byp_ Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 uf. cimam se poslednjih nekoliko dana. da organizujem sve. pf. sad kacim bajk na zid. opet. busilica u ruke. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Probudio se. Ucio nesto malo sad do grada da uzmem nesto od druga pa nazad na knjigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Kupio kucu... Evo, mali zapisava i sere sta stigne... Tek nedelju dana kod mene... Nadam s da ce brzo da ga prodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 pa jel tebe brzo prodje da kenjas? ;>. salim se. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 dosta sam blejao....odo da štrebam o5.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 buwahahah pobedio sam prehladu... sladoledima i skoro nagim vezbama (mislim da sam spomenuo to na mircu) :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 sinoc imao interesantne razgovore sa bivsom na netu... nesto kao hoce da se rejoinujemo, a ja ne znam sta hocu... za one koji znaju pricu od ranije, to je ONA bivsa... i sad tako... nemam pojma... ← Kao shto reche Maha, na ovom forumu bolje ne prichati o tome shto te jure 2 ribe A onako kao advice - Listen 2 your heart А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 idem malo da izađem iz kuće...poludeću.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Odosmo Mare i ja u Daf da jedemo ko pravi... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 jeo sam u meku, pijem čaj, kasnije ću da gledam neki dokumentarac o tesli.. Da, zašto o zašto dve ribe hoće da se jebu sa tobom, koji bedak... mora da ti je baš teško. ← klap klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Sinoc blejao gajbi kod mene sa devojchicom, a trebali smo da idemo u Monument na vecheru, ali mrzelo nas jaaaako da se pomerimo. Danas ustao oko 13, pa igrao warcraft (opet), pa cu sada da uchim filozofiju par sati, sutra definitivno moram da se pojavim na chasu posle skoro mesec dana nedolazenja, idiot sam, ali shto se moralo, moralo se. Extra je ovaj blog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 jebena greda u zidu. pu picka joj materina. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Rushio si zid? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 ne. nego busim. i. naletim na gredu. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 a FU n00bz :P zez.. nego nisam u tom fazonu... jbg... :\ inace, sad dodjoh pa proverim mail i tako.. ceo jebeni dan igram Halo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 u subotu sam spavao 20 sati posle zurke u petak vece. bshhhhhhhhhh! danas sam kupovao paprike i kupus za zimnicu, raspravljao se sa rodbinom o Kosovu i Metohiji i ekonomiji, promenio avatar i titulu, a sad planiram neku bleju. cima me jedna riba s posla, ali sam u fazonu da joj kazem da je neprofesionalno cepati koleginicu, iako sam rad da isprobam kako je to pampaciti u radno vreme zakljucan u arhivi. Srbo, pomagaj! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 to mora da ej neki zeshci gabor chim se dvoumish.odjedanput si kao pun profesionalizma.ma daj molim te... ;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ignis šta se premišljaš cepaj to! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 cima me jedna riba s posla, ali sam u fazonu da joj kazem da je neprofesionalno cepati koleginicu, iako sam rad da isprobam kako je to pampaciti u radno vreme zakljucan u arhivi. Srbo, pomagaj! ← fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 to mora da ej neki zeshci gabor chim se dvoumish.odjedanput si kao pun profesionalizma.ma daj molim te... ;) ← ma nije gabor. malo iznad proseka. sve po ps-u. pa sta hoces da kazes, da nisam profesionalac?!?!?! Ignis ?ta se premi?lja? cepaj to! :) ← nije to tako jednostavno. vidi ovako, cepam je, onda se rasturimo za mesec/dva dana i onda pocne da mi pravi pakao po sektoru?!?!? jeste da uvek mogu da joj kazem: "ja sam tebe jeb'o pa ti vidi!", ali zar za malo picke da se dovedem u situaciju da mi ljubomorna bivsa zagorcava zivot zvaki dan. ← kad ovo vidim, mozda se ipak dogovorim sa njom za neku neobaveznu, kres varijantu. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Dva dana sredjujem studio, stigoh i sa laletom da se vivim :) jeo govna sa bravarskim i stolarskim radovima, sinoc klabingovao sa zenom, veceras se gledam sa drugarom i ortakinjom, a danas preko dana ostao gajbi da gistro odmorim, ucim i sredim sobu, izbacim gomilu sranja , stare odece i ocistim, ne moze da se dishe ovde. Bash sam umoran, a tek cu da se umorim sledece nedelje. 6 sati je a vec mi se spava :/ ← Opet si trenirao turdball u sobi??? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 palim kod drugarice na kartanje... biciklom.. ima da se smrznem kao chka... :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 palim kod drugarice na kartanje... biciklom.. ima da se smrznem kao chka... :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Polako ozdravljem pa bi uz mlao-mnogo srece mogao da budem 86.5% zdrav sutra. Inace danas mi sestra presedala pola dana za kompom kao ima neki kontrolni iz PS-a sutra pa mora da vezba (gistro samo je na netu bleila ). Ali sam to pametno ulozio i procitao jedno 200 strana literature. Inace mi se jede nesto extra slatko, a u kuci bas nicega nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts