fatboy Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Bas sam video da ide taj film veceras, pa sam se ukljucio pred kraj da vidim odjavnu spicu i tako sam ipak potvrdio svoje sumnje, ona mala sa kikicama sto trckara za Van Damom je zaista Kylie Minogue! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pa zar ti je trebalo deset godina da provalish taj film ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pa zar ti je trebalo deset godina da provalish taj film ? ← pa gresi covek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Bas sam video da ide taj film veceras, pa sam se ukljucio pred kraj da vidim odjavnu spicu i tako sam ipak potvrdio svoje sumnje, ona mala sa kikicama sto trckara za Van Damom je zaista Kylie Minogue! ← a chemu sluzhi IMDB ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 A plus je oko ovoga vec bio topic pre jedno 2-3 meseca, kada je B92 prvi put pustio "Ulicnog borca" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 odgledao sam loma kraj i film je totalno vrishtanje kada vidish odradjen biceps Vana sa americhkom zastavom .. priceless Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 ma nisam nikada gledao ebeni film, pa sam tek sad izvalio... ...naravno, automat sam cepao ko morzh u svoje vreme, svi cigojneri koji su drkali arcade su zazirali od mene ;) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 E, da! ja sluchajno upalila sinoc i bash sam se pitala dal je ono Kajli:) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts