Pesma-mrtve-dece Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Znaci... imam logitech mx300 ko me je izgleda prso kabl.. tj. prekida (kolko se ja razumem, sto znaci da je to samo predpostavka). Da li neko zna gde mogu da odnesem misha da se zameni kabl ili popravi ako je nesto drugo u pitanju ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Ako prekida onda je definitivno do kabla, a popraviti ti ga mozesh jedino ako bilo koji sjebani usb logitech sa ispravnim kablom ili da provalish gde ti prekida i sprojish taj deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Mislim da ce te svaka popravka kostati skoro kao novi mish, osim ako ti ne odradi neki prijatelj koji se time bavi i to. Svi ostali ima da te cudno gledaju kada budes trazio da ti poprave misha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) A da kupis novog misa? Cini mi se da i taj mx300 i dalje ima da se nadje u BG. A i u malim oglasima se valja mx510, crveni, smekerski Edited September 16, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) pesma brate ako hoces mozhe moj cale da ti popravi za dz .... naravno ako je do kabla ... ;] meni je tako popravio bar jedno 5 misheva i isto toliko slushki ... :] Edited September 16, 2005 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Moze meni da popravi sluske ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 mozhe al za kesh ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Za kes imam gomilu servisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Uzmes stari mis i prebacis kabel sam .. isti su konektori kabel<>plocica obicno a ako nisu uzmes lemilicu i zalemis zice na plocu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Kolko ja znam za sve miseve mx serije garancija je 3 godine.Pa lepo tamo gde si ga kupio+racun i evo ti ga novi.meni su tako zamenuli mx510. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 1god je kod nas koliko znam :)) npr u Nemachkoj za "skoro" svaki hardware je garancija 3 god. Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Ne znam ali meni na garanciji(koju mi je prodavac pisao)pise da garancija traje tolko kolko je navedeno na proizvodu.a na mx510 pise 3g.verovatno je i na mx300.a mozda sve zavisi od prodavnice do prodavnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ja sam dobio 3 god na mx510 (kupljen u san francisku) a kad sam uzimao mx500 u bg-u garancija bila 1 god...ma verovatno sve zavisi gde uzmesh Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 Znaci.... mish je popravljen. Odneo sam ga kod ortaka koji valja kompove, i razume se u hardver vishe manje. Bilo je do kabla i to se sjebao na mestu gde se spajaju kabl i mish... lik je uzeo i samo skratio kabl za 5 cm na tom mestu... radi ko nov.. hahhah. sad imam misha da vezbam q3 konacno. hvala za savete Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts