pilauda Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 slusam muziku....radio vezbe....jos malo pa cu limpa da vozim bajs....bas je extra dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 stigoh u sd...fin dan, mozda odem na neki basket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Krenula na fax:) ← venac na moj grob samo napred \o/ Zab'o sam sedativ, idem da spavam jedno 12 sati. A na krevet mi se popeo zec i glodje mi pidzamu, hoce da se mazi... ← zar nisi eliminisao zeca ? @topic bleja, has, uchenje ... • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Doso iz skole bio na nekom zubarskom pregledu sad moram da citam lektiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Vratio se sad iz shoppinga, qpio sam dux, lone i naravno tike... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 igrao wow na poslu O_o admin mi nabudzio da radi :) i onda posle 20 min nakaci se neko na akaunt i prd... smor crkavam od gladi,a i zedan sam jojjjjjjjjjjjjj T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 vozio bajs...dosao gajbi...rucao....sad cu upalim tv da vim sta ima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 12h po vađenju umnjaka me ništa ne boli, nisam natekao, mogu normalno da jedem, pričam, sve.. nekako mi to deluje kao neka sačekuša, tipa da prekosutra neću moći ni supu da jedem.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Jos sam na poslu ... posle moram da idem po neke zvucnike koje sam narucio :) kad stignem kuci, planiram da se ispavam malo ... nesto me zajebava glava :( sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Vratio se sad iz shoppinga, qpio sam dux, lone i naravno tike... :) ← dobrodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 na exkurziji sam, sad sam na brodu, imaju satelitski net, idem sa krfa na peloponez :P eto da se javim ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Jeee ... ima neki baja na sedmom spratu, znaci smeje se apsolutno isto kao kruko, i sad mi dodje otprilike da odem gore da vidim da to stvarno nije on :) Kapiram da nije, al' ono bas bas isti smeh, a jos momci vrte neku muziku i isprobavaju "setove", ako se to tako uopste kazhe ... prevelika slicnost I tells ya! @topic - Idem da vozim bajs ... da, doslo mi, ne deluje da je toliko hladno, imam neke diskove da pokupim i taman prava prilika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Imam ja. Gistro nema ;) Samo brze pada prashina, ne leti po vadzuhu. Vezuju se negativno naelektrisani joni za cestice prashine, daju im tezinu, i one idu dole, dole doleeeee...sto naravno znaci d aces morati duplo cesce da usisavas ← OMFG ala su me zajebali :) A ja sam bas mislio da cu da se ratosiljam usisavanja bah..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Nakanih se da pocnem da skidam Fahrenheit...preko nss sbb huba ide... Otpasce mi yaya dok zavrsim... BTW Citam danas u kablovizoru da je sbb otvorio u bg-u internet cafe sa protokom od 5 Mbps...kao najbrzi net kod nas. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Udebelio sam se kao pregojena lasica pa sam ishao na basket da smrsham i uganuo sam rame a nisam smrshao i sad ne mogu lepo da sviram bubanj sve me boli ... Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 ceo jebeni dan pokusavao da zamenim cev za kociono ulje na stojadinu, ali govno je toliko zardjalo da nece da mrdne...sutra ce raditi brener... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 bio takodje na sketu, bash mi je prijao. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 bio do ortaka....lik sprema ajvar...pxaxaxa vristao sam :) sad skidam neku ziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Nestala struja na 2 min prekinula me u tusiranju i prekinula upload koji je bio na 85 & :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 slušam nove stonse.. jebeni andedovi.. možda posle okačim nešto na hepi korner, al fora je što su sve pesme jebeno iste na prvo slušanje.. znači, nit mogu da razlikujem ovaj album od prethodna 23 (da, da), nit mogu da ga diferenciram na pesme.. u stvari evo je sad jedna koju ne peva džeger, pa je kao drugačija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 bio do ortaka....lik sprema ajvar...pxaxaxa vristao sam :) sad skidam neku ziku A nece ti biti toliko smesno kada lik bude zimus na -15 napolju u toploj kutji jeo ajvar i maz'o ga na lebac! (da, recenica je bez zareza). slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 A nece ti biti toliko smesno kada lik bude zimus na -15 napolju u toploj kutji jeo ajvar i maz'o ga na lebac! (da, recenica je bez zareza). ← vidis o tome nesam razmisljao :) idem trasu da mu pomognem :))) odo sad na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Rezem neku ziku ortaku pijem 2.5 litra pepsija(posle dugo vremena li ipak je koca bolja :D) jos malo pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 dosao malo :P do jedno 5 nesto sam mnogo naelektrisan... ni lose, ni dobro... cudno... neam pojma koj mi je.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 slušam miz dynamite, malopre sam gledao surface i jeo punjene paprike.. livin' large :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts