Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sinoc imao interesantne razgovore sa bivsom na netu...

nesto kao hoce da se rejoinujemo, a ja ne znam sta hocu... za one koji znaju pricu od ranije, to je ONA bivsa...

i sad tako... nemam pojma...

Kao shto reche Maha, na ovom forumu bolje ne prichati o tome shto te jure 2 ribe [:D]

A onako kao advice - Listen 2 your heart [:o)]

А в чем сила, брат?

jeo sam u meku, pijem čaj, kasnije ću da gledam neki dokumentarac o tesli..

Da, zašto o zašto dve ribe hoće da se jebu sa tobom, koji bedak... mora da ti je baš teško.

klap klap

Sinoc blejao gajbi kod mene sa devojchicom, a trebali smo da idemo u Monument na vecheru, ali mrzelo nas jaaaako da se pomerimo. Danas ustao oko 13, pa igrao warcraft (opet), pa cu sada da uchim filozofiju par sati, sutra definitivno moram da se pojavim na chasu posle skoro mesec dana nedolazenja, idiot sam, ali shto se moralo, moralo se.

Extra je ovaj blog...

u subotu sam spavao 20 sati posle zurke u petak vece. bshhhhhhhhhh!

danas sam kupovao paprike i kupus za zimnicu, raspravljao se sa rodbinom o Kosovu i Metohiji i ekonomiji, promenio avatar i titulu, a sad planiram neku bleju.

cima me jedna riba s posla, ali sam u fazonu da joj kazem da je neprofesionalno cepati koleginicu, iako sam rad da isprobam kako je to pampaciti u radno vreme zakljucan u arhivi. Srbo, pomagaj! [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

to mora da ej neki zeshci gabor  chim se dvoumish.odjedanput si kao pun profesionalizma.ma daj molim te...

;)

[:)]

ma nije gabor. malo iznad proseka. sve po ps-u.

pa sta hoces da kazes, da nisam profesionalac?!?!?! [:0]

Ignis ?ta se premi?lja? cepaj to! :)

nije to tako jednostavno.

vidi ovako, cepam je, onda se rasturimo za mesec/dva dana i onda pocne da mi pravi pakao po sektoru?!?!? jeste da uvek mogu da joj kazem: "ja sam tebe jeb'o pa ti vidi!", ali zar za malo picke da se dovedem u situaciju da mi ljubomorna bivsa zagorcava zivot zvaki dan.

[roflmao]

kad ovo vidim, mozda se ipak dogovorim sa njom za neku neobaveznu, kres varijantu. [:D][:p]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Dva dana sredjujem studio, stigoh i sa laletom da se vivim :) jeo govna sa bravarskim i stolarskim radovima, sinoc klabingovao sa zenom, veceras se gledam sa drugarom i ortakinjom, a danas preko dana ostao gajbi da gistro odmorim, ucim i sredim sobu, izbacim gomilu sranja , stare odece i ocistim, ne moze da se dishe ovde. Bash sam umoran, a tek cu da se umorim sledece nedelje. 6 sati je a vec mi se spava :/

Opet si trenirao turdball u sobi??? [:D]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Polako ozdravljem pa bi uz mlao-mnogo srece mogao da budem 86.5% zdrav sutra. Inace danas mi sestra presedala pola dana za kompom kao ima neki kontrolni iz PS-a sutra pa mora da vezba (gistro samo je na netu bleila [:D] ). Ali sam to pametno ulozio i procitao jedno 200 strana literature. Inace mi se jede nesto extra slatko, a u kuci bas nicega nema...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...