Ice Q Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Meni u zivotu nista neznaci to shto je neka gimnazija jaka. Meni je bitno da je laka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Idi jebote,koju si mudrost sad prosuo... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Hahaha! Grasso Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Možda zbog vežbi iz hemije....hihi 5 časova,milina :D Koja Shtreberchina ← nisi ni upoznao lika a odmah štreber,ja kažem da si ti peder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 @Green: shta si upisao? @Lucky & Coll & Formica: Nemojte mi retji da ste tu u kraju? ← 12. Chetvrta godina, prvi put. Ne zalim se ni na shta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Mo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Uuuuu...nadam se da me nije čuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THe Liz@rd King Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 XIV, mada je po meni ta shkola prestala da postoji sa '86 generacijom, dodushe moze se retji da ima josh par repova u generaciji '87 al to nije to...polako se pretvara u III shto je krsh... ← Aaaa...da propaganda,sto vecina kaze,da ovome,nije istina... Ma nepricaj bre molim te,jeste da je 86 generacija legendarna mada nisam bio sa njima u smeni ali sam ih vecinu znao. Meni je bas extra u XIV, jeste da sam bio 2,34 prosle godine ali mi je bilo vrh zezanje. Kao sa 25 neopravdanih letis napolje,smesno,ja imao 34 i imao 2 iz vladanja... Ali najbolja generacija je bila kada je moj burazer isao (77 generacija forever!). Dizelasi forever!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) Izvini Rambo, znamo da si opasan, podizesh suknje profesorkama, rushish saksije po shkoli i tako to...respect! Koje vrednosti...ne znam koliko imash godina, ali ako je vishe od 12-13, loshe je... ← Decko je veliki gotivac ako ima shit uspeh pff :( Edited September 23, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) brate ja sam u 4 treca godina i pravo da ti kazem mora da se uci ako hoces da imas ono najbolje ocene ali ja fino prolazim i uz malo ucenja vrlo dobar ali sve zavisi kakvi ti profesori zapadnu Edited September 23, 2005 by balrog- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 @THe Liz@rd King: Shkola jeste dojaja, ali ljudi koji idu u nju vishe nisu ono shto chini XIV...sad tritone shabana i fensera koji neznaju ni shta je droga, ni sex, ni alkohol, ni ulicu, ni nishta... XIV je shkola gde su ljudi znali shta je droga, sex, alkohol, ulica...zivot i uzivali u njemu...bili su rock'n'roll ma shta da su slushali - ako razumesh shta otju da kazem. Nisam rekao da je '86 najbolja generacije, nego da je zadnja koja moze 100% da se nazove XIV Copyright...naravno sve generacije pre nje mogu takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Hahahaha, jeste istina sve shto si rekao, ali kad se ovako prokenjash... Nisi normalan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 @THe Liz@rd King: Shkola jeste dojaja, ali ljudi koji idu u nju vishe nisu ono shto chini XIV...sad tritone shabana i fensera koji neznaju ni shta je droga, ni sex, ni alkohol, ni ulicu, ni nishta... ← 1337omgwtfpwn!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 e cim sam video da su sjebali Maru odmah sam se setio Lakija koji je nudio pljedzu kod Mare onome ko smisli ime Army Sistemu... hehe shteta ta Mara je izdrzala shtoshta kad na kraju - "patos" ← cek, cek kako bre sjebali maru !? ... svaki put kad dodjem dole idem tamo da klopam ... liek wtf omg?!?!?11111 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 23, 2005 Author Report Share Posted September 23, 2005 Možda zbog vežbi iz hemije....hihi 5 časova,milina :D nisi ni upoznao lika a odmah štreber,ja kažem da si ti peder. ← Nece ti uspeti ova provokacija ovo si napisao da bi me banovali kad bi odgovorio. A evo shta ja mislim o tebi: [shock2] [gilja] [klonjara] [minigun] [rocket] [enforcer] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Nece ti uspeti ova provokacija ovo si napisao da bi me banovali kad bi odgovorio. A evo shta ja mislim o tebi: [shock2] [gilja] [klonjara] [minigun] [rocket] [enforcer] ← Pfff... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THe Liz@rd King Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 @THe Liz@rd King: Shkola jeste dojaja, ali ljudi koji idu u nju vishe nisu ono shto chini XIV...sad tritone shabana i fensera koji neznaju ni shta je droga, ni sex, ni alkohol, ni ulicu, ni nishta... XIV je shkola gde su ljudi znali shta je droga, sex, alkohol, ulica...zivot i uzivali u njemu...bili su rock'n'roll ma shta da su slushali - ako razumesh shta otju da kazem. Nisam rekao da je '86 najbolja generacije, nego da je zadnja koja moze 100% da se nazove XIV Copyright...naravno sve generacije pre nje mogu takodje. ← Nemora da znaci...jeste da je 87 generacija debilna ali sve zavisi od ovih novih mladih istina je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Nece ti uspeti ova provokacija ovo si napisao da bi me banovali kad bi odgovorio. A evo shta ja mislim o tebi: [shock2] [gilja] [klonjara] [minigun] [rocket] [enforcer] ← Idi jebi metar Ice Q: Pushi kurac jebem ti metar narkomansku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 gimnazije su glupe do bola Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 A ko si ti to da kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jedan od hahara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 gimnazije su glupe do bola ←And we have a winner!!!11 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) cek, cek kako bre sjebali maru !? ... svaki put kad dodjem dole idem tamo da klopam ... liek wtf omg?!?!?11111 ← tesko da ces tu vise klopati @Lord[sKG] Pa malo mi je bilo chudno kako chovek sa Jupitera moze da zna toliko o XIV gimn. u koju i idem... Nego, tachno mislim da si 100% u pravu shto se tiche mladjih generacija... mnogo se razlikuju[nebo i zemlja] od nekih prethodnih... @Lucky Pinosava? wtf {gde si to iskopao} :))) Edited September 23, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Da ne kazem da je forum pun debila... ladno je danas gore biti streber nego alkoholicar... brate, imate vi malo pomerene vrednosti. BTW, matematichka pwn. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Danasnja omladina: promiskuitet, droga i alkohol, sramota ;) Upravo sam se vratio sa jednog 18. rodjendana u Kosovskoj, ono je trebalo dokumentovati video materijalom pa pokazivati ljudima, ne verujem da bi iko verovao kada bih nekome pokusao da objasnim sta se tamo dogadjalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts