ch1zra Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ae putuj igumane, ne brini za forum fino se provedi... btw ja se spremam na kunt polako, al mi se nesto ne da, majq mu :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Radim opet u subotu... Shmz... Zato uveche idem da se upoznam Paulom Oakenfoldom А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Back from Greece... od sedam dana jedno 6 i po smo proveli u putu... nedostajao mi komp... (: odoh ja da pajkim... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Sad sam ustao....sinoc gledao film do kasno....moram nesto hitno do grada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 kako ti se čini? meni je bila prilično bzvz, prva mnogo bolja.. jedva čekam da vidim ko je dezmond. :) ← same here, btw pocinje lost veceras na pinku od 22h. ch1zro, shta je ovo crtala, dalshima ? :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 probudio se, gledao anđelinu, ustao, sad pijem kafu, čitam neke blogove i overavam forum.. naučio sam kevu da pravi moku skoro kao u grinetu :) drugarica bla bla ← vi i vaše drugarice.. ko se tu na koga loži, ajde brzo priznaj! same here, btw pocinje lost veceras na pinku od 22h. ← bilo je priče sa će u drugoj epizodi da se pojavi jolene blalock, kad ono ništa.. baš sam se razočarao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Usto.Rezem neku muziku i trazim neke domace pesme na netu a nema nigde :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Radim opet u subotu... Shmz... Zato uveche idem da se upoznam Paulom Oakenfoldom ← opa, fensi bogami:)...evo sedim i cekam da prestane kisha pa da pokusham da skrpim nesto od one moje krshine od stojadina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 evo blejim. ocekujem da ako neko moze da mi baci ili javno ili na pm torrent koji radi za nba live 2006. ovoono. pero, gledam u tvom pravcu ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Ja jedino imam za http link ali je iz 50 delova :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 daj. ;>. na pm? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Poslo sam ti na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 evo blejim. ocekujem da ako neko moze da mi baci ili javno ili na pm torrent koji radi za nba live 2006. ovoono. pero, gledam u tvom pravcu ;>. ← pun ti je inbox :) evo javno, valjda nije zabranjeno http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=...0907&query=nba+ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Evo dosao sa casa mate i sada odma na nemacki,ne mogu da docekam da se vratim da raspalim wow,jbt kako je ladno!!! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 evo palimo za crnju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Bio prvo da vadim novu povlasticu-ne radi posle se iscimam do Kosovske da qoim geografiju-ne radi! nesto se razmisljam da idem na Prodigy...jel zna neko koliko sad kostaju karte i ima li jos karata? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Profan na faksu obecao burazeru desetku ako jos nesto malo dotera onaj sajt. Eto novog posla za mene. :) Ovih dana (5) sam procitao dve knjige. "Millwall - Nikoga se ne plasimo!" od Kolina Dzonsona i "Da Vincijev kod" od Dena Brauna. Dve potpuno razlicite tematike, a opet jebeno citljive. Prvu sam zguto za 2 dana, a drugu za 3. Obe imaju preporuku, naravno, svaka za svoju publiku. Sad mi ostaje da nabavim "Desifrovani Da Vincijev kod" ili kako se vec zove knjiga koja "pokusava" da objasni Braunov bestseler. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 omg, opet da vincijev kod ...btw, trenutno citam drugu knjigu serijala put od grega bera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 skinuo novi Depeche Mode album pa ga sada preslusavam. Btw kada vam istekne dozvola (regularno sve, zbog naocara) da li mora da se ponovo cima po domu zdravlja (zbog lekarskog uverenja) ili je dovoljno da se ode samo u policiju i podnese molba za obnavljanje dozvole ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 http://www.automarket.co.yu/servisne/vozacka.asp#produzenje PRODU Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Ewo nas u kleku....sudar neki....kamion ubio nekog lika na bicikli....sad pandurska procedura....ima da cekamo jos sat wremena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Danas polozio ispit (srpski 2) . Sedmog imam englesku knjizevnost 2 za uslov...mora da se streba...izdrzi...izdrzi... Inace, nekako mi uoste ne pada tesko ovo hladno / kisovito vreme...Malo zujao po gradu i bas mi bilo fino. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Bio do maxija kupio Lino(kinder :) ladu i sad jedem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Ipak je motociklista u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ^^Odakle ti postujes? Imas nesto bezicno, wtf.? ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts