Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vratih se jutros saxqrzije iz grchke i mogu da vam kazhem da nikada ne bih ponovo to radio...

nisam kresao, nisam se smuvao ni sa jednom zato shto sam zheleo samo jednu a ona me izjebala...

totalno sranje... a o kamenju da ne pricham...

jebena grchka puna kamenja...VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

trebalo bi da podignu spomenik kamenju...

ne, vetj imaju...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

bio u gradu, odigrao dve partije bilijara, popio ajs kafu i onda pišao četiri puta za 45 minuta.. sad cirkam kndžaz jer kapiram da sam dehidrirao..

kum mi je kupio sa rođendan dva kubrickova filma, novčanik mu se pozlatio :)

totalno sranje... a o kamenju da ne pricham...

jebena grchka puna kamenja...VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

trebalo bi da podignu spomenik kamenju...

ne, vetj imaju...

imaju i originale cece i karleuše, obično one koje ne zanima kamenje zanimaju oni.

leg'o oko 24h, ustao sad, pochinjem da zivim zdravim zhivotom :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Idem do ortaka da pokupim neke filmice...a verovatno cu usput malo da overim kladionicu.

feelin good...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Bogami iscitah ja ovih 7-8 stranica sto se nakupilo od petka :) Ono, nije lako pohvatati sve kada par dana ne overavas forum. Inace, juche sam skapirao da je neki basket koji igramo s vremena na vreme "uklet", svaki put se neko skenja na njemu. Juche je ortak izvrnuo zglob, kako mu se trenutno pojavila "krofnica" na nozi pa to nije normalno.

I onda pored Ben-gaya i ostalih drugara dobijemo hint da kupimo Burov rastvor, za koji ja stvarno nikada do sada nisam cuo, al' kao pomazhe do jaja. I kazhe ortak "e al' to se koristi za konje ... ne zajebavam te..." :) I u nastavku "pa zato ako vas iz obicne apoteke posalju u veterinarsku ne zezaju vas" :) I tako ja krenem sa cudnim osecajem kako ce da mi se smeju kada u apoteci trazim Burov rastvor, kad ono, imaju ga.

I sad fazon je da stvarno pravi veterinarski zavod u zemunu i pishe u uputstvu "Ovaj preparat je otrovan ako se proguta. Potrazite pomoc veterinara ili lekara" ;) i naravno najbolji quote: "Burov rastvor se mozhe koristiti kod povreda i rana tetiva, ligamenata, mishica, zglobova, kopita i papaka" :) Zato juche nisam mogao da propustim jeftin penal na fazon "e zvao te..." :)

Uveche bili neki gosti i pizza na dnevnom redu, a i malo me bolela glava pa sam veche proveo (sa gostima) uz tv, kako nista nema subotom da se gleda, pa to je cudo jedno. A nedelja ko nedelja, opusten dan, cekiram nesto po netu, dogovaram sa ortakom sta cemo i kako dalje da zavrsavamo za neki projekat (ceca2000) i razmisljam kako sam se raspisao na topicu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...