FATA Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 znam da jesi ali kad igras orca obicno stavis 7 seljaka na drva 5 na zlato 2 heroja 2 raidera i ostalo dok si u noupkeepu cine gruntovi,a to je 49/50 i kazem samo da ostane tako malo da nema mnogo GoldLostToUpkeep... Npr FroGa kad gledam on fazon 3/4 partije igra u ispod 51* do 2k golda i onda krene mass i scrolls i orb.... ← pa da zato ga svi prebiju pa neka on steka opet Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 do 2k golda i onda krene mass i scrolls i orb.... ← Sad mi je tek jasan Mile! Jes da on sve to radi u upkeepu, ali to mora da je taktika, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Sad mi je tek jasan Mile! Jes da on sve to radi u upkeepu, ali to mora da je taktika, zar ne? ← hahhaaha :))) taj fazon mile zvani imam u steku 2k nevezano za upkeap Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 on to radi da bi na kraju imao veci GoldMined :)) btw a ko to prebija FroGa?FroG>all i necu da cujem ovakve izjave vise ! :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts