weasel Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Mrzi me da zivim a moram da citam Prokleto prokletu avliju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 idem da se vidim sa devojcicom. jebem ti vreme. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 @lucky Burov rastvor je extra za te stvari bre. In fact... cudno mi da nikad nisi cuo za to. ja jebavo ligamente 2 puta na istoj nozi i oba puta me izvuko rastvor za kratko vreme. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 svratila mi neka rođaka na kafu, keva je udavila proprženim prazilukom i mašinom za veš koja crkava, pa sam pobegao za komp. kad je neka guzva i onda kada legnu na sirenu u fazonu "sad cemo mi sirenom da preskochimo sve ljude". ← program "srpski vozač 1724" 10 if ispred=prazno then go ispred else goto 20 20 lezi na sirenu koji sam stator :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Bio u klubu celu noc, Oakenfold svirao set od 4 sata - chovek je kralj! Nikada nisam slushao tako dobar set - ladno je krenuo sa trance-a, preshao opushteno na house, onda odradio rock(!) i vratio se na trance. Masa je u pochetku bila skroz mrtva, da bi posle sat vremena tako skakala da smo se uplashili da ce zgrada da se srushi da ne pricham da je sam Paul drzao gramofone rukama da ne bi preskakali =) Kada je na kraju pustio Southern Sun, ljudi su pevali kao deca u obdanishtu, prosto neverovatna atmosfera! Postovacu sutra slike... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ja bih samo da pitam, jel ovo "vec 5. godina sa vama" namerno tako, ili je gre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 niko to ne zna Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ostavila me riba danas... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ja bih samo da pitam, jel ovo "vec 5. godina sa vama" namerno tako, ili je gre Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 haha, brza reakcija, Licky sad je kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ostavila me riba danas... :( ← Sad je pozovi i reci "Hteo sam ja juce da raskinem sa tobom,nego ti bio zauzet telefon".. ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Sad je pozovi i reci "Hteo sam ja juce da raskinem sa tobom,nego ti bio zauzet telefon".. ← Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Crko mi mob tel :( Ali sada sa druge strane imam savrsen izgovor da se otvorim za novi :) Jeeee neverujem da mi je neko pricao pre godinu dana da cu da odvajam od hard diska da bi kupio fon smejao bih mu se u facu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ceo dan uchim sutra ispit od zivotne vaznosti EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Crko mi mob tel :( Ali sada sa druge strane imam savrsen izgovor da se otvorim za novi :) Jeeee neverujem da mi je neko pricao pre godinu dana da cu da odvajam od hard diska da bi kupio fon smejao bih mu se u facu :)) ← OMG GEEK ALERT :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Evo sad ispratio ribu sad se okorelo raspadam...kontam da cu malo da pikam komp,pa ondak na spavanje Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ^^Odakle ti postujes? Imas nesto bezicno, wtf.? ← preko moba.. sad stigao sa puta...znaci jedva gledam na oci...otisao na net da vidim kad treba sutra u skolu.....za dva dana nisam sastavio 3 sata da spavam...loodilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Jedem neki sladoled kao od keksa, paz' molim te. Al' ima fin onaj cokoladni preliv, deblji malo nego inace pa ima sta i da se pojede. Sad pravim planove za sutra i sledecu nedelju, gledam sta i kako. Moram da odnesem neke tonere i ketridze na punjenje i sredjivanje, pa onda do onog ortaka sa povredjenim zglobom da mu odnesem pomorandze ;), krece vreme pisanja tekstova, svasta tu ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 realno plak... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 odo na kunt...mrtav sam....sutra cu otici u skolu ako se probudim u 11.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 bio do ortaka.. krenuli da igramo H3, pa dosao neki lik, i zavrsili na MTG-u... pokidao sam ih :) sad dosao, pravac net do jutra.. jeij :P inace.. mirise zima... uff.. odvratno.... mada, meni neki kez na faci... ne kontam kako :)) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Kickam nesto na kompu i cekam da me pozove na jutarnju kafu :) U medju vremenu i dalje razmisljam koji fon da uzmem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Evo ustao,pa idem na jebeni cas iz mate,mora se necu da dobijem topa na kontrolnom.. Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Doshao na posao i imam shta da vidim - kod nas u ofisu svlachionica manekenki! Naime, moj ofis se nalazi nad izlozbom bundi i krzna (mrzim takve izlozbe!), a kod nas su reshili da naprave svlachionicu za reviju! Bio je mega zbun kada sam ushao u svoju kancelariju i video 10 polugolih manekenki! :) Ne zna se ko se vishe uplashio А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 inace.. mirise zima... uff.. odvratno.... Ja sam odvrnuo cesmu i oprao ruke hladnom vodom koja je pocela da biva onako, neprijatno hladna, za razliku od letnjih meseci, sto je siguran znak da dolazi zima. Sad narednih x meseci moram da ukljucim i toplu vodu na cesmi :) Doshao na posao i imam shta da vidim - kod nas u ofisu svlachionica manekenki! Naime, moj ofis se nalazi nad izlozbom bundi i krzna (mrzim takve izlozbe!), a kod nas su reshili da naprave svlachionicu za reviju! Bio je mega zbun kada sam ushao u svoju kancelariju i video 10 polugolih manekenki! :) Ne zna se ko se vishe uplashio Priznaj da si ovo napisao samo namerno da bi povecao broj stranica "pricajte" topica posto znas da ce sada njih 20 da se javi i kaze "e hocu ja da dizajniram u moskvi", "u brate jea", itd :) Inace, gledah na televiziji onu strahotu kada su se otkachila ona kola sto su vukla one shine na vrhu Nemanjine pa krenula ka Kneza Milosha ... Kao u filmu Stivena Sigala ... Pa prvo udarila u tramvaj i shine one probile isti, pa onda nastavile na dole pa u punoj brzini odvalile u 23ku ... srecom pa niko nije stradao, ima "samo" 18 povredjenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts