,but we'll fight nontheless" i tako to ,jebiga sanjar sam u dusi...tako da ono,film nije definitvno nesto giga mega,al' za mene je kewl ← i ja pogledah juche i skroz mi se dopao :) nije za oskara al' sam kvalitetno ubio vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Poceo sam da gledam seriju/sitkom Two and A Half Men Charli Shin i jos po neko Serija je fenomenalna. Preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 uu daaa, ta serija je imba dobra, pogotovo onaj drugi lik i klinac...sam charli vishe parodira samog sebe nego sto glumi sto se nekome mozda svidja meni deluje malo jeftino...ali ova dvojca (kao i zhenski likovi koje vrte su veoma solidno napisani...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Serija je mega dobro napisana, bolji humor nisam video u sitkomu. Sto se Charlija tice mislim da se on zove Charli u seriji namerno da ne bi morao da glumi, mislim, ovako izgleda totalno opusteno, a ova dvojica vladaju, klinac je genije, a i ovaj drugi je super. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Iznogud 2005 ocu da postanem sultan umesto sultana ← Mislim da kaze "Hocu da postanem kalif umesto kalifa". . Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 (edited) Ne kaze ocu da postanem sultan umesto sultana Edited June 18, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 U stripu kaze "Kalif umesto kalifa", mozda su drugachije preveli u filmu...ima shanse. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Gledao sam Football Factory sinoc na B92 , super film , josh jedan navijacki film gde je glavna tema:"Vredi li , i chemu vodi taj zivot , tuca , alkohola , droge , jos pogotovo ako si covek u svojim poznijim godinama""ZASTO??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 najbolji navijachki film.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 U stripu kaze "Kalif umesto kalifa", mozda su drugachije preveli u filmu...ima shanse. ← U crtanom Slultan umesto Sultana a u filmu cas kalif cas sultan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 najbolji navijachki film.. ← Jos se secam kad sam ga prvi put gledao , nekako , bash ostavi utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Odgledao Macross Zero (prequel Robotecha), odlichan crtez + 3D animacija (onako po japanski dojajno smontirana u crtez) i donekle interesantna pricha (malo ima onog "vec vidjeno u 99% anime" fazona). U svakom sluchaju za sve koji su voleli Robotech obavezno da se odgleda, zbog extra odradjenih borbi aviona-robota! Ah da, ovaj serijal ima samo 5 epizoda. Edited June 18, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Odgledo V for Vendetta nije me nesto odusevio porsecan film Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 U crtanom Slultan umesto Sultana a u filmu cas kalif cas sultan ← Debilizam. Gledao X MEN 3, nije losh filmic. Takodje odlgedao skoro ceo Da Vincijev Kod i nisam neshto odushevljen...nije neshto. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Hoodwinked (2006) fin crtac.....slatko se ismejah......hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ^ bio bi josh bolji da nije tako lamerski odradjena animacija... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Jes vala, kao da je za tv radjen, ali ima svetlih trenutaka i nekoliko vrhunskih fora. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 najbolji underdog film koji sam video u poslednje dve godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 uuu justin long nam je ostao u secanju kao megageek iz Eda i GalaxyQuesta =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts