Jump to content

Gimnazije

Ice Q

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

XIV, mada je po meni ta shkola prestala da postoji sa '86 generacijom, dodushe moze se retji da ima josh par repova u generaciji '87 al to nije to...polako se pretvara u III shto je krsh...

Aaaa...da propaganda,sto vecina kaze,da ovome,nije istina...

Ma nepricaj bre molim te,jeste da je 86 generacija legendarna mada nisam bio sa njima u smeni ali sam ih vecinu znao.

Meni je bas extra u XIV, jeste da sam bio 2,34 prosle godine ali mi je bilo vrh zezanje.

Kao sa 25 neopravdanih letis napolje,smesno,ja imao 34 i imao 2 iz vladanja...

Ali najbolja generacija je bila kada je moj burazer isao (77 generacija forever!).

Dizelasi forever!!! [:D]

@THe Liz@rd King: Shkola jeste dojaja, ali ljudi koji idu u nju vishe nisu ono shto chini XIV...sad tritone shabana i fensera koji neznaju ni shta je droga, ni sex, ni alkohol, ni ulicu, ni nishta...

XIV je shkola gde su ljudi znali shta je droga, sex, alkohol, ulica...zivot i uzivali u njemu...bili su rock'n'roll ma shta da su slushali - ako razumesh shta otju da kazem.

Nisam rekao da je '86 najbolja generacije, nego da je zadnja koja moze 100% da se nazove XIV Copyright...naravno sve generacije pre nje mogu takodje.

e cim sam video da su sjebali Maru odmah sam se setio Lakija koji je nudio pljedzu kod Mare onome ko smisli ime Army Sistemu... hehe shteta ta Mara je izdrzala shtoshta kad na kraju - "patos"  [:D]

cek, cek kako bre sjebali maru !? ... svaki put kad dodjem dole idem tamo da klopam ... liek wtf omg?!?!?11111

sex, drugs and bio food!

Možda zbog vežbi iz hemije....hihi 5 časova,milina :D

nisi ni upoznao lika a odmah štreber,ja kažem da si ti peder.

Nece ti uspeti ova provokacija ovo si napisao da bi me banovali kad bi odgovorio.

A evo shta ja mislim o tebi:

[shock2] [ak472] [gilja] [klonjara] [minigun] [rocket] [enforcer] [zvajz]

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

@THe Liz@rd King: Shkola jeste dojaja, ali ljudi koji idu u nju vishe nisu ono shto chini XIV...sad tritone shabana i fensera koji neznaju ni shta je droga, ni sex, ni alkohol, ni ulicu, ni nishta...

XIV je shkola gde su ljudi znali shta je droga, sex, alkohol, ulica...zivot i uzivali u njemu...bili su rock'n'roll ma shta da su slushali - ako razumesh shta otju da kazem.

Nisam rekao da je '86 najbolja generacije, nego da je zadnja koja moze 100% da se nazove XIV Copyright...naravno sve generacije pre nje mogu takodje.

Nemora da znaci...jeste da je 87 generacija debilna ali sve zavisi od ovih novih mladih [:)]

istina je...

cek, cek kako bre sjebali maru !? ... svaki put kad dodjem dole idem tamo da klopam ... liek wtf omg?!?!?11111

tesko da ces tu vise klopati [:D]

@Lord[sKG]

Pa malo mi je bilo chudno kako chovek sa Jupitera moze da zna toliko o XIV gimn. u koju i idem... [:D]

Nego, tachno mislim da si 100% u pravu shto se tiche mladjih generacija... mnogo se razlikuju[nebo i zemlja] od nekih prethodnih...

@Lucky

Pinosava? wtf [:D] {gde si to iskopao} :)))

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...