Sd D1ablo Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Mozda je njega zgazio pa sad ima bezicni odozgo... Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Vratih se jutros saxqrzije iz grchke i mogu da vam kazhem da nikada ne bih ponovo to radio... nisam kresao, nisam se smuvao ni sa jednom zato shto sam zheleo samo jednu a ona me izjebala... totalno sranje... a o kamenju da ne pricham... jebena grchka puna kamenja...VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU trebalo bi da podignu spomenik kamenju... ne, vetj imaju... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Kad previse ocekujes onda se na kraju tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) Upravo se vratio iz bioskopa, gledao Nocnu Strazu. Vizuelno lep film, glumci se trude ali izgleda da su scenaristi previshe pili vodke nego shto je trebalo Edited October 1, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 bio malo do grada na vopiju, smorila me kisha i evo me kuci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 bio u gradu, odigrao dve partije bilijara, popio ajs kafu i onda pišao četiri puta za 45 minuta.. sad cirkam kndžaz jer kapiram da sam dehidrirao.. kum mi je kupio sa rođendan dva kubrickova filma, novčanik mu se pozlatio :) totalno sranje... a o kamenju da ne pricham... jebena grchka puna kamenja...VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU trebalo bi da podignu spomenik kamenju... ne, vetj imaju... ← imaju i originale cece i karleuše, obično one koje ne zanima kamenje zanimaju oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 gledao kicu fantastic four po 3ci put :)) vreme je katastrofa :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 leg'o oko 24h, ustao sad, pochinjem da zivim zdravim zhivotom :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 bl,bl,bl,bl...a sad cu tako da se odvalim od spavanja,da je to strasno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Za sat vremena palim na rosxtilj na bregu...nisam dorucxkovao :)))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 gledao kicu fantastic four po 3ci put :)) ← ti si neki mazohista? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Usatao onaj ostar bol u ledjima me i dalje ne prolazi moram od sutra da malo pocnem da idem u treretanu osusio sam se totalno. A u medjuvremenu ovo vreme i dalje deluje depresivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 imam utisak da mi sleduje jedan dosadan dan.. moram da usisavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Idem do ortaka da pokupim neke filmice...a verovatno cu usput malo da overim kladionicu. feelin good... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Smorilo me ovo vreme, a i nece da mi se uloguje na MSN... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 A mira ceka.......... Gledam sprozora koliko seljaka dolazi u kineski centar i cudim se sad cu da teram kevu da pravi palacinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 idem malo za bg...upis godine i ostala smaranja na faxu..jos kad ne bi bilo kise Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ustao pre sat vremena... rucao, sad pijem kafu i varim.. posle pravm razmestaj u sobi... nikad dosadno :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 skidam nba live 2006. smor. znaci jebo ih sexuploader. al dobro. skinuce ga kad tad ;p. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 frizerka mi je o$i$ala pola slamice moje. :( :) Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 omg, opet da vincijev kod ... ← Same here. Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 btw, lucky..... sto ne u centru? bas me zanima nikad nisam bio tho Cene u centru su jedno tri puta vishe nego par ulica dalje, a usluga svakako nije toliko bolja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Iz iskustva vozaca: Ne znaju ni leti kako se vozi, samo su bolji uslovi na putu pa se manje primeti, pogotovu kad svi odu na godisnje odmore pa nema toliko guzve. Inace se smaram nesto ceo dan, kao ucim. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Bogami iscitah ja ovih 7-8 stranica sto se nakupilo od petka :) Ono, nije lako pohvatati sve kada par dana ne overavas forum. Inace, juche sam skapirao da je neki basket koji igramo s vremena na vreme "uklet", svaki put se neko skenja na njemu. Juche je ortak izvrnuo zglob, kako mu se trenutno pojavila "krofnica" na nozi pa to nije normalno. I onda pored Ben-gaya i ostalih drugara dobijemo hint da kupimo Burov rastvor, za koji ja stvarno nikada do sada nisam cuo, al' kao pomazhe do jaja. I kazhe ortak "e al' to se koristi za konje ... ne zajebavam te..." :) I u nastavku "pa zato ako vas iz obicne apoteke posalju u veterinarsku ne zezaju vas" :) I tako ja krenem sa cudnim osecajem kako ce da mi se smeju kada u apoteci trazim Burov rastvor, kad ono, imaju ga. I sad fazon je da stvarno pravi veterinarski zavod u zemunu i pishe u uputstvu "Ovaj preparat je otrovan ako se proguta. Potrazite pomoc veterinara ili lekara" ;) i naravno najbolji quote: "Burov rastvor se mozhe koristiti kod povreda i rana tetiva, ligamenata, mishica, zglobova, kopita i papaka" :) Zato juche nisam mogao da propustim jeftin penal na fazon "e zvao te..." :) Uveche bili neki gosti i pizza na dnevnom redu, a i malo me bolela glava pa sam veche proveo (sa gostima) uz tv, kako nista nema subotom da se gleda, pa to je cudo jedno. A nedelja ko nedelja, opusten dan, cekiram nesto po netu, dogovaram sa ortakom sta cemo i kako dalje da zavrsavamo za neki projekat (ceca2000) i razmisljam kako sam se raspisao na topicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts