Immortalis Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 @topic od sutra pochinjem da uchim ← hahaha, kako mi je ovo poznato This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sutra je neki sajam medicinske tehnike u bg-u... pa cu da se uvalim da idem sa fax0rom za dz... a sda treba oko 11 da odem da vidim sta i kako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Tachnije ranio...posvadjali se oko priloga, ovaj otishao do kola, uzeo pishtolj i bum...mis`im... Tamo na Cvetnom Trgu?? ← Da upravu si ranio Nesto se svadjali oko priloga ovaj otiso do kola po pistolj tri metka u gridi i otiso Sad da li je ovaj lik to preziveo to neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Sad sam ustao i moram da cistim comp od virusa. Visio sam na "forbiten" sajtovima bez antivirusa. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Probudio se...izlezawam se i slusam kosawu Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pa i jesam reko ubijen Green rece da nije mrtav vec samo ranjen Ja sumljam da je preziveo 3 metka ali ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Lep dan, ja kvazi bolestan, ne idem u shkolu, sutra najverovatnije prazna gajba, dolazi devojchica, da se lepo izpozdravljamo za exkurziju :) *grin* sve u svemu danas sam neshto sretjan...taki sam se probudio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 probudio se,vetj kasnio negde u zurbi zaboravim da obucem pantalone i izadjem u majici,boksericama i patikama,tek u liftu izvalim da mi je hladno na nogama :)))))) sva sretja pa me komshiluk nije video :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 idem na kafu. pf. "...kad imas mogucnosti onda zelis imat' sve". i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pa i jesam reko ubijen Green rece da nije mrtav vec samo ranjen Ja sumljam da je preziveo 3 metka ali ajde ← Ja juche/prekjuche chitao u Blicu da je ranjen lik. Mada ono, ako je 3 metka...hmmm. @topic: Doshao kuci malopre. Nisam imao poslednja 3 chasa, bio sa devojchicom do njene tetke neshto (), sad blejim, pa ce ona da mi dodje za nekih sat vremena. Do ekskurzije T-3 dana. @Lord: Eto prednosti kad imash ribu iz iste shkole . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Tri metka u grudi "ranjen". Pre bih rekao upucan, to mi vise vuce na smrt, posto ce taj verovatno i knoriti...kretenoidi. Na TVu su rekli "upucani mladic je odavno poznat policiji". Mislim da to dovoljno govori o tome zasto je upucan. Inace sam bio kod babe na rucku, kako pravi "posne punjenje paprike" (ono, paprika + krompir + pirinac) pa to nema nigde, prste da polizhes, skoro da su bolje od onih sa mesom. Pa plus pogacha i paradajz salata, podmiren sam za ceo dan. Malopre sam onda (zarad ovako lepog dana) od kutje peshke dosao do bigza, fino se proshetao, napravio sebi koladzis i popeo se na krov. Neverovatno kako covek mozhe da se zagleda u ono sto se desava na ulicama, reci, mostovima i da mu prodje sat vremena kao tren. Pirki vetritj, pijem pitjence, slusham muziku, gledam sta se dogadja ... Dodushe, morao sam da se vratim dole, imam nekog posla, al' sad imam i elana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 @Green: Ja al ce te vi da se bahanalishete na ekskurziji :D To netje biti zdravo... :D @AyS: Brate, zajebavash me? Dodushe meni se to zamalo desilo... @Topic: Odoh da hasam i da nastavim sa razvlachenjem po gajbi, shto je lepo ne itji u shkolu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 prso mi stari host... sad nesto budzim... inace idem kasnije kod ortaka da mu pomognem da iscrta neka sranja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 bio napolju,,,,malo peglao motor....dosao gajbi....sad cu rucam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 smorio se na poslu ko rezervan guma bulja me boli od sedenja pokusavo neki reg bezuspesno,i sad gledam jesiku albu i ................bedak :( smor T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) thx ;] @topic od sutra pochinjem da uchim ← najveca studentska laz :) anivej, standardno sedim na poslu, i smaram se kao 70% zaposlenih ljudi. cekam da zapalim kuci, sutra je neki praznik tako da ne radim ... znaci ima da se konacno ispavam, pa negde da zapalim u neku prirodu da odmorim oci ... i posle da ih odma umorim sa wow-om :) Edited September 27, 2005 by coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 anivej, standardno sedim na poslu, i smaram se kao 70% zaposlenih ljudi. cekam da zapalim kuci, sutra je neki praznik tako da ne radim ... Sad me podseti kad rece da je praznik na vesti koje sam citao ... sta su radili oni ludaci novinari, ako sam dobro razumeo, uneli su neku bombu u avion do londona da pokazu kako sigurnost nije na nivou? Ako si uopste pratio vesti? :) @topic - Sibam neki mail od jedno 10mb, cekam da on ode, ujedno sam sredjivao ovde nesto, usisao (zanimljivo kako braon tepih postane plav ;)) i razmisljam je kul kada obaveze odradis na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 @Green: Ja al ce te vi da se bahanalishete na ekskurziji :D To netje biti zdravo... :D @AyS: Brate, zajebavash me? Dodushe meni se to zamalo desilo... @Topic: Odoh da hasam i da nastavim sa razvlachenjem po gajbi, shto je lepo ne itji u shkolu :D ← Pa ono... . Valjda se necu smoriti . Nego, spavao sam do sada, odmorio se lepo, devojchica nije mogla da dodje neshto, kasnije idem ja do nje. Keva sad sprema neke batake, mirishu mi, a gladan sam joooj. Posle moram da napishem rad iz Ustava (da, radimo radove iz Sociologije i iz Ustava (ista prof.)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Nego, spavao sam do sada, odmorio se lepo, devojchica nije mogla da dodje neshto, kasnije idem ja do nje. Poceo si k'o Srba se njegovom zhenom ... :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 laki, poetska dušice :) elem, htedoh odavno da napišem ovde da mrzim kada me neko na ulici startuje sa nekim glupavim pitanjem dok slušam muziku.. mislim, ne može ona baba od danas da me ubedi da na autobuskoj stanici kod sajma od 200 ljudi samo ja imam sat.. a sve sam više zagrejan za ipod, išao sam danas da gledam njega i neke alternative, no niko ništa nema na lageru, pa će to sačekati (taman dok se ohladim i potrošim te pare nekako pametnije). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ucim Srpski- Zacetak SRBSKOG realizma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 elem, htedoh odavno da napi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 anivej, standardno sedim na poslu, i smaram se kao 70% zaposlenih ljudi. cekam da zapalim kuci, sutra je neki praznik tako da ne radim ... ← Znas onaj vic :) Q: koliko ljudi radi kod tebe u kancalariji A: oko 50% :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Koji smooooooooooooor.Danas imao 7 chasova u shkoli.Doshlo mi da peglam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sad sam se probudio, prespavao sam skoro ceo dan iako moram da se razbijem od ucenja, ne mogu ni da se priblizim knjizi s' obzirom da su mi misli na exkurziji koja je za 4 dana moram psihicki da se pripremim za put jer ne podnosim bus ni do bg-a, a kamoli 10 dana vucaranja po grchkoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts