Tarabash Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Jadan konjic Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ma opusteno taj konj je odavno mrtav Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 (edited) Ma opusteno taj konj je odavno mrtav ← hahahahaha EDIT: i dalje se smejem Edited October 10, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 (edited) stvarno ork na crknutom konju je tesko sranje ko gnom na nightsaber-u Edited October 10, 2005 by Rakija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) http://img475.imageshack.us/my.php?image=318gg.jpg Evo uzeo sam i raptora ^^ Evo linak ka guild pageu, ima par screenova: blah Edited October 24, 2005 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 http://img475.imageshack.us/my.php?image=318gg.jpg Evo uzeo sam i raptora ^^ Evo linak ka guild pageu, ima par screenova: blah ← e ovo je stvarno previse,kako li tauren izgleda na ovom pilicu ,a od ovih screenova vam je najbolji onaj "baby HULK" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Pa ne izgleda nikako :)) Tauren moze samo na kodoa i vuka :P A mislim da je ono baby orc :) al mozda gresim :D Edited October 24, 2005 by Chodah Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ja nisam dosad gledao orke sa zelenim ocima,ali sve je moguce,ko zna kako ce posle da izgleda ,mozda nesto od ovoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 e a jel moze neko da nakaci slicicu shamana sa nekim itemom Ten Storms seta na sebi-da vidim kako izgleda ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ja sam orc saman ako nisi primetio... Imam helmet i bracerse 10 storms, ne vidi se nista posebno. Jebeni allakhazam profile baguje, nece da se uploaduje. Uglavnom allakhazam.com kucaj 10 storms imas slike taurena kolko sam ja video zadnji put Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) za sad gutgore ripper, ns bracers, ns boots chekam da ispadne head... Edited October 25, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ma human epic FTW e sada sto su human maleove uradili retardirano to je druga stvar :) kurve izgledaju extra bar :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mislim roze ochi... who's da pimp? Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ja sam orc saman ako nisi primetio... Imam helmet i bracerse 10 storms, ne vidi se nista posebno. Jebeni allakhazam profile baguje, nece da se uploaduje. Uglavnom allakhazam.com kucaj 10 storms imas slike taurena kolko sam ja video zadnji put ← pa gledo sam ti pre profile,earthfury,skyfury i seafury su ti od boljih,na ovoj slici nemas nista od 10 storms-ali dobar ti je char,i ja planiram jednog takvog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 sad sam bio na allakhazamu,ten storms je stvarno sranje,ajde nije bash sve ali naramenice su pravo sranje-sheeeet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ali na ovoj pimpinovoj slici ker je najjaci :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Da postujem novu sliku , imam vuka i horsyja (da da troll a nemam nijednog raptora :D) kao mounta ,takodje pre jedno 1 nedelju sam dobio Nightmares Blade mac pa ako ocete vidite :DD Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Da postujem novu sliku , imam vuka i horsyja (da da troll a nemam nijednog raptora :D) kao mounta ,takodje pre jedno 1 nedelju sam dobio Nightmares Blade mac pa ako ocete vidite :DD ← pa postuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) ali na ovoj pimpinovoj slici ker je najjaci :P ← naravno u stvari ja sam samo napravio lvl1 dwarfa i sluchajno naleteo na lika stoji tu pa reko aj da uradim screenshot u svakom sluchaju nikad necu dotle stici... Edited October 26, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sranje ti oprema ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) hmm na kom si serveru? volim te shto kazu rogu "sranje ti oprema" pre neki dan sam ubio druida iz dva udarca... shlogirao se Edited October 26, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 He he pa kako rogue inace ubija? Da ga nisi ubio iz ta dva bilo bi smesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 hmm na kom si serveru? volim te shto kazu rogu "sranje ti oprema" pre neki dan sam ubio druida iz dva udarca... shlogirao se ← Pa pozdravi tog druida a mene ces malo teze sa gutgore ripperom iz dva udarca a igram na magtheridonu. Reko sam ti da ti je oprema sranje posto znam da igras kao i ja od pocetka eu wowa tako da ta oprema za godinu dana igranja ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) haha ovaj lik je star 3 meseca pre nego shto sam napucao lvl58 ushao sam u guild koji se spremao za mc i za nedelju dve smo krenuli... lucifron iz prve za 5 nedelja smo ubili i majordomo-a i onyxiu sad se spremamo za ragnarosa... [edit] to shto igram od pochetka eu wow-a igrao sam na ortakovom account-u posle sam prestao jer nisam bio u mogucnosti... i sad nedavno sam kupio account i pocheo iz pochetka koliko sam brzo upao u mc nisam stigao ni shadowcraft do kraja da zavrshim a igrao sam i na americhkim serverima da sam ovog lika igrao godinu dana sad bi drzao u ruci windseeker, grand marshal etc. imao bi full ns sigurno i bar nekoliko delova BF btw. vec nam je ispala desna polovina windseekera Edited October 26, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 evo da prekinemo raspravu ko ima a ko nema sranje opremu:) malo sam promenio garderobu u medjuvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts