Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da li je orijentacioni kros ili samo trchanje? Chisto me zanima, poshto ja trchim te orijentacione, a ne znam da sutra ima. Nego, ne idem nigde, devojchica se razbolela, temperatura i tako ta sranja, grip verovatno ili shta vec. Smorio sam se sad, icicu da spavam uskoro mislim.

ma nemam pojma...

kod hajducke cesme neka staza 1km...

samo nasa skola...

'bem li ga...

btw....danas sam se najeo ljutog ajvara kao stoka...sad idem spavam kao zaklan jos malo...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Usralo me za ispite. Na redu sam tek u Novembru. Imam vremena da spremim, posto do sad, naravno (note to myself: magarce! [8)] ), nisam nista pipnuo. I opet nisam odgledao Der Untergang. [:(] Idem da spavam. Sto duze budem spavao, brze ce doci rucak, derbi, gledanje Der Unterganga, ... :)

Ustao malopre, ipak sam sinoc bio do devojchice, ima temperaturu, josh je i dobila, nervozna za medalju i tako to, nisam ni trebao da idem, ali nema veze [:)]. Malopre izleshinario 6k katic_s-u na AS-u, pa sam sad delimichno srecan. Sad idem neshto da jedem, poshto mi creva plachu.

u, fine ove ruskinje.. najbolje su mi ove dve gogo igračice, naravno :)

nego, ko je baja kojeg bi svi trebalo da znamo a niko ga ne zna (pa ni zwerko)?

lol bre, kako ga ne znash ;) on je ruski sheshelj - zhirinovski :)))

@zerbah: imash li mozhda onaj video, kad je on u iraku i snima materijal za busha mrtav pijan? jao shto sam se ja smejao, ajd ako imash da mi shibnesh na mail :)))

Ustao malopre, ipak sam sinoc bio do devojchice, ima temperaturu, josh je i dobila, nervozna za medalju i tako to, nisam ni trebao da idem, ali nema veze [:)]. Malopre izleshinario 6k katic_s-u na AS-u, pa sam sad delimichno srecan . Sad idem neshto da jedem, poshto mi creva plachu.

Samo se ti teshi. [}:)][:D]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Arghghghh...must kill Dreadnought...argh. Juche mi baja uzeo 12k (kad sam napao + prodao oruzje da bi kupio neshto drugo), shto je definitivno najveci ulov u ovoj rundi. Pao sam sa 1. mesta na 11. [:)]. Nema veze, bice bolje...

Edited by Green

lol bre, kako ga ne znash ;) on je ruski sheshelj - zhirinovski :)))

@zerbah: imash li mozhda onaj video, kad je on u iraku i snima materijal za busha mrtav pijan? jao shto sam se ja smejao, ajd ako imash da mi shibnesh na mail :)))

Iskopacu i okachiti ovih dana. Jedino shto ce biti na ruskom, ali kapiram da ti to nije problem ;)

@topic: gledao kvalifikaciju f1 jutros, pa ishao da kupim zeni Sims 2 Nightlife, sada sedim na netu dok se ne instalira igra, a posle cu da se smaram celo veche dok ona bude igrala... Znam, sad svi mislite o tome kako zivot u braku sucks [:D] But you don't know the whole truth [:o)]

А в чем сила, брат?

da kupish? nadam se da je pirat :)

@topic: ustao malopre, sad cu da pohasam neku rolovanu belu veshalicu shto je keva spremila, pa na maru da jebemo talibane :))

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

da kupish? nadam se da je pirat :)

Shto je najgore, original je: 2 sata sam se muchio da ga instaliram zbog j*bene zashtite - znachi dodje do kraja prvog diska i nece da trazi drugi....[:(!]

Sva sreca pa sam primenio "specijalnu" tehniku da od 2 diska napravim jedan image na hardu i tek onda sam uspeo normalno da ga instaliram.

Ako nastave da koriste ovakve zashtite, definitivno prelazim na "narodne" varijante igrica.

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...